Lindoras Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 MasterHapLo said: alpingo said: Artık oyunda gmlerin ne görev yaptığını idrak edemez durumdayım. İşe yaradıkları durum sadece yanlış bi item aldıysan onu gelip değiştiriyorlar arada okadar. Onun dışında güvenlik, bot kullanımı, ırçılık ve sataşma gibi konularda eskisi gibi ciddiyet gösterdiklerine inanmıyorum. TBC ile herşeyin değiştiği gibi bu konularda değişti. Para satanlarında bunlar olduğuna inanıyorum. Yakında bende dellenip bot kullanıcam, sırf " ulan gelir beni bulur" korkusundan kullanmıyorum... bot isine girme bildigim kadariyla son patchlerden sonra exe icine otomatik wow.exe le calisan botlari tespit eden bisi eklediler. dikkat ettiysen artik eskisi gibi sagda solda farm yapan bot yok. bence hic bulasma Hiç alakası yok. Benim samimi bir arkadaşım 4-5 ayı aşkın süredir bot kullanıp nagrand ve smvde karakteri farma bırakıyor ama aşırı tedbirli. Farklı bir hesap kullanıyor kesinlikle aynı ipden oyuna diğer hesabıyla giriş yapmıyor mutlaka modemi resetliyor. Parayı doğrudan aktarmıyor saçma sapan karakterler açıp onlara cloth vs yolluyor birer birer koyuyor onları ahye 25-30 gold civarında satış fiyatı veriyor ya da biraz daha düşük net bilmiyorum daha sonra bot karakteriyle girip onları satın alıyor parada böylece karşıya gidiyor sonra karakterden parayı maine yolluyor ve low lvl karakteri silip yenisini açıyor. Falan filan.... Böyle şeylere deli oluyordu 3-4 ay birini rapor etti baktı blizzard takmıyor epic mount için ne uğraşacam diyip hesap aldı belli levela kadar kastı belli leveldan sonra bota bıraktı hunterını epic mount aldıktan sonra banlanana kadar devame etsin bari dedi hesabı hala aktif. 30 k civarında parası var şuanda. Güzel ve ıssız olabilecek bir nokta bulmak önemli ayrıca karakterin eşyaları falan ne kadar değerli olursa insanlar o derece bot olacağı ihtimalini akıllarına getirmiyor falan diyor. Kısacası Blizzard ya önüne geçemiyor ya da geçmek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Arkaşın uğraşına saygı göstermek lazim ben uraşamam o kadar yaparım bi rogue 70 bide enchanting yaparim 300 civari strat kasarim 1-2 hafta çok daha çabuk şekilde yaparim 30k gold u o kadar uraşa değermi yahu stress bi kere. Hemide bakarsin deathcharger düşer e-peen katsayın artar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 elemanın arena teamleri. var mı aranızda ratingi 1200lere düşürebilecek kadar klas player? ehahaha. bot olayına gelince, level kasarken sağda solda farm yapanları hep report ediyordum ben. geliyordu gm tamam ilgileniyoruz diyordu bir kaç gün sonra bakıyordum haala aynı adam aynı yerde farmda. sdFsdAs gibi isimli hunterlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 O 1200'e düşürme olayini personal raiting i bosstlamak için yapiyordur altla vs ile paso girip kaybediyorsun sonrasinda mainle girip pew pew yeniyorsun takimin rating i 1500 lere cıktığında snein 1900 felan personalin oluor. Gerçi fixlenmiştir şimdiye kadar ama belkide o eleman bilmiyordur daha :) Misal bizde şey yapiyoruz altlarla paso kaybediyoruz mainlerle yenip kaybedilen puanları geri alioruz maksan hani ezik gearli altada 3-5 arena puani gelsin de bir iki parça bişi alsinlar zaten 3vs3 dur 5v5 dir puan gelior onlardan 2vs2 alt boostlamak için iyi oluyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Regalya said: Arkaşın uğraşına saygı göstermek lazim ben uraşamam o kadar yaparım bi rogue 70 bide enchanting yaparim 300 civari strat kasarim 1-2 hafta çok daha çabuk şekilde yaparim 30k gold u o kadar uraşa değermi yahu stress bi kere. Hemide bakarsin deathcharger düşer e-peen katsayın artar :> İyide senin zamanın var diyelim herkesin yok öyle 30k kasacak kadar. Ayrıca 1-2 haftada 30k kasabilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum bu derece mümkünse 190k verip mount alan çinliyi ne diye abarttık buralarda değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Jay-Jay said: Abi bi isim değiştir olsun bitsin :) İsim değiştirse bile kişi senin friend listindeyse oradan silinmiyor yeni adıyla yer almaya devam ediyor diye biliyorum. Dolayısıyla bunun pek faydası