Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ADSL hakkında açılan 1231 tane topicden biri en azından populer olan modemlerin özellikleriylen yazdım siz kendiniz beyenin alın. http://www.hipernex.com//product.asp?dept%5Fid=186&pf%5Fid=5976 ZOOM ADSL X3 5560 USB MODEM Ürün özellikleri Desteklenen ADSL standartları:Full-rate ANSI T1.413 Issue 2 and ITU G.dmt (G.992.1), Splitterless G.lite (G.992.2), Annex A Hız desteği:Maksimum veri indirme hızı 8 Mbps, Maksimum veri gönderme hızı 1 Mbps WAN ortamında: PPP over ATM (RFC 2364) ve PPP over Ethernet (RFC 2516) LAN ortamında: bridged/routed Ethernet over ATM (RFC 1483) and Classical IP over ATM (RFC 1577) ATM Forum UNI 3.1/4.0 PVC 8 adet virtual circuit , Garanti:2 yıl ATM segmentation and re-assembly ATM AAL5 (adaption layer type 5) , Virtual circuit konfigürasyonları OAM F4/F5 , PPP user ID ve password Ethernet to ADSL self learning - Transparent Bridging (IEEE 802.1D) 128 MAC learning addresses , NAT/NAPT konfigürasyonları IP routing - RIP v2 , 10/100 BaseT - RJ45 Static routing ,IEEE 802.3 compliant , Static routes ve routing table konfigürasyonları DNS Proxy , HTTP Graphical User Interface Port Forwarding , FTP den Firmware yükleyebilme , WAN ve LAN ortamları bağlantı istatistikleri DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) server and client NAT (Network Address Translation) ,Password korumalı system yönetimi NAPT (Network Address and Port Translation) , Bridge veya router ortamlarını seçebilme Aynı anda USB ve Ethernet üzerinden erişim User authentication for PPP , PAP (Password Authentication Protocol) , CHAP (Challenge Authentication Protocol) http://www.hipernex.com//product.asp?dept%5Fid=186&pf%5Fid=5857 Corecess 3113 ADSL Modem / Router 189.150.000 TL ( KDV Dahil! ) Ürün özellikleri PC'lerde Ethernet port'lara takılarak diğer modemler gibi çalıştırılır. 10 Base-T Ethernet arayüzünü destekleyen ADSL modem Data İletim Hızları: Downstream: 8 Mbps, Upstream: 1 Mbps 32 kbps’lik oranlarda ölçeklenebilir Bridge/Router konfigüre edilebilir Web üzerinden konfigürasyon imkanı ADSL Standartı, T1.413i2 ADSL Standartı, ITU-T G.992.1 ADSL Standartı, ITU-T G.992.2 ADSL Standartı, IEEE Standartı, IEEE 802.3 Ethernet Standartı Web üzerinden konfigürasyon imkanı Arayüz : Ethernet, 10Base-T(IEEE 802.3), Konnektör: RJ-45, ADSL Hat, Hat Kodu : DMT, Upstream : 32 Mbps/1 Mbps, Downstream: 32 Mbps/8 Mbps, Konnektör: RJ-11 http://shop.data.com.tr//produce_detail.asp?pid=1734 ZOOM USB ADSL Modem 5510 KDV Dahil Fiyatı: 126.570.340 TL Özellikler: USB, ADSL Harici Modem... Üretici : Zoom Bağlantı : USB Model 5510 Tipi : ADSL Data Rates - Full-rate adaptive modem - Azami downstream rate of 8 Mbps - Azami upstream rate of 1 Mbps ADSL Standardları - ANSI T1.413 Issue 2 (Full Rate) - ITU G.992.1 (G.DMT) - ITU G.992.2 (Splitterless G.Lite) - Supports Dying Gasp - Annex A WAN mode support - PPP over ATM (RFC 2364) - PPP over Ethernet (RFC 2516) LAN mode support - Bridged IP over ATM (RFC 1483) - Routed IP over ATM (RFC 1483) - Classical IP over ATM (RFC 1577) USB host - Compliant with USB 1.1 specification - USB full speed (12 Mbps) - Supports suspend/resume - Bus powered USB device İşletim Sistemi : Me, 2000 and XP Macintosh OS 9.X, 10.X Linux (Redhat 7.1 and 7.2) System Özellikleri - 200 MHz veya daha hızlı bir sistem ve boş 1 adet USB port Durum Göstergesi : Power, Data, Link Boyutlar : 12.7 x 6.9 x 1.9cm Regulatory Approval - CE, EN5502, EN55024, IE C69950, UL, CUL, FCC part 15B, FCC part 68, CS-03 Paketin içeriği : USB modem, USB Kablo, Hat Kablosu, Kurulum CD'si, Kullanım Kılavuzu, Filitre Telefon Adaptörü Filitre (Spliter yerine geçer): telefon görüşmesi yapmanızı sağlayar. Made in U.S.A. Windows uyumlu Bilgisayarınızdan Zoom ADSL USB 5510 Model Modem ile standard ADSL service sağlayıcınızdan yüksek hızda ve sürekli olarak internete bağlanabilirsiniz. http://www.hipernex.com/product.asp?dept_id=186&pf_id=5063 ZyXEL Prestige 650 ADSL Modem- Telekom Onaylı Ürün özellikleri ADSL Compliance Multi-Mode ADSL Standard RADSL (DMT T1.413 Issue 2) G.dmt (ITU G.992.1) G.lite (ITU G.992.2) G.lite (ITU G.992.2) ETSI DTS/TM-06006 ISDN destekler, G.dmt (ITU G.992.1) mode (for Prestige 650R/M/ME-13) Auto-negotiating rate adaptation Supports Dying Gasp ADSL physical layer support ATM Adaptation Layer Type 5 (AAL5) Multiple Protocol over AAL5 (RFC 1483) VC and LLC based multiplexing ATM Forum UNI3.1/4.0 PVC VCs (Virtual Circuit) AAL5 PVC-UBR/CBR (For Prestige 650R and Prestige 650M) ye kadar destekler 1 VCs (Virtual Circuit) AAL5 PVC-UBR/CBR (For Prestige 650ME) ye kadar destekler PPP (RFC 1661) , PPP over AAL5 (RFC 2364) , PPP over Ethernet (PPPoE, RFC 2516) (For Prestige 650R and Prestige 650ME) , PPP PAP (RFC 1334) , PPP CHAP (RFC 1994) 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 aman eline saglik sticky filan olsun bu plz[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Umarim herkesin isine yarar ve bir daha modelle ilgili topic olmaz.