Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim, 87 doğumluyum. kk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bu Cultural Studies dedigin ne oluyor Kaan? Ne yapiyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ivy said: tübitaktan da eşek gibi para alıyorum Bundan ben de alıyorum. Ocakta burslara zam muhabbeti ne kadar gerçek ivy, haberin var mı? Boğaziçi / Sosyoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sabanci Üni./1.Sınıf (henüz bölümü belli değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 biyoinformatik mi yoksa? d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 olabilitesi yüksek :P ama henüz değil, şu 1.sınıf dersleri bitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Spidee said: ivy said: tübitaktan da eşek gibi para alıyorum Bundan ben de alıyorum. Ocakta burslara zam muhabbeti ne kadar gerçek ivy, haberin var mı? Boğaziçi / Sosyoloji 500 olmuş heleloy ohş ohş 500 ne ya ben o 500le kaç litre benzin alırım ee 1200le ne yaptın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oha bende istiyorm tübitaktan para nası veriyolar burs için kime başvuruyoz nasıl yapçaz ? nerden alcaz formmu doldurmak lazım bana nie burs vermiyolar lan ühü bütün sorularıma cevap istiyorum hadi by bana belediye bile burs vermedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ÖSS'de ilk 5000'e girip Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih bölümlerinden birini seçersen başvurmana bile gerek kalmadan "Al hacı sana burs" diye mektup yolluyor Tübitak. Ben böyle aldım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ekonomi de var sanırım onun içinde ya da iktisat emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 2005 girişlilerde ekonomi var ama sonradan kaldırıldı diye biliyorum, buna başvuru yok galiba ilk 5000 içerisindeysen ve bir temel bilimler programındaysan tübitak sana ulaşır, benimde hiç haberim yoktu böyle bir burstan alana kadar tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bilim insanı destekleme daire başkan vekili cemil çelik mektup yolluyor evine sen bişe yapmıyon sora paşa paşa harcıyon paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oha hepiniz 5000e mi girdiniz ben sözelden 36000 e girmiştim :D:D bide ben and. meslek lisesi meezunuyum düşün yani *and. meslek lisesi=bildiğini unutturan liselere verilen ad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 öyle bu patideki gençler zehir gibi zehirr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 1600 tübitak paralarımı biriktircem bentahminlerime göre 5 yıl sonra 30-35 milyarım olucak üstüne arabamı satıp bi 10 milyar da ordan koysam 45 milyar bi 10 milyar da babam verse 55 milyara bmw alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mezun oldugunda zengin olamayacagin bolumleri secmeni destekliyor tubitak. /flame wars... begin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mahmut tuncer said: cs.a said: herkes okuduğu bölümü yazsın üniversite-lise ise söz,ea,say çalışanlar da ne iş yaptığını ben başlıyorum işe başlamak üzere olan bir öğretmenim hatta yarın başlıyorum sen öğretmensen ben de türkücüyüm auhaua bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ne yani 1600 üncümü oldun Türkiye'deçüş ne işin var burda senin hayatın anlamını filan sorguluyo olman lazım deilmi ? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 işte sorguluyorum şuan ne işim var odtüde gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ivy said: 1600 tübitak paralarımı biriktircem bentahminlerime göre 5 yıl sonra 30-35 milyarım olucak üstüne arabamı satıp bi 10 milyar da ordan koysam 45 milyar bi 10 milyar da babam verse 55 milyara bmw alıcam hayatında bemvede devam edersin artk içine bi minibuzdolabı filan.. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 babamın evi ne güne duruyor? ya da o tübitak burslarıyla pastahane açarım oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 planın bmw almakmı? koca dünyada bmwmı alıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 evet ve onu sağ şeritte 60la falan sürücem aynen şuan yaptığım gibi millet bana korna çalıp küfredicek ben de müziği sonuna kadar açıp sırıtıcam pis pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 55 milyara bmw alma bence..okadar paran olcak madem daha ii değelendirebiliriz..hem benim arabamıda satarız filan.. msn plz? adsfadsf :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ivy said: evet ve onu sağ şeritte 60la falan sürücem aynen şuan yaptığım gibi millet bana korna çalıp küfredicek ben de müziği sonuna kadar açıp sırıtıcam pis pis asdfsadfa :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar