Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bide hehehe ne kadar komik diyerek çevirmeye çalışmak iğrenç bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ayrılırsa haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 benzerini bi ark tam samimi olmadığı bi kıza s... ya... diyerek yaptı. ben de çok samimi olduğum bi arkadaşa sevgi pıtırcığı gibi bişey dedim. burdan msne selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 abi bildigin cinsel organ resmi hemde animasyon degil. hatta 3 parcayla yollanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 "ahanda benimki bööle üç parça anca sığıyor ekrana" reklamın iyisi kötüsü olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 h1 h2 h3 dimi:D bab telif hakkı bende o smileyin:D istedigin kadar uzatıyosun falan top 5 smileylerimden biridir neyse reklama gerenk yok geçmiş olsun ben kız ardakşının yerinde olsam ''ahah anca sanal alemde gösterirsin zaten '' der minik bir kapak hediye eder konuyuda kolayca kapatmış olurduk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben ne yaptım ya.. abi 275 yıl bunun muhabbeti+tribi yapılacak ve ben ee öö diyerek.. yattım ben aküe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bide ''Ah şu diğer erkekler...'' diye kıvırmaya çalış klasik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 - eheh az önce arkadaşım yolladı bunu. hay allam ne erkekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 onlar ilk anda verilcek tepkilerdi. 1000lerce sey var hey allahım pc ye biri girdi hacklendim falan diyede sallanabilir. ben bi de eheheh cok komik diye gayet sakin bi sekilde sacmaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 o hede çıktığını belli edicek bir hareket yapmadıysan ''aa ben sana kalpli, böcüklü sımayli göndermiştim cnmss?'' de, belki yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 lam sefgilidir affeder dert değil.. zaten senin ne mal olduğunu biliyordur (iyisiyle kötüsüyle) yaşasın seven kalpler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Olivies said: abi bildigin cinsel organ resmi hemde animasyon degil. hatta 3 parcayla yollanıyo genelde ismi p1p2p3 tür mp3 yazarken gitmişti :/ hemde başı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 o yüzden smiley kopyalarken isimlerin başına [ koyuyom [pipipopo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 osso virgül kullan, cümleyi 10. okuyuşta anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Osso said: Olivies said: abi bildigin cinsel organ resmi hemde animasyon degil. hatta 3 parcayla yollanıyo genelde ismi p1p2p3 tür mp3 yazarken gitmişti :/ hemde başı :) >:D< yerinde olmak istemezdim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ahahah :) bu gibi durumlar için ne kadar smiley varsa parantez içindedir bende... uyuz oluyorum yazı yazarken araya dalmalarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 AHAHAHAHAH O kadar dedin, "ya yaparsam sıçtım ben kankoli" diye, başarmışsın, tbrv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 erkek arkadasına neden pipi resmi gönderiyosunki? bide youtube linki gönersen dahamı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 eski kız arkadasla yapılan kavgayı aynı anda baskasına c/p ederken yanlıslıkla kızın pencereye c/p etmece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bence şimdi sıra sende de, belki kafası karışır oda gönderir birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ayıp ayıp. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 tamam toparladım muhabbeti. dear god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 nası oldu da oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 wowomg yollamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar