Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

murderer dark diye entry

unity100

Öne çıkan mesajlar

dark ile ilgili entry acmis liquid diye biri sozlukte eh artik edit mi degil mi ulan tartismasi orda devam eder herhalde. biz goremedik gerci onun snn gunlerini

murderer dark[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.

edit - ehe bi link veremedik be

[Bu mesaj unity100 tarafından 11 January 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunu kim yazmıştır anladım da ismini çıkaramadım şimdi, forum olduğu gibi silinmeseydi hemen söylerdim. oraya yazmıştı benzerini..

ama doğruya doğru şimdi, osmosis daha ünlüydü snn'de en azından başlarda. intikammm-tr :-p ve daha sonra murgos diye karakterleri vardı ki lideri olduğu pk guild'lerinde (en ünlü pk guild'i de sunucunun aynı zamanda ilk pk guild'i olan PK'dır osmo'nun başını çektiği) [tekerleme gibi oldu] uzunca süre 200 ve üzeri oyunculu sunucuda tekel olmuştur pk işlerinde. öyle bugünkü ninja gavurları gibi millet "öldürdüm bakın kafası var bende" diyemezdi, haftada bir kere filan ölürdü en fazla o da şöyle 5-6 güçlü kuvvetli kişi kıstırmışsa bir yerde. kafası değil kolları bacaklarıyla övünürdü millet alabildi diye.. :)

hatta bir de "murgos'un vanq short spear'ı" muhabbeti vardır onu da başka zaman anlatırım.. :-p

ha dark gm magery'lidir öyle bir farkı vardır, vanq halberd olaylarına da girmişti ama yakın dövüşte öyle invincible denemezdi. süper vur kaç yapardı ama o da, en etkili şekilde kullanırdı yani halberd'i..

ha bir de dark'ın bir başka yönü de en çok taraf değiştiren char'a sahip olmasıdır. en çok parti değiştiren milletvekilleri bile haltetmiştir yanında. neredeyse bir hafta içinde order, chaos, mavi, kırmızı olduğunu bile hatırlıyorum, birkaç ayrı guild'de tabii.. :-p britain mages'den moonglow army'ye, pk'dan !'ye kadar sürüyle guild'e girip çıkmıştır. hatta ve hatta 2-3 günlüğüne HL Assassins'e bile başkanlık etmiştir ki HL pk'ların en belalısı guild oldu aylarca, sayısız defa savaştık neredeyse dark ve ekibiyle.. (dark ve dr ekip oluyorlar) :-p

bukalemun dark ve rambo dark olarak hatırlarım onu hep..

ekleme: bir de uzlaşmaz dark vardır kısaca değineyim..

dark ile tanıştığımız günden beri bir konuda bile anlaştığımızı hatırlamıyorum. jail'de ettiğimiz muhabbetlerden snn forum tartışmalarına ve buradaki myth vs starcraft ile en son avatar konusuna kadar dahi hep zıt görüşte olduk. senle bazen aynı fikirde çıkıyoruz da dark ile bir kere aynı şeyi söylesek 40 koyun kestireceğim uo'da.. :)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..

[Bu mesaj Sam tarafından 11 January 2004 06:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dark hangi tarafa geçerse o taraf biraz daha ağır basardı güç dengelerinde. mavi olursa o hafta pk'ların işi zorlaşırdı mesela.. :)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

en azından başlarda kesinlikle öyleydi, 2-3 aylık bir süre özellikle..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

Sanane de bilmem ama Nebulada pk olarak tek kişiyi tanırım. Defalarca kendisine kurban gitmeme rağmen saygı ile anarım sürekli. En son askere giderken bırakmıştı oyunu oynamayı. Kişilik olarak bilemem ancak oyun içinde pvp pvm açısından eline su dökülemeyecek denli hızlı ve becerikli klavye ve mouse una hakim bir kişi idi SANSAR
Sosyal ağlarda paylaş

dark warlock'tu, warrior değildi ki. bu bahsettiğim adamlar da katanacı değildir zaten..

"edit dark" diye ünlü bir muhabbet vardır bugüne dek ulaşmış, eh yani.. ölürdü haftada bir filan gene de..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

Duke'un söyledğiği HorseLords şarksısında da adı geçiyordu Dark ve birkaç büyük pk'nın
azazel,dark,intikam,eşkiya,amarloth
acımadan cana kıyan katiller
ve de niceleri
sebep aramaz
sana acımaz
tek amacı var onların canını almak
ama korkma
horselords burada hep vardı hep de oalcak
steel,samwise,duke,absolut falan diye devam ederdi
hatta dark buna cevaben bir şarkı yazmışdı o da komikti.
eheh dark gelince hl'yiz diye bizi çağırırlardı ilk dönemlerde genelde ölürdüm ben :)[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

[Bu mesaj regulus tarafından 16 January 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 16 January 2004 00:48 tarihinde demiş ki:
Duke'un söyledğiği HorseLords şarksısında da adı geçiyordu Dark ve birkaç büyük pk'nın
azazel,dark,intikam,eşkiya,amarloth
acımadan cana kıyan katiller
ve de niceleri
sebep aramaz
sana acımaz
tek amacı var onların canını almak
ama korkma
horselords burada hep vardı hep de oalcak
steel,samwise,duke,absolut falan diye devam ederdi
hatta dark buna cevaben bir şarkı yazmışdı o da komikti.
eheh dark gelince hl'yiz diye bizi çağırırlardı ilk dönemlerde genelde ölürdüm ben :)

Duke söylemdi o şarkıyı Thrillus söyledi Honor ismi de :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...