Syn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Uyku düzenim bozuldu diyeyim.Mesela bugün 6da kalkmış olmam felan gerekirken oturup şu mesajı yazıyorum.Uyuyamıyorum zira.Dünde 5te yattım akşamüstü 4te uyandım.Okul zamanıda böyle oluyor bende,gidipte 11deki derse uyanamadığım var,en erken dersim 11de zaten.İkinci dönem 9:30a dersim var ve ben şimdiden nasıl uyanacağımı düşünüyorum.Hatta ve hatta finaller haftası başladı,4ünde ilk finalim saat 9da ona nasıl kalkacağımı bile bilmiyorum.Bugün 00:30ta yatağa girdim yattım,öyle duruyorum 2 saat yatakta dönüp durdum,en sonunda kalktım açtm bilgisayarı.6ya kadar uyumamayı düşünüyorum,6da kalkcam,hazırlanıp yurduma gitcem.Orda uyurum artık.Ama bu uyku düzenine çare bulmam lazm.Ne yapabilirim sevgili patiler?Sağolun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bi gün kas uyuma akşam 8-9 a kadar sabah 6 da yatıcağına bekle zaten 7 gibi uykun açılıyo 12 gibi tekrar bi uyku bastırır onu atlatırsan zaten 8-9 gibi bi yerde uyuyakalırsın kendini kasmazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aynı sorun bende de var. denedim adamınbirinin dediğini. hiç faydası yok. ertesi gün 18 saat uyuyp yine geç kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 okadar saat uyumayıp akşam 8de yatan biri en geç 9 bucuk gibi kalkar yani 8 de kalksan bi sorun olmaz uykusuzluk çekmezsin kalkması gerekiyosa kalkabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hadı sız yıne ıyısınız benım kı daha beter bı kere bozdum mu duzenı bı daha ayarlıyamıyorum zaten cok uyuyan bı adam deyılım genelde hafta sonları uyurum hafta ıcı gunde en fazla 3 saat sız yıne ıkı gunde toparlarsınızz benım en az bı hafta suruyo eskı duzenıme kavusmam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar