Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayın Podcast'i üzerine..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artık iskandinav veletlerinin rp sevdasından çıkın ya. harasmınt için oynayın şu oyunu. adam öldürdükten sonra ASDADSDSADAS yapın ya. gözünüzü seveyim. wowda gay gibi pve yaptınız bari geç olsada doğru yola girin.
Mesaj tarihi:
Cons said:
artık iskandinav veletlerinin rp sevdasından çıkın ya. harasmınt için oynayın şu oyunu. adam öldürdükten sonra ASDADSDSADAS yapın ya. gözünüzü seveyim. wowda gay gibi pve yaptınız bari geç olsada doğru yola girin.

night elf?
Mesaj tarihi:
önemli olan ne oynadığın değil nasıl oynadığındır. aramızda karı char açana karı demiyorsak, sokakta görünce götümüzün düşeceği annemizin eteklerinin altına saklanacağımız kişilere gay hiç dememeliyiz.(ben değil ha ne'ler)
Mesaj tarihi:
sen de seviceksin veldrini

DELDİRİN de istiosan her bulduumuz ismi her türlü şeye uyarlarsın çok rahat. saçma sapan türkçe isim koymıcam 1 , alakasız ÜLKÜCÜ ismi de olmıcak 2. Yabancıların da okuyacağı bileceği bi isim olsun , biraz da oyunun rpsine uygun bi ism olsun dedim eski den kullandıım bi isim aklıma geldi koyuorum bu yani.

Sen oyuna gelince istediğin gibi genkler istediğin gibi ASDASDAS yaparsın onu engellemz o.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
sen de seviceksin veldrini

DELDİRİN de istiosan her bulduumuz ismi her türlü şeye uyarlarsın çok rahat. saçma sapan türkçe isim koymıcam 1 , alakasız ÜLKÜCÜ ismi de olmıcak 2. Yabancıların da okuyacağı bileceği bi isim olsun , biraz da oyunun rpsine uygun bi ism olsun dedim eski den kullandıım bi isim aklıma geldi koyuorum bu yani.

Sen oyuna gelince istediğin gibi genkler istediğin gibi ASDASDAS yaparsın onu engellemz o.

hayır
  • Yeni Oluştur...