[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Tamam, kaynağa ihtiyacı olan ve hep tartışılan bir konu adsl ve modemleri. Ama 2 tane siteden copy paste ile yapılmış, ve (kusura bakmayın ama) kullanıcıya hitap etmeyen bir yazının sticky neden edildiğini soruyorum? Router, firewall özellikli 4-5 modemin informationları paste edileceğine çoğunu kullanmış veya satan, kondua daha bilgili veya deneyimli bir arkadaş, gereken özelliklerini fiyat ve yetenek karşılaştırmasını yapsa daha iy iolurdu.. Bu bir çözüm değil..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 arama yapmayi bilmeyen birinin bu yazdiklarini anlayacaginimi saniyosun? facia bi yazi olmus..[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Herkes çok biliyor çok konuşuyor ama faliyet yok ben bulduklarımı yazdım ve anlaşılmayacak ne var onuda anlayamadım sizin bulduklarınızıda yazın geniş bir yazı olsun.Ben 50tane modem alıp test edemem netten buldugum özellikleriylen yazdım.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Şu anda bende ve arkadaş çevremde correcess 3112 var 81 $ a aldım 3113 biraz pahalı ev kullanıcıları için iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Corecess 3113 ADSL Modem / Router bu modemi kullanan arkadaşların herhangi bir şikayeti varmı acaba? grambrood senin bi sorunun oldumu?[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Abi router özellikleri ewe alacaksanız gereksız orda en kalite modem zoom 5510 usb tam tipik ev kullanıcıları ıcın cok ıdeal fazla para wermeın yazık parası olan varsa versinde dierleri için bana göre en ideali zoom5510 usb gayt güzel.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ZYXEL önermiyorum,işkence çekmenizi istemiyorum[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ya peki adsl modem olup wireless router olan varmi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Onları fark ettiğimde biraz geç olmuştu değiştiremedim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 04 January 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 İleride oluşabilecek uyumsuzluk problemlerini en aza indirmek için Alcatel modemleri öneririm. Sonuçta açılan ve açılacak portların hepsi Alcatel santraller üzerinde bulunuyor. Aklınızın bir köşesinde bu bilgi bulunsun. Benim şahsi modem önerim "Thomson, SpeedTouch 510 Ethernet ADSL Modem"'dir. Hem şekil olarak hem de özellik olarak oldukça tatmin edici bir modemdir. Fiyatı konusuna pek girmeyeyim. :-D[hline]They feed on the living to stay undead. [Bu mesaj Arnointed tarafından 06 January 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Alakasız modem ıle bag. olayının ne alakası war alcatel yapıcak dıe modemını kullanmak zorunda deılım yanı portların modem secme ozellıgı ne zamandır war?[hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 "...İlk kurulan ADSL portlarının ve yeni ihale ile açılacak olan diğer 200.000 portun Alcatel santraller üzerinde yer aldığı düşünüldüğünde Alcatel bir modem seçmenin en iyi uyumu sağlama konusunda doğru bir adım olacağı da kesin..." CHIP dergisinin bu ayki sayısından alıntıdır.[hline]They feed on the living to stay undead. [Bu mesaj Arnointed tarafından 07 January 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bende adsl kullanıcıyım ama benim modemi bulamadım çok uzun bir yazı[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Birçok kişide X4 var paticikde ama en iyi en süperi diyemem herhalde ama en sorunsuzlar arasındadır.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Cuthbert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ben zoom usb 5510 kullanyorum çatır çatır valla. firewall u yok ama ona da çözüm buldum mc afee antivirus programı. zoom 5510 tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bENDE eğer biraz daha paran varsa x45551 öneririm zoom epey sağlam ama tabı biraz fazla fonksiyonmu var orası ayrı ama aldınmı tam al yarın ne olur bılınmez bakarsın başka işlere yarar bi daha para wermek zorunda kalmazsın.Ama 5510 usb de iyi.[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 birde senin önerdiğin&kullandığın modeli öğrenseydik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 İlginç bir şey oldu. Benim bağlantım 256k ADSL. Download.com dan iMesh i indireyim dedim ve indirme hızını hesaplamak için bağlantımı test etti. Sonuç 49,6 k. Ya telekom bizi feci yedi ya da benim aklım bu konulara ermiyor; bu hız Türkiyedeki bir ADSL kullanıcısı için normal ![signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar