MDoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ben kendim 2.0.0 ve 2.0.3 ile kendi shardıma bağlanıyorum çok rahat 127.0.0.1,2593 adresinden ve çok rahat oynuyorum. Konsolda şu satırlar çıkıyor: Server started on 'doruk' port 2593. Monitoring IP '217.131.193.81'. fakat ipleri login.cfg de buna göre ayarlayan arkadaşlarım bağlanamıyor couldn't connect hatası alıyorlar bunun nedeni nedir cevaplarsanız sevinirim önceki gereksiz konu için de çok özür dilerim o mesajı yaptıktan biraz sonra arayıp bulmuştum. Teşekkürler..[signature][hline]İmzamı taklit mi edicen lan?? Bak haalaa bakıyo utanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 login.cfg ye şunu yazacaklar LoginServer=217.131.193.81,2593 ozaman bağlanırlşar ancak senin bilgisayarda herangi bir firewall olmamalı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MDoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Zaten sorunum bu firewall da yok ama bağlanamıyorlar.[signature][hline]İmzamı taklit mi edicen lan?? Bak haalaa bakıyo utanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 işletim sistemin winxp mi ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 aynı sorunu bende yaşamıştım format attıktan sonra düzelmişti..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 eğer işletim sistemin winxp ve kablo modem kullanıyorsan yapman gereken şey şu denetim masası-ağ ve internet bağlantıları-ağ bağlantıları-yerel ağ bağlantısı ( sağtıklayıp özelliklerini aç sonra gelişmişten güvenlik duvarı bölmesindeki işareti kaldır )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: zgrw, 23 January 2004 20:35 tarihinde demiş ki: eğer işletim sistemin winxp ve kablo modem kullanıyorsan yapman gereken şey şu denetim masası-ağ ve internet bağlantıları-ağ bağlantıları-yerel ağ bağlantısı ( sağtıklayıp özelliklerini aç sonra gelişmişten güvenlik duvarı bölmesindeki işareti kaldır ) Zgrw Bende Xp Ingilizce Ingilizce nasıl yapılcagını biliorsan onuda yazarmısın...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hmm 5 dk bekle . onların ingilizcesini bilemiyorum ama sana resimlerle anlatırım :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 resimlerde kırmızı daire içine alınmış alanları seçerek teker teker yap . en son yerel ağ bağlantısını . sağ tuşu properties diyeceksin . 1 2 3 4 5[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Zgrw Siteler acılıor ama fotograf cıkmıor.. Mynet .... Baska Urlden acılmaz faln gibi bisi cıkıor [Bu mesaj RaVena tarafından 23 January 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 thythy.sitemynet.com/1.jpg thythy.sitemynet.com/2.jpg thythy.sitemynet.com/3.jpg thythy.sitemynet.com/4.jpg thythy.sitemynet.com/5.jpg yazı çıktığında site adı olarak bunları yaz[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 23 January 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Zgrw Bende O Secenek Kilitli gibi bak sana resimini gosteriyim Buyur Bak... Yardımını bekliorum..Cunku Cok Onemli...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 allow other network users to connect through this computers internet connection seçeneğini işaretlemeyi dene[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ok A Tıklayıncada bU sORUN verior resime Bak www.merodor.8m.com Cok Acil yaa :([signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger [Bu mesaj RaVena tarafından 23 January 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hangi resme . sitende hala eski resim var[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 23 January 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Site açılmıyorki RaVeNa nin verdiği yer.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ser_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Benim sphre le sorunm var yani internette nasıl aççarım benim serverın herseyi tamam da olmuyor şu Ip yi kullanıyorum IP 195.174.205.69 PORT 2593 bumu olacak biraz yardım LÜTFEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 localden girmeye calisiyorsan ms-dos ta ipconfig yaz orada Local Area Connection un karsisinda cikan ip nosunu kullan[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar