adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yapalım mı? böle resimli resimli yada direkt 2008 için mi çalışmaya başlıyalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 2008 geç olur. 2007 için de gerekli malzemeler varmı elimizde acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tarihlerini bilmiyorum ama aklımda kalan -uzun bi aradan sonra paticik yeniden açıldı -karakedi yıllardır emek verdiği siteyi bıraktı -yeni yöneticler dyna ve zegna -bi gece derin bi operasyon ile paticik tarihinin en sert ban kombolarından biri gerçekleşti eski üyelerin birçoğu kısa süreli ban yedi -uzun süredir beklenen yeni sistem geldi. -garbıç dahil birçok bölüme mod atandı paticik tarihinin en bol modlu dönemi yaşandı -feyk saldırılarının oldukça az yaşandıgı bi sene oldu. -paticik facebookta! -''area masters are son of a bitch'' efsane topici garbıça taşındı. falan filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 garbage'da yapacağına hiç yapma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 -bi gece derin bi operasyon ile paticik tarihinin en sert ban kombolarından biri gerçekleşti eski üyelerin birçoğu kısa süreli ban yedi şu operasyonu bizzat yönetiyodum ban yiyenler içinde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 burası işin müsfettesi(umarım doğru yazdım) yapılcaksa bilgiler burda toplanır sonra herhangi bi yere güzelcene yazılır orda kalır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 -banları açılmayanlar gönül rahatlığıyla feyk alıp hayatlarına devam ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar