Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Unofficial patch'ler bloodlines'ın steam versiyonunda düzgün çalışıyor mu? deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bone patch kullanacaksan unofficial (ve evet çalışıor) True Patchi yükle, o cidden patch. True patch dışındakilerin hepsi direk mod ve oyunu bok ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 steam versyonu nasıl oluyor online mı oynuyoruz?? oyunun orijinal miolması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 steam den satin alinan demek indirim vardi 9$ a satiyorlardi orjinali ben bu unoffical aptch i sevmedim cok fazla sey degsitirmisler oyunu taniyamaidm nerdeysesokagin ortasinda kan emiyordum adam olduruyordum polis orali olmuyordu filan biraz sacma olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 viktorcum 2 tane unofficial patch var. biri patch diil bildigin basbaya oyunu piç eden mod. birde Vampire Bloodline TRUE patch die bi patch var. o sadece bildigin patch version 1.0 bloodlinesdaki bugları fixlior sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sanki unofficial patch yükleyince steam bunu tanımıyor ve oyunu baştan kuruyor diye hatırlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar