Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hdk lidriel ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 2 tip multi var genelde: 1. 60 kişilik server kimin eli kimin götünde belli değil, frag kasar herkes, millet 200-300 frag görür. Ama eğlenirsin, bombayla 10 adam alırsın aynı anda, bıçak dalarsın 6-7 tane adam kesersin. Arada bir hoş olur. 2. 10 veya 20 kişil max serverlarda, Search&Destroy Sabotage oynarsın. Taktik üstüne kuruludur genelde, oynıyanlar birbirini tanır. Birde pam4 modunda oynıyabilirsin oda iyidir ben pek oynadım ama. Şimdilik hardcore sabotage ve sd oynuyorum, bu 2. tip ve pam4 oyundaki single player havasını verior gerçekten, bir takım olarak hareket ediyorsun. İlkiyse arada sıkılınca hoş oluyor birde multiplayer da rank atlamak istiyorsan rahat hallediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 oynasana da oynuyorum genelde sd hardcore serverlarındayım oldukca zevklı oyun sd serverlarda pek hıle yapan yok rahat rahat oynanıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bi iki kere cafede arakdaslarla oynadım team deathmatch tarzı olanından herkesin eline verdim sonra herkes pusmaya basladı bi kere oldukten sonra yerlerini ogrenip kafalarına kafalarına uçaktan bomba yagdırttım muahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ps3'te oynayan varmıdır? karakter yaratamıyorumda... lvl5 cap diyo.. lan karakter yaratmadan nasıl lvl5 yapıcam onu anlamadım ben oynayamadım daha netten bu yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 MMORPG mi oynuyorsun; onlar loadout 5. seviyeye geldiğinde custom loadout yaratabiliyorsun, oraya gelene kadar default loadoutlarla savaşmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ben multisini pek sevmedim bu oyunun , daha dogrusu maplari.Kimin eli kimin cebinde belli degil.Surekli kaos , bana gore degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Sereglin said: hdk lidriel ? :S evet hdk lidrieldim bi ara. Sonra dgye geçtim ordan da ayrıldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 muhtesem super uber oyun. ama multi denemeye kalktim inanamadim. bu kadar karman corman bir multi gormedim. yani rakip dibimde olsa kim oldugunu anlayamiyorum. artik maplerin dandikligimi daha fazla aksiyon olsun diyemidir bilmiyorum ama ic ice hersey. ekranda paso tek granade ile 3-4 kisi alan isimler geciyo o kadar ic ice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 <- sergh dg'den neden ayrildin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1.5 aydır falan oynamıyordum, bugün bi gireyim dedim, hardcore serverda oynamadım ama gerek mp5 gerek m4 lerle, headshot yemeden oneshot-kill oldum. Bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Hardcore'da silahların damage'ı çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hardcore serverda oynamadım ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 sniper falandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 karsı tarafta "stoppıng power" perk ı varsa olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Sereglin said: <- sergh dg'den neden ayrildin ki ? ortamı sarmadı. oyuncu kalitesi sarmadı. elemeye başlamışlar gerçi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Valla bence bu oyunda 30kişi üstünü kaldıracak boyutta harita yok, hiç zek alamıyorum o kadar kalabalıkta oynarken. 16-30 kişi arası hardcore tdm çok zevkli oluyor. lvl55 de oldum sonunda dün gece. Çok iyi oynamıyorum öyle nikim de Noob zaten cod2den beri. Belki karşılaşmışızdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ya bu pb benı durupdurduk yerde atmaya basladı.Orjinal cd-keyim var pbsetupdan guncellemeleride yabtım ama genede atıyor.oyunu silip bastab bidaha yukledim hala aynı.Yardım edebilicek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 milletin birbirine havan topu gibi nade atma olayını cozdulermi yoksa hala nade spam şeklinedemi geciyo oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Benim oynadıgım serverda grenade launcher kullanılmıyor ama taş atar gibi el bombası kullanma olayı var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ip plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 88.255.172.73:28960 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 osn de bi ara cod4 yapsak olmaz mı?Belki Tarikat da kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 oynasanada oynuyordum ben ama bu sabah baktım permanent ban yemişim. en son oyundan çıkarken hiç bişi yoktu. hatta üstteki ip'yi denedim yine banlısın giremezsin :( dedi. neden banlenmış olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 illegal yollardan temın edılmıs cdkeyler yuzunden olmus bıyerlerden calısır cdkey bul yeni cdkey kullanınca profıl resetlenecek ondan yedegını al profılın gercı benımkı uctu ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar