MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 arkadaşlar bize ACİL olarak bir proje yapacak birine ihtiyacımız var. ilgili birisi varsa bana pm atarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hic ne isi oldugunu ne kadar onerdigini soolemiyosun direk Cde kod yazin diyosun olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bence de.. Nedir ne degildir bi soyle de ona gore bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ya burda ne olduğunu açıklamam pek mantıklı değil zira hocalar siteleri denetliyor. bizimki burdan çıkabilir bile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yazsana konuyu madem oyle arkadasim işi bilmeden kim atlar gelir final donemi insanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hoca siteleri denetliyor. zira dün online oyun muhabbeti çevirdiğim hocam var. buralardan çıkacak tırsıyorum anlayın beni:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 korkunun ecele faydası yok birader.. öyle de böyle de zorda deyil misin ztn.. açıkla kurtul.. en azından %50 lik denetlenmeme ihtimalini denemi$ olursun.. öbür türlü %100 ba$arısız bi proje kulağa ho$ gelmiyor.. hem kendini kurtarma $ansın da var bilgi payla$ımı adı altında yardım almak gibisinden.. ver yansın yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 konuyu genel hatlarıyla verseydin en azından sonucta tek c ödevi veren senin hocan değil :) bu arada projeyi hazırlayanın cıkarı ne olucak bu işten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 evet mesela para veriyorsan ben yapmayi dusunebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 deadline'i gecti bence uzatmanin anlami yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 int main { printf(" HOCAM BURDA YAKALAYIN "); return 0; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar