Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paticiğe tavsiye ile üye oldum.İyi güzel hoş site.Okuyorum da.Cidden okuyorum.Kendi fikirlerimi belirtmek istiyorum.Ama biri tarafından gg yapılmak ya da ''balonunla bize ayar mı veriyon'' denmemek için post atmıyorum hiç.EE.Napcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ayar gelirse, "pff" der gecersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yeni gelenler, günlük(maden lan burası), müzik bölümü, popüler oyunlar, filmler buaralarda takılıp balonu patlatcan sonra yavaş yavaş verirsin ayarı, arada ayar alıp durumu dengelersin, hem de üzmemiş olursun kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 balonlu kişilerinde fikirleri olabilir, istedigini yaz sen. balona tutunup gidersin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 güven pati'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 valla kuralları oku, anla. gerisi boş. yazarsın zati ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yoo çok yeni gelen görüyorum ben yazan konularda , öle ciddi bir ayarla da karşılaşmadım ben . verseler de salla sen ya , yazıver ne düşünüyorsan . yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Su acidan dusun, daha kotu ne olabilir ki? Balonlu, taninmamis, fake mi degil mi belli olmayan birisin sonucta. hahaha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sende ona ver ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 balonunu patlatamassın ama çekinirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 forgiver said: yeni gelenler, günlük(maden lan burası), müzik bölümü, popüler oyunlar, filmler buaralarda takılıp balonu patlatcan sonra yavaş yavaş verirsin ayarı, arada ayar alıp durumu dengelersin, hem de üzmemiş olursun kimseyi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kurallar değişti mi? balon bi gün durmuyo muydu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bana kimse ayar vermedi lan 6 senedir , biri ayar versin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ayar hakedene verilir mortis, sen ona bile degmezsin. yilbasi hediyen bu olsun, iyi seneler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 lol pwnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çok çalışıcam bir gün ben de ayar vericem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şu gg olayını hala anlamış değilim açılımıne şunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Llama said: şu gg olayını hala anlamış değilim açılımıne şunun onlayn oyunlarda böyle bi tane koyarsın adama yenersin, gg dersin sonra. asıl anlamı 'good games' tir. Bir nevi oyun bittikten sonra tokalaşma maksadıyla ama işte psikolojik olarak bi yerden sora öyle böyle başka türlü anlamlara kaymış ben böyle biliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mortis said: bana kimse ayar vermedi lan 6 senedir , biri ayar versin bana ben verdim senın kafan basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sensin fake anakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 juba 21 tane kalmış go go :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çok kral adamsın Yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 valla öylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar