Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 http://www.rockstargames.com/IV/?play=trailer3 vay canına grafikler baya güzel olmuş böyle geniş bi oyun için ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Baya iyi gorunuyor da Pre-Order a tıkladıgımda PS3 ve Xbox gordum sadece PC ye çıkmayacak mı ki acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 PC'ye her zamanki gibi konsollara çıktıktan 1 yıl sonra çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 iyide bu trailer yaklasik 1 2 ay once cimadi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bilmem ben ilk ikisini görmüştüm :P bu 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar