Baluu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 merak ettim ne çalıyor bende dinliyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 karışık gidiyo=) led zeppelin-apollo 440 vs.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Güzel çalıyosun kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 varsa istek 5 çayı için çalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 salsa :) nevden bir şeyler istiyorum ben program akışı içerisinde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yahu sakin normal müzik yayını yaparken 5-6 kişi dinliyordu bi grup vitamin koyduk 9 oldu vay anasını :) malik, isteğin az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ben Elalarini istiyorum ya grup vitaminden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 penth, isteğin yayında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 aa tek enstrümantal çalıyorsan hüsnü nemlendirici de isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 akşamki fasılda çalabilirim onları aslında. Sağlam bir liste yaptım epey hoş fasıl müzikleri var içine atabilirim. Ama çok canım çekti hemen dinliyim dersen koyabilirim farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben akşam olmayacam yarın finalim olması hasebiyle :P çalmak istemezsen tabi akşama çal , çok önemli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bundan sonra geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 zahmet verdik , teşekkürler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 rica ederim. Yayını kapayacağım. Akşam 23:00'da Fasl-ı Cümbüşe herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ricardo Villalobos - Dexter ile yayınımızı açmış bulunuyoruz, bugün ilerleyen vakitlerde bir adet de albüm tanıtımım olacaktır. Hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yayınını çok beğendim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Teşekkür ederim efenim, şimdi de zaten albümümüze geçiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Soon there'll be candles And prayers that are said I know Let them not weep, Let them know that I'm glad to go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Tanıtmış olduğum albüm: Rossz Csillag Alatt Született Sanatçı: Venetian Snares Yayında da belirttiğim gibi, fikir ve düşüncelerinizi beklerim efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben venetian snares'i çok sevdim. özellikle szamár madár'ı. aphex twin ve klasik müzik seven biri için şukela oldu. mütemadiyen dinlerim artık=)ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 I remember being happy only in comparison to not being happy which is what I am now. Bitiriyor hep şu cümle beni. Ancak house çalarken 8 pati dinleyip, albümün sonuna gelmemiz itibariyle 2 pati kalmasını göz önünde bulundurarak, yayınlarımızda fazla deneysel şeylere girmemek sonucunu çıkarıyorum ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Fasl-ı Cümbüş Başladı. Rakı Sofranız isteklerinizi peçeteye yazıp yollayın, çalarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hobaaaa:)-D Yayın süper kaça kadar devam ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 01:00'a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar