SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Hellsing'in OAVları gelmeyecekmiş ve bundan sonraki serileri de GONZO animesi olmayacakmış. Başka firmalara dönecekler snaırım yani GONZO ile uzun süreli bir anlaşmaları yoktu diye yorumluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 OVA lar gelmesin zaten. Yılda bir çıkıyor >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 OVA da gelsin seri de gelsin ama(açgözlülük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ova ne zamanda bir çıkıyor? ilk 2 bölümü izledim cok güzeldi suanda en son kacıncı bölüm cıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 4 çikti 5. bölümü 2010 civari bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya burdaki animeler hala nete konuyor mu? MTV nin sitesinde ya ben bulamadım yada kaldırmışlar Bu konuda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 artık koymuyorlar sanırsam edit2:birde dün anime forum da hellsing in yenin ova sının yakında cıkcağını söylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cado said: birde dün anime forum da hellsing in yenin ova sının yakında cıkcağını söylediler Link/kaynak verebilirmisin cadocan Henüz böyle bir haber gelmedi bana meraklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kaede said: cado said: birde dün anime forum da hellsing in yenin ova sının yakında cıkcağını söylediler Link/kaynak verebilirmisin cadocan Henüz böyle bir haber gelmedi bana meraklandımhehe cok özül dilerim dün anime forum da 1 aya çıkcak diye duymuşum şimdi tekrar izledimde tahmin ediyorlarmış tekrar özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Naruto ne zaman başladı Mtv'de varmı bilen?sitesi yapılandırma şeysinde bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bir-iki hafta oluyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar