Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Unofficial patch'ler bloodlines'ın steam versiyonunda düzgün çalışıyor mu? deneyen var mı?
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bone patch kullanacaksan unofficial (ve evet çalışıor) True Patchi yükle, o cidden patch. True patch dışındakilerin hepsi direk mod ve oyunu bok ediyorlar.
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 steam versyonu nasıl oluyor online mı oynuyoruz?? oyunun orijinal miolması gerekiyor?
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 steam den satin alinan demek indirim vardi 9$ a satiyorlardi orjinali ben bu unoffical aptch i sevmedim cok fazla sey degsitirmisler oyunu taniyamaidm nerdeysesokagin ortasinda kan emiyordum adam olduruyordum polis orali olmuyordu filan biraz sacma olmus
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 viktorcum 2 tane unofficial patch var. biri patch diil bildigin basbaya oyunu piç eden mod. birde Vampire Bloodline TRUE patch die bi patch var. o sadece bildigin patch version 1.0 bloodlinesdaki bugları fixlior sadece
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sanki unofficial patch yükleyince steam bunu tanımıyor ve oyunu baştan kuruyor diye hatırlıyordum.
Öne çıkan mesajlar