BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bak cons diyoruz onude acik 15 yasinda mod oldu 20 yasinda admin olur oteli war oteli
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ne lan bu görücü usulü aahahaha..
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 urmesque said: iyide bana sökmüo kötülükleriniz :P haha webcam yayını yap suratının halını gormeden ınanmayız
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ha gonlun war yane tanissaniz olabilir dur bakiyim consla lojistik tartisalim
venom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ahahahahha çok güzel bir topice dönüşüyor bu yavaş yavaş,severek takip ediyorum ahahahahah
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 cons cık aradan ben talibim,hasta masta farketmez eyidis de islemez opusme falan her turlu olaya girerim asgsadjgk
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 nutella yerim said: urmesque said: iyide bana sökmüo kötülükleriniz :P haha webcam yayını yap suratının halını gormeden ınanmayız 3 takla daha atman lazım. abazalıgın bu kadarı.
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oha siz tanımıyosunuz bu çocuğu suat ve demet haricinde esmer kız çok değişik yarın kıyamet kopabilir
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Jedi said: nutella yerim said: urmesque said: iyide bana sökmüo kötülükleriniz :P haha webcam yayını yap suratının halını gormeden ınanmayız 3 takla daha atman lazım. abazalıgın bu kadarı. evet evet hemen ustte de yazdım zaten talibim diye
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 aha bilir kişi de geldi :D cansın laaa bunlar ne dio ahahaha :)
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 urmesque said: bana benzeyen bi kız bulmuş ama daha çirkin (yani gören herkes de böyle söyledi tanıdıgım tanımadıgım) ahahahahaha :D ne güldüm varya!! heh, gene de senden hizliymiş anlaşilan... Birileri halen ona bakiyooor mu neee !!! Ya sen yalnizsan ? Halen ???? Hiç bosuna nefes tuketme burda, beni cepten ara :D :D :D :D
venom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 zomgomfgwtf şeklinde bir tepki verdim,kontrolden çıkıyor topic..
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kızım senin hatan bu suatı tanıyan insanlarla konuşup bu konuyla dalga geçip eğlenmelisin
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 valla onun üstüne 2 kişiyle çıktım halaa haberi yok =)
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 pogodi said: kızım senin hatan bu suatı tanıyan insanlarla konuşup bu konuyla dalga geçip eğlenmelisin demi demi =)
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yanlış anlamayında gerçekten bayağı iyiyim...
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 biz duydugumuzu soluyoruz baya iyi diyolar cons icin bu yaz bodrumdaydim hollandali turist kizlarin azindaydi hep orcun ismi
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 urmesque said: valla onun üstüne 2 kişiyle çıktım halaa haberi yok =) arkadas olalim
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 BonePART said: biz duydugumuzu soluyoruz baya iyi diyolar cons icin bu yaz bodrumdaydim hollandali turist kizlarin azindaydi hep orcun ismi sadece ismi mi?
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu arada pogodininde aradan girip bende varim orcun diye mesaj atmasi beni benden almadi deil pogodi o yanaklarinin talibi cok ama orcun herkese bakmaz
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 urmesque said: valla onun üstüne 2 kişiyle çıktım halaa haberi yok =) belki suatı siz tanımıyorsunuzdur. onun üstüne 2 kişiyle cıktın haberi yoksa belki suat'ta senin gibi baska erkek arkadaşının üstüne 2 tanesiyle çıkıp haber vermeyen birileriyle takılmıştır?
Öne çıkan mesajlar