ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Selam, lathspell konuyu yanlıslıkla kaybettiği için (ehahah) buradan soracağım, bazı serverlara giriyorum, girdigim dakika icinde falan "khaldun, pb init failure" diyip oyundan atıyor beni. nedendir bir tahmininiz var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 punkbusterın uptodate değildir belki? auto update ediyomu kendini bilmiyorum ama olabilir öle bişi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yok, cod4 için update yaptım yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 punkbuster bi cek bakıyım burdan kur bi dene belki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Öncelikle COD4 konusunu kaybeden ben değilim, Silph :) Geri getireceğiz umarım yakın zamanda. Konuya gelirsek şunu çekin punkbuster'ın sitesinden, PB destekleyen oyunları otomatik update etmenize yarıyor. PB Setup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 off topik konuyu nası kaybttiniz yahu güldüm ödlüm burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sorun çözüldü bu arada punkbuster.com downloadu ile, exe yerine dll tarzı dosya çekmişim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hey allam bende algılarıma küfrediyodum 1000 mesajlık topiği göremiyom diye. lol abi zuhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 topic birleştirmeyle oldu, gelecek inşallah yakında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 nedanko said: abi bu is kasicak biraz sonra bakicam ben ona.. siz yeni bi konu acin oradan devam edin sonra birlestiririz o konulari.. o konu gelene kadar COD4 ile ilgili her şeyi buraya yazabilirsiniz babuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 babuş derken? şu server ip lerini bi update edebilirmiyiz "babuş"lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bap, kenk, arkadaş, kankalit, aga, dostum vs anlamında. en azından ben o onlamda söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 demekki cok laubali olmamak gerekiyomuş bazı insanlarla ok anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Server IP'lerini http://www.game-monitor.net veya XFire programını kullanarak görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 en son ne diyorduk tam hatirlamiyorum da sanirim night mode serverlarindan konu acilmisti. ben begendim baya. ucmus olan konu da yorum yazmistim baya da simdi usendim yazmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Profil i kaybetmeden cd key değiştirme nin yolu var mı? Orjinal alabildim sonunda ve profili kaybetmek istemiyorum bunun bir çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 cod serisinden bi oyunda ilk kez progamer ayaklarına bulaştım. kimler var clan işleriyle falan ilgilenen buralarda, oyuncuları tatmin eden clan bulamazsam kendim kuracağım bi clan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Valla ben deli gibi oynuyorum, clanda arıyorum. Artık sıktı 0 taktikle oyunları oynamak, girdigim her serverda millet frag kasıyor sadece, SAD ve Sabotage de bile görevi yapmaya çalışan yok sırf frag. Sıkıldım artık, güzel bir topluluk olsada girsem, bende ilk defa bir fps bu kadar sarıyorum Jedi Outcasten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 http://www.cod4tr.net sitesinden klan bulabilirsiniz belki kendinize. profil olayı için ise, http://karmarogue.com/2007/11/19/cod4-unlock-all-guns-level-55-crack/ oradaki mpdata ve key yerine kendi mpdata ile key'inizi kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 varsa clan kurucak, bende girebilirim. yettiğim kadar oynarım(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 uzun zmaandır oynamıyorum ama imba oynuyorum, lvl 55 im ayrıca; klan kurun geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bende yeni basladim bu oyuna.Single player'i herzamanki gibi basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 orjinalini nereden buluruz? D&R fln yok bide netten oynamak icin illa orjinalmi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yeni aldım ve bitirdim single'ı..valla oyun mu çok iyi yoksa ben de mi sorun var bilmiyorum da, oynarken en çok zevk aldığım 2. single player fps oldu. müthiş eğlendim oynarken. atmosfere de feci girdim. yanlız çok kısa, hemececik bitti. arcade modunda bi daha başlıcam galiba. bilmiyorum multiplayer da bu kadar zevkli oluyosa alayım orjinalini valla..ama öyle karambol herkes hedele hödölö koşarak oynuyosa çok bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar