Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 artık iskandinav veletlerinin rp sevdasından çıkın ya. harasmınt için oynayın şu oyunu. adam öldürdükten sonra ASDADSDSADAS yapın ya. gözünüzü seveyim. wowda gay gibi pve yaptınız bari geç olsada doğru yola girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 götünüzden element uydurmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Cons said: artık iskandinav veletlerinin rp sevdasından çıkın ya. harasmınt için oynayın şu oyunu. adam öldürdükten sonra ASDADSDSADAS yapın ya. gözünüzü seveyim. wowda gay gibi pve yaptınız bari geç olsada doğru yola girin. night elf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok carebear dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 CONS, SEN OYNUO MUSUN KOÇUM WARHAMMER?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sonuç olarak night elf oynuyo hemde male Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 önemli olan ne oynadığın değil nasıl oynadığındır. aramızda karı char açana karı demiyorsak, sokakta görünce götümüzün düşeceği annemizin eteklerinin altına saklanacağımız kişilere gay hiç dememeliyiz.(ben değil ha ne'ler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mortis said: CONS, SEN OYNUO MUSUN KOÇUM WARHAMMER?! oynayacam sizi önden yolladım güzelse gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 güzel güzel, tam genk ortamı var, ps:night elf diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sen de seviceksin veldrini DELDİRİN de istiosan her bulduumuz ismi her türlü şeye uyarlarsın çok rahat. saçma sapan türkçe isim koymıcam 1 , alakasız ÜLKÜCÜ ismi de olmıcak 2. Yabancıların da okuyacağı bileceği bi isim olsun , biraz da oyunun rpsine uygun bi ism olsun dedim eski den kullandıım bi isim aklıma geldi koyuorum bu yani. Sen oyuna gelince istediğin gibi genkler istediğin gibi ASDASDAS yaparsın onu engellemz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 BUMU GAY LAN SİNİRLENDİRMEYİN BENİ http://img387.imageshack.us/img387/5343/ibnesparkhb2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Xaenin said: Seni oynatmıyoruz ki biz, sen orada dışlanmış oyna tek başına hua. esas ben sizi oynatmiyorum, yandan yemis eucular sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 uu gökhan sinirli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mortis said: sen de seviceksin veldrini DELDİRİN de istiosan her bulduumuz ismi her türlü şeye uyarlarsın çok rahat. saçma sapan türkçe isim koymıcam 1 , alakasız ÜLKÜCÜ ismi de olmıcak 2. Yabancıların da okuyacağı bileceği bi isim olsun , biraz da oyunun rpsine uygun bi ism olsun dedim eski den kullandıım bi isim aklıma geldi koyuorum bu yani. Sen oyuna gelince istediğin gibi genkler istediğin gibi ASDASDAS yaparsın onu engellemz o. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tamam, ekmekle cons iki kisilik guild kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cons: elf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 consartium yaratıcı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 mamilator olsun isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hakkaten mamilator olur bak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hem mom filan var gibi içinde anneye küfürde var çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 adam gibi oylama yapsanıza olm o zaman, niye "onu koymıycam, bunu koycam pls" ayağına yatıyorsunuz? yazın 5 tane isim, millet oylasın işte. deldirin ne akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 veldrin,starcraft ta araç değilmiydi anlamı ne ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yazalım isimleri 1) BEYGIRGUCU 2) Deldirin 3) Veldrin 4) Patitis Quo 5) Mujahid Graywolves Ben 1 diyorum, BEYGIRGUCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axedice said: Yazalım isimleri 1) BEYGIRGUCU 2) Deldirin 3) Veldrin 4) Patitis Quo 5) Mujahid Graywolves Ben 1 diyorum, BEYGIRGUCU bu ne abi, bunlar mıydı yukarıda tercih edilen isimler yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar