MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 arkadaşlar bize ACİL olarak bir proje yapacak birine ihtiyacımız var. ilgili birisi varsa bana pm atarsa çok sevinirim.
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hic ne isi oldugunu ne kadar onerdigini soolemiyosun direk Cde kod yazin diyosun olmaz :)
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bence de.. Nedir ne degildir bi soyle de ona gore bakalim...
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ya burda ne olduğunu açıklamam pek mantıklı değil zira hocalar siteleri denetliyor. bizimki burdan çıkabilir bile:)
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yazsana konuyu madem oyle arkadasim işi bilmeden kim atlar gelir final donemi insanlarda.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hoca siteleri denetliyor. zira dün online oyun muhabbeti çevirdiğim hocam var. buralardan çıkacak tırsıyorum anlayın beni:(
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 korkunun ecele faydası yok birader.. öyle de böyle de zorda deyil misin ztn.. açıkla kurtul.. en azından %50 lik denetlenmeme ihtimalini denemi$ olursun.. öbür türlü %100 ba$arısız bi proje kulağa ho$ gelmiyor.. hem kendini kurtarma $ansın da var bilgi payla$ımı adı altında yardım almak gibisinden.. ver yansın yani..
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 konuyu genel hatlarıyla verseydin en azından sonucta tek c ödevi veren senin hocan değil :) bu arada projeyi hazırlayanın cıkarı ne olucak bu işten ;)
Leath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 evet mesela para veriyorsan ben yapmayi dusunebilirim.
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 deadline'i gecti bence uzatmanin anlami yok...
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 int main { printf(" HOCAM BURDA YAKALAYIN "); return 0; }
Öne çıkan mesajlar