Drc Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Quel-Thul said: zuhahaha bug mı o yoksa quest falan mı? Halis mulis bug sanırım her istedegimde yapabilicem ama cesaret edemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 paticik bana guild bul lan allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serserie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bu serverda invadoria harici türk guildi var mı dest tarafında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 emin olmamakla birlikte var oldugunu sanıyorum.enforcer guıldı türk olabılır,birkaçkezdir türklerle karsılasıyorum o guıldden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 serverlar neden kapalı yav off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bakım var efe. ama umuyorum öğlene açılır daha sorceress levellıcam ben sıkıldım squiq herderdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 We will bring down all servers next week on Monday 29th September at 8am CET in order to run a short update. The purpose of this update is to change the way in which server queues work which will mean that, if you crash out of the game, you will not need to wait in a queue if you immediately try to reconnect. We expect this operation to be finished by mid-morning. Thank you for your understanding, we will update you as this operation progresses. Update at 8am CET: The servers are now closed, we will keep you informed of the progress. sonunda oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Lopeth said: We will bring down all servers next week on Monday 29th September at 8am CET in order to run a short update. The purpose of this update is to change the way in which server queues work which will mean that, if you crash out of the game, you will not need to wait in a queue if you immediately try to reconnect. We expect this operation to be finished by mid-morning. Thank you for your understanding, we will update you as this operation progresses. Update at 8am CET: The servers are now closed, we will keep you informed of the progress. sonunda oley ne diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 jonywayt said: Lopeth said: We will bring down all servers next week on Monday 29th September at 8am CET in order to run a short update. The purpose of this update is to change the way in which server queues work which will mean that, if you crash out of the game, you will not need to wait in a queue if you immediately try to reconnect. We expect this operation to be finished by mid-morning. Thank you for your understanding, we will update you as this operation progresses. Update at 8am CET: The servers are now closed, we will keep you informed of the progress. sonunda oley ne diyor ? oyundan düştüğünüz zaman(crash)tekrar girmek istediğinizde sıraya girmeyeceksiniz, sabahın ortalarına doğru bu yamayı bitirmeyi düşünüyoruz. verdiğimiz rahatsızılıktan dolayı özür dileriz, yarışmacılara başarılar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dioki serverlar bugün bakımda olucak umarız öğlene kadar biter. bakımın amacı da oyun crash ederse vs anında baglanmak isterseniz tekrar queue beklemeniz gerekmicek vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 papazı bulduk sımdı ılk gırerken 30 dk sıra beklıyorduk 1 saate cıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 efe saçmalama abi crash edip giren adam da queue da yer almak zorunda kalıodu şimdi o adamlar queue de yer almıcak sıra azalıcak işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 icerdeki nufus azalmadan gene sıra bekleyecegız. sıradakı ınsan sayısından bahsetmedım ben , icerdeki insanların cıkıs surelerınden bahsettım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 patladı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 offf 300. yüm sırada şaka gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sira su an itibari ile 639 kisi...sira esnasinda iki kere koptum ama yerimi korumus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 716 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Şaka mı bu ya, 700 küsür kişi, 2.5 saat zaman veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dedık o kadar sevınmeyın dıye :D ilk girenler papaz olacak ne o 2.5 saat ya şakamı. adama oyun bıraktırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ama girdinmide çıkmıyon artık kolay kolay, iyi oldu baya. mesela bakıorum afklı yüzünden düşmüşüm tekrar bağlan diyorum hiç sıraya sokmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Keşke başka bir yerde başlasaymışsınız ya.. Çekilmez abi yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 En sonunda isyanlarin cocugu olup kacacagim bu nedir ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ben kaçtım valla, Ex parte'de order oynuyorum mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Arkadaslar Karak 8 Peaks'deyim (dest, zealot) ve guild ariyorum. Yeni bir oyun, gchatde bilgi paylasabilecegim, beraber oynayabilecegim bir guild'e ihtiyacim var. herhangi bir iddiam yok, senelerdir mmo oynuyoruz :) tecrubeliyiz, oyunu beraber kesfedelim. Alim yapan guild varsa oyun icinde Wickonia yada buradan bana ulasabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar