syd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben hala oynuyorum onu :s mariow world çıktı cidden zevkli mzuahah okul bitmese senin multi bile yapardık mario :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Vay anasına beee adama bakh millet mario oynarken adam WOW oynuorrr... süper başarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Arkadas arasi muhabbetlere 3. sahislarin mudahil olma istegi, hele bunu laf sokarak yapmalari, Cem Yilmaz esprisi anlatan genclerin dramina benzer sekilde sonuclanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yk hanı wow'da dediğin de cok karmaşık cok fantastik bi oyun olsa... görende alpha century oynuyo sanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Penthesilea said: Cem Yilmaz esprisi anlatan genclerin drami AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abi ekmek icin fantastik oyun iste, ekmegi tanimadiginizdan tabi siz =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 valla ister 3 ister 300 arası arkadas muabbeti yap forumda DALGA geçmek yasak değil nasılsa yoksa öylede benmi bilmiyorum ? olol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Wayne said: valla ister 3 ister 300 arası arkadas muabbeti yap forumda DALGA geçmek yasak değil nasılsa yoksa öylede benmi bilmiyorum ? olol Edit: Yazdıklarınıza dikkat edin, ilk ve son uyarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 zuhaah haya mı dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bir de böyle yetolar var: The Epic Fail Dela vs The 56 dps Legendary Saeros Sonuç: Tank olup da bu ikisinden %1.5 geride olmam da ayrı bir efsane tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 lol light's justice :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ekmek kendini geliştirmiş fekat bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Sorma, dün ayı koşusuna gittik za ya, rogue %10 taktı bana. Mikser gibi adam lan çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 delanın 700 damage ile dps yapması bile mücize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ahahah bravo be, trade chati bi harasslayayım dedim, gelen whisplere bak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ne sallamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ZaugnaKhaldun said: bir de böyle yetolar var: The Epic Fail Dela vs The 56 dps Legendary Saeros Sonuç: Tank olup da bu ikisinden %1.5 geride olmam da ayrı bir efsane tabi. ahah abi yeni gördüm mesajı süper dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 niye şimdi öle diyosun yazık hp istiodur belki gariban mage :P sen orda kuş form da 13.6k hp yapmışın özenmiştir gariban basmıştır hpyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 @Torondor Sadece cheste odaklanma, itemlerine genel bak. Mesela adamın silahı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Anaa hakketten oraya hiç bakmamışım sen itemin fotoyu çekince oraya baktımdı bi.. Karazandan düşen healer mace değil mi o? edit: şimdi farkettim eleman priestmış ya.. mage sandımdı ben onu asdasdf harbi yuh demek lazım hiç mi başka priest görmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Evet Prince'den düşen Light's Justice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 S.priest dır kesin bide o eleman :D fakat çok garip geldi harbi bi insan bu kadar mı oyun mekaniğinden anlamaz ? frost damage veren armor giymiş heling mace kullanıo karar verememiş amcada ne olsam diye :D buldum... eleman heal atmak isteyen frost vuran büyüsü olmayan bi frost mage sevdalısı shadow frost priest way anasını eleman aşmış be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 iyide set shadow dmg da verio :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Torondor said: S.priest dır kesin bide o eleman :D fakat çok garip geldi harbi bi insan bu kadar mı oyun mekaniğinden anlamaz ? frost damage veren armor giymiş heling mace kullanıo karar verememiş amcada ne olsam diye :D buldum... eleman heal atmak isteyen frost vuran büyüsü olmayan bi frost mage sevdalısı shadow frost priest way anasını eleman aşmış be.. Bu bölüme girme bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Dworgian said: iyide set shadow dmg da verio :S görme özürlü oldum inceden galiba.. uykusuzluk mu desek dikkatsizlik mi desek... o kadar baktım hiç görmemişim :S Ekmek said: Bu bölüme girme bir daha. emredersin. başka bi istek varmı paşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar