Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ewt hayatımın en boktan gecelerinden birini dün gece yasadım..Saat 16:30 da Harem'den hareket etmek üzere olan otobüsüm dogal olarak zamanında gelmedi bi saat fln gelmedi sorduk otobüsü fln aradık adam esenler cıkısında kaldık dedi 2 saat gecti gelmedi 3 saat gecti gelmedi saat 10 fln oldu gelmedi yasım 16 4 tane kocaman valizleyim nese okula dönim dedim taksi yok harem bombos bide elektrikler gitti tam sıctık..Dısarı cıksan cıkılmaz oturdum yazıhanede bekledim saat 12 oldu otobüs cıkısları durdurulmus esenlerden saat 7 den sonrakiler icin ve macera basladı cıktım dısarı tekrar okula gideyim dedim tipiden önümü göremiyorum taksi fln da yok napcam sasırdım..gece 1e doru bi otobüs geldi adıyaman'a hobarey die daldık icine 10 kisi fln tüm harem neseki elemanlar adana'ya ugruo bende gittim orda tırsa tırsa adana'dan da aktarmalı geldim hatay'a sürüne sürüne tam 24 saat sürdü yolculuk maceram off off :( aslında eglenceli gecmedi de deil :)[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yıllar yılı dert yolundaaa ben acılaaar çocuguyaam :) kısa ve öz cevap...[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: UltraPsycho, 23 January 2004 23:21 tarihinde demiş ki: Yıllar yılı dert yolundaaa ben acılaaar çocuguyaam :) kısa ve öz cevap... +1 :D[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 oy oy,bende güzel sıcak evimde sefgilimle oturuyodum o sırada.,eh geçmiş olsun.[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 oo gecmi$ olsun ben bu derece seyahat etmemi$tim ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 normalde İstanbul-Bursa 3 saat sürüyo ama dünkü gibi 5 otobüsü gece 01 de gelince ve sabah 9 da bursada olunca yolculuk 16 saat e çıkıyo yaa yaa yaa[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ev gibin yok ya :)![signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 aman aketim,egecim gelseydin bize hiç çıkmasaydın yola[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi allah kimsenin basına vermesin!arada cok gecmıs ossun yaw!aslında sen bu sartlarda eve döndüüne sükret valla?!:) Sonucta bura TÜRKİYE!hersey olabilir..buna d uyan en güsel söz ''zaman kötü kolla g.tü!'' :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 antalyanın gözünü seveyim tamam biraz ıslanıyoruz ama o kadar ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar