nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 6 Ocak 2008 Pazar 19.00 Bünyamin Gezer Kendi Sahasında oynadığı son 25 maçta sadece 1 yenilgi alan kayseri karşısında fenerbahçe'nin işi zor. Maç günü kayseride çok soğuk ve karlı bir hava bekleniyor. Kayseri maçı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 gerçekten zor bi deplasman.grup maçlarını pek önemsiyeceklerini sanmıyorum,ayrıca çok eksiği var fenerbahçenin.maç kayseriye daha yakın gibi gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 gs nin alt yapısından çıkan mehmet eren den 2 tane sallamasanı bekliyorum. banko kayseri, kendi sahasında kaybetmiyor. fenerde bari gruptan çıkamadan elensin. sonra finalde yenilince daha çok saç baş yolduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gene hayallerde millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Fb rahat almalı, ama soğuk hava, tatil piskolojisi ve grup maçlarını 3 büyüklerin önemsememesinden dolayı kayseri yener ya da 0-0 biter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 alex yok ama olsa da değişen pek bişey olmazdı o soğukta. ben olsam deivid'i de oynatmam. donar o adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 parantez ekleseydin Rusya'da Alex ile Deivid attı golleri diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Moskova daha nemli bi hava,Kayseri'de boku donar adamın,valla Kayseri'den allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 arkadaş kayseri moskova arası mekik dokudugu için hakim hava koşullarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 İkisine de gittim. Mekiğe gerek yok.İkiside kıştı.Rakımı yüksek karasal iklimli bir Anadolu şehri Moskova'dan daha çok dondurur.Hİssedilen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Jedi said: parantez ekleseydin Rusya'da Alex ile Deivid attı golleri diye. maçın oynandığı tarihe bir bakmanı rica ediyorum jedi. zira şöyle aralıkta falan cska ile oynasaydınız rusyada görürdüm ben alexi deividi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Fenerbahçe'den 'U' dönüşü hurriyet.com.tr 6 Ocak 2008 Fenerbahçe'den 'U' dönüşüAppiah, Alex, Deniz sakatlandı, Fenerbahçe sözünü unuttu. Fortis Türkiye Kupası'nı rezerv lig olarak gören Fenerbahçe'nin, Kayserispor karşısında as kadroyla mücadele etmesi bekleniyor. İşte o açıklamalar: Tarih 28 Nisan 2007.. Beşiktaş ile yaptıkları olaylı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendiren Şekip Mosturoğlu, kupaya artık genç futbolcuların tecrübe kazanmaları açısından rezerv bir organizasyon olarak bakacaklarını ifade ederek, "Aynı tarihlerde (A) takımımızla özel karşılaşmalar yapacağız” dedi. Tarih 19 Kasım 2007... Fortis Türkiye Kupası kura çekimine Fenerbahçe'yi temsilen katılan Şekip Mosturoğlu, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın aksine, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanma hedeflerinden bahsetmezken, "Yönetim olarak farklı bir açıklamamız olmadığına göre, geçen sezonki kararımızın arkasındayız. Türkiye Kupası'nı biz artık alternatif bir lig olarak görüyoruz. Hedefimiz ve bakış açımız, Fortis Türkiye Kupası bir rezerv lig olacaktır" şeklinde konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hehe sözlerini çok güzel yemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bunlar normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 harbi unutmuştum ben o açıklamaları eheh bağıra bağıra konuşuyolardı geçen sene ne adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 1 Volkan Demirel 19 Önder 2 Lugano 36 Edu 3 Roberto Carlos 99 Deivid 21 Selçuk 15 Aurelio 25 Uğur Boral 18 Ali Bilgin 23 Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Alex ve Gökhan'da sakat yoksa tam as olacaktı Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kayseri attı ama ofsayt ulusoy istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gerçekten de ofsayt ama gene de ulusoy istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet pozisyon net ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ilk yarı 0-0 bitti. feneri farktan volkan kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yıldırım Demirören --> "ligden çekilicez, sivas maçına pafla çıkıcaz hedehödö" Özhan Cananydın --> "2 büyük yıldız getiricez bu senede şamppiyon olucaz hedehödö" bunlara ne diosunuz herkes bunu yapıo once konusuo ama icraata gelince bişi yok keşke yadek takımla çıkılsaydı bu maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 onların ne alakası var bu konuyla ? işin içinden sıyrılmak için onları gösteriyorsun. Fenerbahçe yönetimi sözünü yemiştir, lamı cımı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 0-0 bitti maç. asdas. neyse çıkarız gruptan inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kayseri 0-0 fb 1.şanlıurfaspor 4 2.gaziantepsor 2 3.fenerbahçe 2 4.kayserispor 1 5.alanyapsor 0 alanya ve kayseri henüz 1 maç oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar