mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 arkadaş dünya güneşin cevresinde zaman olarak 365 gün 6 saat 9 dk 17 sn de dönüyormuş sn den emin değilim ... şimdi 365 gün 6 saat oldugunda 4 yılda şubat 29 çekiyor ... buraya kadar herşey normal ama 9 dk 17 sn ye yi hep her yıl es geçiyoruz yani yıl başnı yer yıl 9dk 17 sn erken kutluyoruz ve bu yüzden günlerde ve aylarda kayma olmuyomu .... biri bunu bana açıklaya bilirmi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sus biz onu aramizda halledeyirozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 nasıl yani aranız da :D biraz akıl karıştırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi sey diye dusunsene 1 gunu nasil yillarin birinde exta ullaniyosam 9 dakkayida son gune ekliyolardir nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 BonePART said: abi sey diye dusunsene 1 gunu nasil yillarin birinde exta ullaniyosam 9 dakkayida son gune ekliyolardir nolcek ama benim saatim de son gün için ekstra 9dk bölümü yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 iyide sneins aatin icin gerekli deilki zaten sen saatini neye gore ayarlyosun tv ye tvler neye gore ayarliyo devlete devlet neye gore ayarliyo ortak anlasilmis bi uzay merkezi mi ole bisi war aom saatli ona yane o uzay merkezine 9 dakka geri alsan senede bir oluyo biyiuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben ilkokul 3 deyken 365 gün 5 saat 56 dakikada dönmüştü bazen geç bazen erken kutlanıyor evet bunların hepsi amerikanın bir oyunu şimdi elimdeki çubuktan çıkacak ışığa bakmanızı isteyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 BENCE 9 dk 15 saniye, geçmesi gereken yıllar geçtiği zaman bazı ilgili kişiler tarafından hesaba katılıp dünya tarihlerinde takvimlere uygulanıyordur... farkında değilizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 160 yılda bi subat 30 ceker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ama ben şubattın hiç 30 çektigini duymadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bir gün de aslında 23 saat 59 dakika bilmem kaç saniye. neden makro inceliyosunuz ki olayları günü unutuyusonuz emperyalist olmuşunuz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 tabi ya. günü yaşayın, günü kurtarın. :pavırpafgörls: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 (Hesap doğruysa) 160 yılda bir 1 günlük bir sorun yaratıyor demek. Bunu düzeltmek çok zor: Year2K krizinden beter bişey. Yok sayıyoruz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mevsimler kaymaya başladığı zaman, tarımla uğraşanlar isyan eder. Tarımla uğraşanlar isyan ettiği zaman ince ayar çekilir takvime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 evinize koşun, atariyle coşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 huun said: Mevsimler kaymaya başladığı zaman, tarımla uğraşanlar isyan eder. Tarımla uğraşanlar isyan ettiği zaman ince ayar çekilir takvime. 58400 yılda anca bir yıl kayıyo. Mevsimi kim takar o kadar süre içinde :D tam da man from earth izlemişim böle ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 tamamda mvsimden öcne gün kayıyo, hatta 80 yılda gece gündüz oluyo. bence kaynak bilgide bi hata var, veya 1 saat ileri 1 saa geri mevzuatlarında caktırmadan 9 dakka ileri geri yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 harbi dandik lan bu takvim yenisini yapak aylardan birinin adıda farinal olsun böyle bol tatilli bi ay olsun kutsal falan ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 zaten o 6 saat şimdi kimbilir ne oldu. einstein dedeme göre zaman, madde karşısında eğilip büzülüyor. bin yıl önceki 24 saat şimdi 23 saat 58dakika olabilir vs. gibi. izafiyet ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 onu günlere dağıtıyorlar yani bakıon trt ye saatini ayarlıon sonra 3 gün sonra bi bakıon ulen ayarlamıştım yine saniyeler tutmuyor diyorsun işte günlük 1.5sn olarak çaktırmadan geriye alınıyor yıllarca bunu insanlıktan sakladık ama artık herkes duyacaktır çok büyük bir devlet sırrı da açığa çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dunya yuvarlak degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sizin dediginiz sidereal yıl uzaktaki sabit bi noktaya gore alınır, mevsimler vs icin esas onemli yıl kavramı tropical ya da synodic year denilen sey. Bir synodic year 365 gun 5 saat 48 dakika falan suruyo. Biz de 365 gun 6 saat alıyoruz sonra -12 dk sayıyo her yıldan o yuzden 100 yılda bir gun subat 29 olmaz 1000 gunde bir olur falan. Bisey kaymıyo yani merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abi önemli olan 30. şubat değil sonucta kayıyomu kaymıyomu? yanı o saniye olarak ekleniyorsa sonucta ucuk bir zaman sürecinde yazla kış yer değiştirmiş olmıyacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ahem ben finallerle uğraşırken sorularınız venator ve cüce cevaplayacak *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben bilgisizim venator odtülü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar