adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oha lahn görgüsüzlük olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ailemle kalıyorum, 450 ytl burs alıyorum + ailemden 200 ytl yaklaşık, başka hiçbir şeye karışmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Olmaz abi, şehirler hakkında bilgimiz olur. Ben daha giremedim üniversiteye. Şehirler hakkında pek bilgim yok. Öğrenmiş olurum.Oluruz. Bu arada ben senin ekürünmüşüm sdf Öyle diyor Fırankeynştayının ekürisi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 istanbul/bostancıda ailemle yaşıyorum hafta içi okul harclığı 125 milyon alıyorum haftasonu yapıcağım aktiviteye göre değişiyo hiç parada almıyabiliyorum 50 milyon falanda alabiliyorum.İstanbulda yaşamak zor=) ben tek çalışırım adamım demiştim onada haahefuaehfuae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gerçi düşündüm de şimdi aydan aya değişir. bazen her hafta dışarı çıkıyorum bazen ayda bi kere falan. her hafta çıksam benim de ayda 600e gelir herhalde. hep 300-400 değil. İstanbulda, aylık harçlık olarak 300-400 arası alıyorum. bi de işte kredi kartım var limitli ondan da aylık 50-200 arası harcama yapıyorum. Minimum 350 maksimum 600 arası gidip geliyor. Gerçi zamanında babama herhalde bi 100 sayfa falan ilaç tablet basan aletleri kullanma kılavuzu, gmp falan çevirmiştim ona sayıyorum ben d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ben ailemden 500 YTL alıyorum aylık, 400 YTL de burs geliyor Tübitak'tan her ay. Bu parayla gayet rahat okula gidip-gelip, eğlenip, ıvır zıvır bir şeyler alabiliyorum. Şimdi de Hisarüstü'nde eve çıkmayı planlıyorum, 3+1 evlerin kiraları genelde 1.000 YTL civarında, 3 kişi 3+1 bir eve çıkmayı planlıyoruz da, daha üçüncüyü bulabilmiş değiliz. Var mı Hisarüstü'nde 3+1 eve çıkmak isteyen? Hemen Güney Kampüs kapısının karşısındaki sokakta, geri geri koşarak kapıya 3-4 dakika falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben de günde ortalama 6 ytl ile nasıl dosyam hesabı yapıyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 625 artı bakalım bu ay kredi gelecek 170 sabırsızlıkla bekliorm. ama beni kıstas almayın ben gecinemiorm surekli abladan borc alıorm geri ödeyip 3 gun sonra tekrar alıorm..off adam olmam lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ahah ulan biz 17 yaşımızdan beri calışıyoruz millet burslarla bmw alıyor lol hoş har vurup harman style yapmasam bi arabada ben alırdım şimdi düşündümde. fuck okulda gg oldu seneye devam ederim inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bıde ben varım burslarla okula bmw borclanıyorum.. bmw dedımde kac para bmw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Koç üniversitesi ekonomi bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 400 tübitak (100 ytl zam gelmiş eder 500) 600 aile veriyor üstüne +kredi kartı,telefon giderleri,benzin,konaklama,evde olduğumda yemek hizmetleri sağlıyorlar ben de öküzlük yapmayıp para biriktirmeye başlıcam bmw de tahminen 50 milyara iyi bi ikinci el alınır ama tabi 5 yıl sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 38 yaşındayım. ilkokul terk. zamanında garıya gıza çok verdik kendimizi. okuyun gençler. bak biz okumadık keranacı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Japon gelirse haber ver sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 r.hisarüstünde 500 e 2+1 ev bulun en küçük odasına ortak oliyim. arada gelip kalırım sırf öyle her zaman değil. götümle okumuşum lol, 1000 ytl imiş. yok eve çıkmak istemiyorum. sadece o kadar ucuzsa para veriyim ben de üstüne demek amaçlıydı hehe. ayrıca adam gibi evler 1200 falan genelde. sizin de ısınma elektrik internet tv falan masraflarla aylık 400 ü bulur adambaşı gideriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 3d tasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 izmir çankaya final dershanesi 2. kez giricem össye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 fizban said: r.hisarüstünde 500 e 2+1 ev bulun en küçük odasına ortak oliyim. arada gelip kalırım sırf öyle her zaman değil. 500 zorda senede 1-2 kere 600e çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar