RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 USAme Bin Laden bir amerikan ajanıdır[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ben tabiyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Oyumu Darth Vader dan yana kullanıyorum :p hatta ; Einstain,Hakan Şükür,Rüştü Recber(bölemidi?),bide Jarjar Blinks den..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Tabiiki Coldwind[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: RamsesII, 18 Mart 2003 10:09 tarihinde demiş ki: USAme Bin Laden bir amerikan ajanıdır[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Osema Bin Laden diye yazılıyor benim bildiğim dolayısıyla değildir :-P[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 atatürk :) ne bileyim yaw orclar :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Adem baba alternatif:Havva ana herşeyi onlara borçluyuz[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Bu forum aşmış...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Hasbinallahminebellak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Müzik konusunda Dream Theater ın tüm tayfası, her biri kendi aletinde ruhu yakalamış insanlar çünkü Bilgisayar oyunu konusunda Peter Molyneux, çünkü yıllardır insnaların ne istedğini biliyor ve onlara onu veriyor (tanrı olma kabiliyeti) Alan Turing benim bir diğer idolüm AI hakkındaki çalışmaları başlatyan kişilik J.R.R. Tolkien tabii ki aşmış birt kişi edebiyat konusunda, sonuçta hepimizi bir yapan bir akımı başlattı[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bence insanlar aşmış,hayvanlar aşmış,herşey aşmış :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 margareth weis ve öpülecise elleri![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 *!kalabalığın arasından sıyrılıp meydana çıkar, sırtındaki pardesüyü çıkararak kanatlarını açığa çıkarır, göğe doğru yükselir*[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Babam İdolümdür, şu ana kadar gördüğüm en iyi ve en kötü şeyleri kendinde sentezleyebilmiş ve yolumu aydınlatmış adamdır... Atatürk'den tutun Konfiçyüs'e kadar bir çok "aşmış" insanın ortalamasıdır kendisi, bana ters gelen şeyleri yapdığı zamanda bile bana bir şeyleri öğretebilmiştir. "Hayat karanlık bir yolsa bastığın yeri, onun bilgisiyle gör." Oral Salih Bekaslan[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Vücut alanında Arnold Schwarzzeneger...İdolümdür kendileri.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: Othranx, 17 Mart 2003 23:06 tarihinde demiş ki: gözyaşlarımı tutamıyorum... bana da say...=(([hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end? koleo demek istemis arkadas :P[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 james bond. uçar motora biner sörf yapar tank kullanır paraşüt planör karate tekvando kendo güreş kılıç kalkan gürz ok yay balta dünya kurtarma kötü adam öldürme dişi tavlama zengin güzel arabası war akıllı matematik fizik kimya biyoloji sosyoloji ekoloji mançoloji bilimum bütün lojiler. varmı ötesi [Atatürk harici o herzaman öte bir kişi][hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Cüneyt Arkın abi o zaman. JB yi katlar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 pardon haklısın ben nasıl bu hataya düştüm. james bond asla 3 ok ile 4 kişiyi vuramaz[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guybrush Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Saddam şu an amerikaya kafa tutan adam benim için aşmıştır[hline]Hıncal Uluç: Hay Beşiktaş kadar beş tane taş düşsün kafanıza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: Craven, 19 Mart 2003 16:55 tarihinde demiş ki: pardon haklısın ben nasıl bu hataya düştüm. james bond asla 3 ok ile 4 kişiyi vuramaz ayrıca aynı filmde önce x-wing kullanıp sonra karate yapan başka bi babayiğit olduğunu sanmıyorum.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 newton.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Jackie Chan :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 aşmak neyi aşmak kendini bir başkasını hangi dalda hangi kritere göre herkes ve herşey aşılabilir bu yüzden bunun en i asla olmadı olamazda[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Adolf Hıtler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar