Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane chat logları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wayne said:
valla ister 3 ister 300 arası arkadas muabbeti yap forumda DALGA geçmek yasak değil nasılsa yoksa öylede benmi bilmiyorum ? olol

Edit: Yazdıklarınıza dikkat edin, ilk ve son uyarıdır.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
bir de böyle yetolar var:

The Epic Fail Dela

vs

The 56 dps Legendary Saeros

Sonuç:

Tank olup da bu ikisinden %1.5 geride olmam da ayrı bir efsane tabi.

ahah abi yeni gördüm mesajı süper dfds
Mesaj tarihi:
Anaa hakketten oraya hiç bakmamışım sen itemin fotoyu çekince oraya baktımdı bi.. Karazandan düşen healer mace değil mi o?

edit: şimdi farkettim eleman priestmış ya.. mage sandımdı ben onu asdasdf harbi yuh demek lazım hiç mi başka priest görmemiş
Mesaj tarihi:
S.priest dır kesin bide o eleman :D fakat çok garip geldi harbi bi insan bu kadar mı oyun mekaniğinden anlamaz ? frost damage veren armor giymiş heling mace kullanıo karar verememiş amcada ne olsam diye :D

buldum... eleman heal atmak isteyen frost vuran büyüsü olmayan bi frost mage sevdalısı shadow frost priest way anasını eleman aşmış be..
Mesaj tarihi:
Torondor said:
S.priest dır kesin bide o eleman :D fakat çok garip geldi harbi bi insan bu kadar mı oyun mekaniğinden anlamaz ? frost damage veren armor giymiş heling mace kullanıo karar verememiş amcada ne olsam diye :D

buldum... eleman heal atmak isteyen frost vuran büyüsü olmayan bi frost mage sevdalısı shadow frost priest way anasını eleman aşmış be..

Bu bölüme girme bir daha.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
iyide set shadow dmg da verio :S

görme özürlü oldum inceden galiba.. uykusuzluk mu desek dikkatsizlik mi desek... o kadar baktım hiç görmemişim :S

Ekmek said:

Bu bölüme girme bir daha.

emredersin. başka bi istek varmı paşam?
  • Yeni Oluştur...