Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anılarla WoW

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

bikaç tanecik daha koymak istedim
muhah nightbane'e fake verip kafasına sımaç bastım =p

bukadar pişkin horde hiç görmedim ben :>

addonları yeniden yüklediydim ;

mechanarda düştüm. yerime başkasını almışlardı. yeniden girdim. 6 kişi boss kestik lal

ben başlattım ben başlattım. youtubeda videosu bileme var başkaları çekmiş. bütün IF toplanmıştı en son

chat loga dikkat: kapuska fords musluk lol

buble show

Sosyal ağlarda paylaş

bi topic vardı wow forumlarında palanın biri ogriye gidio işte bütün horde ları aggrolaıo sora bubble hs yapıo hepsinede emote atıo hs cekerken sorada gidio foruma konu acıo owned die falan fişman adamın biride cvp olarak bi ss koyuyo ss te palanın uisinde sadece bubble ve hs iconları var koca koca baska bişey yok ne gülmüştüm yaa :D kolpaladinler
Sosyal ağlarda paylaş

Vadinin Roguena Bir Övgü ( A Tribute to Rogue of The Valley diye okursanız daha havalı oluyor)

İşte bu kısa hikayesini okuyacağınız sevgili rogueumun fevkalade estetik fotosu:

Vadide ipsiz sapsız, gariban bir rogueken para karşılığı pis işler yapardım. Vadideki diğer Trolleri öldürmek gibi.

Sonra Vadideki en havalı Trollerin arasına karıştım; ama kabul etmek gerekir ki çok şerefsiz bir elemandım. Bildiğiniz hizipçiydim. Bir keresinde bir karışıklıktan faydalanıp üst düzey bir memura tokat atmıştım. Kimin attığını anlayamamışlardı, suçu Mashu'ya atmıştım. Bu elemanların şampiyonu bir warriordu Mashu. Ordaki Trollerden birisi benim dediklerimi onaylayınca zavallı Mashu da hexlenmemek için
işe tanrıları karıştırmıştı. Güya Hakkar o sırada vücudunu ele geçirip memuru tokatlamıştı.

Nerdeyse herkesi inandırıyordu ki...

Durum içinden çıkılmaz bir hal almıştı. İnancı kuvvetli her Trollün yaptığı gibi konuyu ruhlara danışmaya karar verdiler.

Her nasılsa ruhlar da benim dediklerimi onaylayınca, eskinin şampiyonu 1 hafta boyunca vadide madara oldu herkese.

Her neyse... Sonrasında ben en alt kademeden başlayıp guilde hizmet etmeye başladım. İlk görevim guilde adam toplamaktı.

Vadide eskiden benim yaptığım gibi ipsiz sapsız gezenlerin beynini yıkamak yani.

Bu işte yeteri kadar başarılı olunca Vadideki diğer çocuklara karşı casusluk yapmakla görevlendirdiler beni. Bu işte de baya bir başarılıydım. Yani düşünsenize; sinsice milletin yanına sokulup konuştuklarını dinlemek için benim gibi bir roguedan daha iyisini mi bulacaksınız, ya da kendini onlara tanıtıp güvenlerini kazanacak kadar akıllısını?

Bulamazsınız, hiç uğraşmayın.

Haliyle hızla yükselmeye başlamıştım ve artık daha fazlasını istemek benim hakkımdı.

Omuzlarından aşağı dökülen şu saçlarına, şu kalçalara baksanıza...

Artık büyük oynayıp, siyasi entrikaların içine girmeye sıra gelmişti.

Sırada hatunumuzun iktidar mücadelesi verdiği hergeleye yaklaşıp, çevirdiği dolapları öğrenmek vardı. İnsanları kendime güven duymaları konusunda ne kadar kolay aldatabildiğimi biliyorsunuz zaten.

Önce etraflarında dolanıp , varlığımıza alışmalarını sağlamak lazım.

Öt bakalım Tziak.

Kerizin yönettiği tarikatın en gizli ayinlerine bile katıldım. Pek çokları için bir ayrıcalık, uğrunda hayatını feda edebilecekleri birşeydi bu.

Ama benim için hiç sorun değildi.

Hayatta herşey planladığımız gibi gitmeyebiliyor tabii. Bizim hatun mücadeleyi kaybetti tüm yardımlarıma rağmen. Peki bu beni durdurabilir miydi? Asla. Güç kimdeyse Rijkalin de onla birliktedir. Tziak tahta çıktı...

Bense ordularını yönettim.

Yaa işte böyle. Sonrasında bizim oynadığımız hikaye benim için biraz sıkıcı bir hal aldı ve ben de wow u bıraktım gibi bişe oldu.

Ama şunu söylemek isterim ki; wow hayatım boyunca sadece Troll karakterler açtım. Gerçi sadece 2 tane karakterim oldu ciddi oynadığım. Genel kanı Trollerin çirkin olduğu yönünde ama şu aşağıdaki resimlere bakın ve elinizi vicdanınıza koyun...

Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:
bi topic vardı wow forumlarında palanın biri ogriye gidio işte bütün horde ları aggrolaıo sora bubble hs yapıo hepsinede emote atıo hs cekerken sorada gidio foruma konu acıo owned die falan fişman adamın biride cvp olarak bi ss koyuyo ss te palanın uisinde sadece bubble ve hs iconları var koca koca baska bişey yok ne gülmüştüm yaa :D kolpaladinler

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...