olmaz. Kafayı bu derece birine takmışsa elbette friend liste eklemiştir. *Sistemle ilgili bilgim yanlış olabilir isim değişikliğiyle ilgili bilgileri siteden kontrol etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Lindoras said: Ayrıca 1-2 haftada 30k kasabilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum bu derece mümkünse 190k verip mount alan çinliyi ne diye abarttık buralarda değil mi ? Strat = saatte 350 gold civari yani öyle amman da aman bi vakit ayırman gerekmiyor :> Roguelerin strati = Warlocklarin Pre BC Maraudonu en basidinden söylersek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bas ignore u gitsin iste.1-2 gun daha konusur susar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Regalya said: O 1200'e düşürme olayini personal raiting i bosstlamak için yapiyordur forum ortamında birinin kafaya göre fikir geliştirip o fikri çılgıncasına savunması ya da ona inanması garip geliyo hep bana. biz de dünyada yaşıyoruz, bugdan haberimiz var -ki fixleneli haftalar oldu. adamın nasıl zırva/komik bir tip olduğunu belirtme amacıyla koydum arena pointleri. yoksa çok bilmiş yaşlı amca tadında sen gel buuustluyordur bag var bag de diye değil :) eheh niye kızdıysam ben de şimdi? sabah sabah afyonum patlamadı henüz ondan heralde. Bu da elemanın armoysi bakın nasıl da muhteşem bir gearı var ehuehe. Ne taraftan boostlarsan boostla cacık olmaz. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Zenedar&n=Ryzek PS: Biz hala yapıyoruz demişsin yeni fark ettim. Haybeye uğraşmayın artık team ratinginin de personal ratingle aynı olması gerekiyor. 1850 personal 1500 team ratingle bir şey alamıyorsun ilk 2 haftaydı o mevzu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Astral said: değişir miyim ya ismimi ben çok seviyorum nereye gitsem fenomen oluyor. zottiri. zottiri zot zott diye bağrıyor herkes lol^^ ayriyetten bu adam bıkmıyor hani sezen aksu boardu vardı ya yıllar önce orada hulusi ve mahmut vardı aylar sonra tatilden dönüp birbirine sövmeye devam eden. işte bu onlardan birinin çocuğu. bence mahmut haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Astral said: PS: Biz hala yapıyoruz demişsin yeni fark ettim. Haybeye uğraşmayın artık team ratinginin de personal ratingle aynı olması gerekiyor. 1850 personal 1500 team ratingle bir şey alamıyorsun ilk 2 haftaydı o mevzu sadece. Okumamışsin düzgün kuzum ondan anlayamamışsın :> Olay şu daha taze geçenlerde 70 lediğimiz mavili/yeşilli şümsük altları bi takima sokup bitane de normal gearli alt atip içine ezik itemlilerle oynayıp kaybettiğimiz 3-5 oyunu gerikazanıyoruz olay personal rating kasmak değil maksat altlar 3-5 arena point alsında kenarda biriksin diye ;) Bu kadar alıngan olma kimse senin zekana hakaret etmiyor sadece belkide "şu" yüzden olabilir diyoruz zaten yazdım fixlemişlerdir şimdiye kadar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yannız bisi solicem bu herifin 3v3te personal ratingi 1430 bencede regalyanın dedigi gibi bi olay var yoksa nası olsun di mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yoksa nasıl olacak her girdiği maçta sopa yediğinden. baksana adamın gearına şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 nası bi gear bu la ahahahaha sandalyeden dustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 BonePART said: olm ilkokulda hic mi sacini cekmediniz ortaokulda hic mi sutyenini saplatmadiniz beendiginiz kizin Bonepart sapıksın ne güldüm ya :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 efsane yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 PPPUUUUUUUUUHAAAAAAAAAAA ticketlar sonuç mu veriyor ne? beraber koşmayalım mı burning crusade kırlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Astral said: PPPUUUUUUUUUHAAAAAAAAAAA ticketlar sonuç mu veriyor ne? beraber koşmayalım mı burning crusade kırlarında? Yeni bir fantazi peşinde olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Astral said: Ya da başka karakterle kızım ayağına yatıp akabinde bulup gidip bayıltana kadar döveyim mi bu mudur yani? HAHAHAHAHAHAHAHAHAH EFE offffffffffffffff benim o küfür eden. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar