Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sefillik Diz Boyu :((

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

Ewt hayatımın en boktan gecelerinden birini dün gece yasadım..Saat 16:30 da Harem'den hareket etmek üzere olan otobüsüm dogal olarak zamanında gelmedi bi saat fln gelmedi sorduk otobüsü fln aradık adam esenler cıkısında kaldık dedi 2 saat gecti gelmedi 3 saat gecti gelmedi saat 10 fln oldu gelmedi yasım 16 4 tane kocaman valizleyim nese okula dönim dedim taksi yok harem bombos bide elektrikler gitti tam sıctık..Dısarı cıksan cıkılmaz oturdum yazıhanede bekledim saat 12 oldu otobüs cıkısları durdurulmus esenlerden saat 7 den sonrakiler icin ve macera basladı cıktım dısarı tekrar okula gideyim dedim tipiden önümü göremiyorum taksi fln da yok napcam sasırdım..gece 1e doru bi otobüs geldi adıyaman'a hobarey die daldık icine 10 kisi fln tüm harem neseki elemanlar adana'ya ugruo bende gittim orda tırsa tırsa adana'dan da aktarmalı geldim hatay'a sürüne sürüne tam 24 saat sürdü yolculuk maceram off off :( aslında eglenceli gecmedi de deil :)[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Sosyal ağlarda paylaş

Yıllar yılı dert yolundaaa ben acılaaar çocuguyaam
:) kısa ve öz cevap...[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

oo gecmi$ olsun ben bu derece seyahat etmemi$tim ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...