Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bikaç tanecik daha koymak istedim muhah nightbane'e fake verip kafasına sımaç bastım =p bukadar pişkin horde hiç görmedim ben :> addonları yeniden yüklediydim ; mechanarda düştüm. yerime başkasını almışlardı. yeniden girdim. 6 kişi boss kestik lal ben başlattım ben başlattım. youtubeda videosu bileme var başkaları çekmiş. bütün IF toplanmıştı en son chat loga dikkat: kapuska fords musluk lol buble show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v319/kalhiae/zg.jpg?t=1199537912 2mage 1 shaman 1 tank zg temizlerkenki ss. bu caelyn curse ün t6 mageidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 formatta gitti bütün ss ler ne güzel nessaj'ın 1973 overpower vurdugu ss vardı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 S2'nin geldiği gün boulderfist'e olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Monstraous Kaliri wow dünyasının en uyuz mahlukatıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 imzamı atarım harbiden öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hele epic flying yoksa bin takla atarak yumurta patlatıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 olsa da farketmiyo gene buluyo. zaten yumurta patlatmak değil dert. scoutu kurtarırken bile buluyo seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 fakir ama gururlu bi ss topiimiz vardı nolmuş ona ya :( pek bi arkalarda kalmış. yokmu hiç anınız abo -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sen istersin de koymaz mıyım gınom mage kardeşim :P (eski gınomum vardı manda dan hatırlarsın belki :P ) resimlerden bikaçı zibilyon tane quest alttaki mesaja dikkat :D kenk forever bigbenis brd fire elemental solo :) tolltip e dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 devamı chate dikkat :) ding 60 (tbc cıkmadan 1 gun once :) ) fantazi bir a120 run :) farting gnome me pwn omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 devamının devamı orgrimmar kapıları :) orly? schneemann tank=dps :) pure ownage! yazıyı oku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aşkım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahh bee mag in böle pvp yapıoz die gçeinen tiplerin ölü ss leri vardıda formatla gitti :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Abi ağlamak istiorum ya. Nagrandda ally paladinin biri bubble+hs yaptı gözümün önünde daha 2 dakka önce, gülmekten ss alamadım, biri daha vardı o da ss alamadı /rofl spamlamaktan. Off bea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Niye guluyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 komik oldugu için? uff o ssleri upload ederken cok pis anılarım canlandı bi an için boyle o muhabbetin içine geri donesim geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bi topic vardı wow forumlarında palanın biri ogriye gidio işte bütün horde ları aggrolaıo sora bubble hs yapıo hepsinede emote atıo hs cekerken sorada gidio foruma konu acıo owned die falan fişman adamın biride cvp olarak bi ss koyuyo ss te palanın uisinde sadece bubble ve hs iconları var koca koca baska bişey yok ne gülmüştüm yaa :D kolpaladinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Vadinin Roguena Bir Övgü ( A Tribute to Rogue of The Valley diye okursanız daha havalı oluyor) İşte bu kısa hikayesini okuyacağınız sevgili rogueumun fevkalade estetik fotosu: Vadide ipsiz sapsız, gariban bir rogueken para karşılığı pis işler yapardım. Vadideki diğer Trolleri öldürmek gibi. Sonra Vadideki en havalı Trollerin arasına karıştım; ama kabul etmek gerekir ki çok şerefsiz bir elemandım. Bildiğiniz hizipçiydim. Bir keresinde bir karışıklıktan faydalanıp üst düzey bir memura tokat atmıştım. Kimin attığını anlayamamışlardı, suçu Mashu'ya atmıştım. Bu elemanların şampiyonu bir warriordu Mashu. Ordaki Trollerden birisi benim dediklerimi onaylayınca zavallı Mashu da hexlenmemek için işe tanrıları karıştırmıştı. Güya Hakkar o sırada vücudunu ele geçirip memuru tokatlamıştı. Nerdeyse herkesi inandırıyordu ki... Durum içinden çıkılmaz bir hal almıştı. İnancı kuvvetli her Trollün yaptığı gibi konuyu ruhlara danışmaya karar verdiler. Her nasılsa ruhlar da benim dediklerimi onaylayınca, eskinin şampiyonu 1 hafta boyunca vadide madara oldu herkese. Her neyse... Sonrasında ben en alt kademeden başlayıp guilde hizmet etmeye başladım. İlk görevim guilde adam toplamaktı. Vadide eskiden benim yaptığım gibi ipsiz sapsız gezenlerin beynini yıkamak yani. Bu işte yeteri kadar başarılı olunca Vadideki diğer çocuklara karşı casusluk yapmakla görevlendirdiler beni. Bu işte de baya bir başarılıydım. Yani düşünsenize; sinsice milletin yanına sokulup konuştuklarını dinlemek için benim gibi bir roguedan daha iyisini mi bulacaksınız, ya da kendini onlara tanıtıp güvenlerini kazanacak kadar akıllısını? Bulamazsınız, hiç uğraşmayın. Haliyle hızla yükselmeye başlamıştım ve artık daha fazlasını istemek benim hakkımdı. Omuzlarından aşağı dökülen şu saçlarına, şu kalçalara baksanıza... Artık büyük oynayıp, siyasi entrikaların içine girmeye sıra gelmişti. Sırada hatunumuzun iktidar mücadelesi verdiği hergeleye yaklaşıp, çevirdiği dolapları öğrenmek vardı. İnsanları kendime güven duymaları konusunda ne kadar kolay aldatabildiğimi biliyorsunuz zaten. Önce etraflarında dolanıp , varlığımıza alışmalarını sağlamak lazım. Öt bakalım Tziak. Kerizin yönettiği tarikatın en gizli ayinlerine bile katıldım. Pek çokları için bir ayrıcalık, uğrunda hayatını feda edebilecekleri birşeydi bu. Ama benim için hiç sorun değildi. Hayatta herşey planladığımız gibi gitmeyebiliyor tabii. Bizim hatun mücadeleyi kaybetti tüm yardımlarıma rağmen. Peki bu beni durdurabilir miydi? Asla. Güç kimdeyse Rijkalin de onla birliktedir. Tziak tahta çıktı... Bense ordularını yönettim. Yaa işte böyle. Sonrasında bizim oynadığımız hikaye benim için biraz sıkıcı bir hal aldı ve ben de wow u bıraktım gibi bişe oldu. Ama şunu söylemek isterim ki; wow hayatım boyunca sadece Troll karakterler açtım. Gerçi sadece 2 tane karakterim oldu ciddi oynadığım. Genel kanı Trollerin çirkin olduğu yönünde ama şu aşağıdaki resimlere bakın ve elinizi vicdanınıza koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Wayne said: bi topic vardı wow forumlarında palanın biri ogriye gidio işte bütün horde ları aggrolaıo sora bubble hs yapıo hepsinede emote atıo hs cekerken sorada gidio foruma konu acıo owned die falan fişman adamın biride cvp olarak bi ss koyuyo ss te palanın uisinde sadece bubble ve hs iconları var koca koca baska bişey yok ne gülmüştüm yaa :D kolpaladinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Lvl 39 twink.Life time kill'e dikat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Belkide alkollü olduğumuzdan çok komik geldi ama buyrun.(niko yunan oyunculardan biri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 huunun hikaye güzelmiş =D en çok baştaki fotoya güldüm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 geride bıraktıgımız gece icinde bi eots yaptım neresinden tuttuysam elimde kaldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ya öööffff us den geçerken screenshot'ları almayan kafama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar