LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ama işte bunlar gözardı edilip sadece Çarşının çok bağırması deteklemesi gösterilip eşsiz taraftar gösteriliyor ya ben ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 böyle açıklamalar yapıp as kadroyla çıkarsan zamanında boy boy emzik resmi koyan arkadaşlara selam ederim ben de. futboldan anlamakla alakası yok, zaten herkes pek bi meraklı karşı tarafın futbol bilgisini tartmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 anlamamazlıktan gelinen birşey var, türkiye kupası önemsiz bir kupadır. alamıyoruz, o açıdan bizim için önemi çok büyük hehe; ama kupanın bir değeri yok. fenerbahçe kulübü, kupa yarı finaline dahi yedeklerle çıktı geçen sene. niye ? bütün sene bunlarla çıktım, çıkmazsam ayıp olur dedi zicocan. niye yedeklerle çıktı ? o yedekler oynasın diye. peki şimdi niye yedeklerle çıkmıyo ? çünkü aslar bile 20 gündür maç yapmadı. hatta edu ile lugano bir hafta öncesinden yoktu. yani kaybetme korkusundan değil, adamlara maç yaptırmış olmak amaç. ha peki, fenerbahçeli kimi yöneticiler gerizekalı açıklamalarda bulunmamakta mıdır, elbetteki bulunur, örnek ali koç, şekip mosturoğlu, bir de nihat özdemir. bunların lafları genelde emziklik midir ? evet. ama kupa maçına yedek takımla çıkmanın akıl mantık çerçevesi dahilinde paf takımla çıkacaz, yok vazgeçtik çıkmayacaz, ülkeden gideriz, yok canım burası güzelmiş açıklamalarıyla benzeşen bi yanı var mı ? biraz at gözlüğü, fanatizm vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 klişeleşmiş lafları bi yana bırakın öncelikle. kimse çıkıp da doğru olan paflarla çıkmaktı demedi dün fener aslarlar çıkınca. yönetim haddinden fazla futbola karışarak malzeme oluyor diyoruz. yorum yapanlar kondisyon açısından yazılarını yazmış, geri kalanların derdi yönetimlerin haddinden fazla teknik heyete karışıp sağa sola malzeme olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 LucifeL said: Ama işte bunlar gözardı edilip sadece Çarşının çok bağırması deteklemesi gösterilip eşsiz taraftar gösteriliyor ya ben ona üzülüyorum. haha!!!:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar