Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Athena, Eurovision 2004'de Hangi Sarkiyi Soylesin?

quamor

Öne çıkan mesajlar

biraz müzik bölümü kapsamında olmuş sanki bu konu?
daha dinlemedim ama trtde sık sık duyarız sanırım bu aralar. inşallah öyle hoppada hoppada, tezahurat gibi şarkılar değildir.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

bi boka yaramaz bişiy athena.. eurovision ülkemizde ilk defa yapılacakken böyle aptal bir grubun çıkması çok kötü..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 21 January 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
bi boka yaramaz bişiy athena.. eurovision ülkemizde ilk defa yapılacakken böyle aptal bir grubun çıkması çok kötü..

niye ki athena o kadar da kötü değil bence..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

Müzigin 2. planda kaldigi bir yarismaya hangi sarkiyla katilirsak katilalim birinci olabilecegimizi dusunmuyorum. Unutmayiniz ki gecen sene ingiltere 0 puanla sonuncu olmustu.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

abi orda adma senden senfoni orkestrası ile opera sölemeni beklemio kendinden bişiler yansıtmanı beklio biz öle yaptık ondan 1, olduk ingiltere emperyalist bir devlet bir kültürleri yok onların kültürü dünyanın popüler kültürü ondan dolayı şansları yok[signature][hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

athenanin şarkilarini duydum. hepsi birbirinden kötü.. bizimle ve kültürümüzle alakası olmayan aptal bir müzik.. ulan bir kere devleti temsil ediyorsun. I want mud on my face diye bi şarkı olur mu... top etsin allah hepsini.. gereksiz insanlar... Gördük geçen sene.. Avusturya katıldı öyle bi şarkıyla sıçtı[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 21 January 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
bi boka yaramaz bişiy athena.. eurovision ülkemizde ilk defa yapılacakken böyle aptal bir grubun çıkması çok kötü..

Estel ne güzel söylemişsin abi ya . Ağzına sağlık. +1[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anason, 22 January 2004 01:24 tarihinde demiş ki:
ayrica ska ve punk bizim ulkemizde oyle cok dinlenen bi muzik turu degilki.onla niye temsil ediliyoruz.

Napalım abi acaip bir ülke. Yokki adam gibi şarkıcımız. Sonra bakıyorlar kim var kim yok ? Aha bulduk Athena olsun Athena iyi temsil eder. Yabancı ülkelerde Bayhan gibiler death metal , black metal söylüyorlar, bizde arabesk söylüyor bu sesteki birisi. harbiden abi merak ettim bissürü brutal vokalımız olmasına rağmen neden hiç metal söylüyen bir türk göremedım?[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

Birçok ülke kurul kararıyla oy veriyo zaten o oylar kesin siyasi . Telefonla oy verilen ülkelerdede birçok kişinin siyasi içerikli oy verdiğine eminim . Buyüzden kimin şarkı söylediği değil siyasi gücüne göre oy alıyorsun . O dönemde Türkiye Irak savaşına karşı bir tutum çizdi tezkereyi redderek . Öyle olmasaydı şarkımız nekadar güzel olursa olsun oy alamazdık . Böyle saçma bi yarışma için neden bukadar yırtınıyoruz hala anlamadım .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Sosyal ağlarda paylaş

smells like teen spirit solesinler bence :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 22 January 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
türk gibi müzik yaptık birinci olduk. bakalım ingiliz gibi yapınca ne olucak.

iyide for real şarkısında turk ezgiler dolu ? sanırım iyi dinlemedin[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

örovizyona athena tarafından temsili edileceğimizi öğrendiğim gece hiç bir iş yapamayacağımızı anlamıştım. söylermisiniz b.ana hangi ülke bu tür mizik yaparak örovizyonda derece yaptı??? tamam politik nedenlerde oynuyor işin içinde (bkz.Geçen seneki örovizyonda ingiltereyi solistin güzelliğinin bile kurtaramaması) ama böyle de müzikle katılınmaz ki bu yarışmaya.ingilizce böyle boğuk boğuk "moud on maa feys" gibi konuşan bi gruptan ne beklenilebilinirki?[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life
Still hanging on, still going strong, here I belong
And maybe I'm crazy but I just can't slow down
And maybe I'm crazy but at least I'm still around

The number you have dialed is walking alone please, try again later
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene doğru olan yapıldı. Başkalarının kulağına iyi gelmeyen bir müzik değildi geçen seneki. ama neyzaikki bu sene öyle[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life
Still hanging on, still going strong, here I belong
And maybe I'm crazy but I just can't slow down
And maybe I'm crazy but at least I'm still around

The number you have dialed is walking alone please, try again later
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 22 January 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
türk gibi müzik yaptık birinci olduk. bakalım ingiliz gibi yapınca ne olucak.

evet :P
halen kendi dilimizle yapamıyormuyuz?Yapıyormuyuz? sorun orada :P
gerçi Sertaba hiç laf yok..oldukcada güzel şarkı..
ama nedense bir çok sefer,dil konusunda takılı kaldı herkeş.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...