kralweb Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 arklar serverı kurdum girdim. tmm 1- server boş scrip nerden bulcam dedim spawn koy dediler nerden nası blcam nereye koyup nası aktif edecem 2- minining çar açmıştım ama maden çıkışı düzensiz 5-10 tane iron çıkıo sonra heryer boş neden 3- paticiğin yazdığı tüm yazıları okudum verdiği linkleri gezdim ama çoğunun dosya linleri çalışmıo(dosyalar yüklenmio) sizin hazır olarak paylaşmak istediğiniz server varsa pls paylaşalım. 4- Dün akşam sanırım admini biraz kızdırmışım ama deli oldum aradığım yazıları bir türlü bulamıorum bende durmadan forma yazı yazıp sizlerden yardım istedim merak ediorum araştırıorum bulamıorum ne yapam))))) 5- server a yeni giren birine hedie bileti nasıl verebiliriz ve hedie biletini nası düzenleyebiliriz 6- server a sanki başkaları bağlanmışta oynuomuş gibi adam ekleyebilirmiyiz. (jemik falan kesecek tabi) 7- şu an bunların cevabını bana anlayabileceiğim bir dilde anlatırsanız sevinirim. devamı bunları örendikten sonra...
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yaw sen bu forumları baştan aşşşa oku bunları soran tek sen değilsin bir sürü kisi var bişeyler öğrenirsin[signature][hline]....... ICQ=173110143
kickass Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 başka bi meşkale bul, biz onac sene uğraştık edindik asını zsini öğrendik bir halata yaramadı seninde yaramaz..
soenduart Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 su podbot olayini biraz acarmisin ?[signature][hline]Dal Ruzgari affetse de kirilmistir bir kere
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya adam saka yapmıs podbot diye ... UO da oyle bir program yapmak cok zor hatta imkansız gibi bisey yok player ekliyecende kesecek milleti konusacak falan filan ha yaparsın hemde kolay yaparsın nası yaparsın programla fln degıl scriptle ama sunu soyleyeyim ne isine yarar gider uo nun guzelligini goremessin onda mesela gidip arkadas edinemessin selam diyince belki cevap alırsın ama merhaba diyince susar adam konusamassın skill kasmaz vs vs... Yani UO tekrar soyluyorum Counter Strike degildir... Adam gibi gireceksin netine acacaksin clientini gireceksin sifreni baglanacaksin arkadaslarina , karakterine.[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock:
obi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bot haric digerlerini istersen zebula scp lerinden koy zebula nerede diyorsan paticik.com/scripts de oradan indir zebula zipini spherenin kendi Scripts klasorunu sil ve sphereyi kurdugun yere extract et daha sonra www.dbsource.net den 55i world u indir ilk serveri acınca hata verebilir acılaınca bir save al kapat daha sonra serveri tekrar ac hatasız ve full spawn olacaktır...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bak arkadaşım once sen konu başlığından kaybediyorsun kendine güvenin yok bilmiyorsun diye sana ezik diyemez kimse buna hakkı yok kimsenin sanki herkes doğuştan bilmiyordu önce GÜVEN lzm. Sonra dediklerine gelince hepsini anlatirdim ama uzun sürer sana tavsiyem bunlari tek kelimeye çevir mesela ; 2. sorundaki mining bugini şöyle arat " mining " de karşına bütün sorunlar ve açıklamalari çıkacak ztn.. yalnız cwbini bulamiyacağin bir soru var aralarinda (aratarak tabi)boş scp nereden bulabilrsin demişsin bu hiç bir yerde yoktur bir wordpad açacaksin ona yazacaksin sonra onu xxx.scp olarak kaydedeceksin. Ama daha çok yardim istersen icqda bulabilirsin.. Başarilar.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ehe En iyisi Sen zebula ocagı çek. Spherenin kendi script dosyasını sil. Zebula ocak scriptlerini yapıştır... Her bi neyin çalışır. Ama Bug olur..[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Zebula degil, Nebula efenim. Ben de Quaxis'e Wuaxis falan denmesinden hoslanmazdim, Nebula yetkilileri de ondan hoslanmayacaktir.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent
taz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 delinquent konuyla alakalı değil ama 'marul' accountına ne oldu? ben bu adam kesin server açıyo dediğimde bana verdiğin cevabı hatırladın mı? rom bırakmıs serverı hemen admin olmuşuz bakıom bi havalara girmişiz millete karışmışız.. ha nebula ha zebula. sana ne ki bundan? hadi bag karısıo o kurdu serverı ismi ona ait, sana noluo..
taz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 evet post kasıyorum kime mesaj atsam diye düşünüom böle gece gece kime ne laf bulsam da mesaj sayım yükselse..
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Delinquent, 23 January 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Zebula degil, Nebula efenim. http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=569 iyi bak bakalim Nebulami yaziyor Zebulami yaziyor?[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: yok, 23 January 2004 02:38 tarihinde demiş ki: peki taz adamdan sana ne? ister havalanir ister baska bisey yapar.. oraya buraya laf atip post mu kasiosun? İnsanlara sataşmak zorundamısın?!?! Nedir alıp veremediin, Delinquente gelince, quaxisde beraber plevel 3 den basladık onunla hakkını verdiine inanıyorum Rom desen speedci ernest rulzdan baska bişi bilmezdi dopac :) Quaxise nzaman Wuaxis dendi hatırlamıorum ?
snapsys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: yok, 22 January 2004 17:29 tarihinde demiş ki: 6. sorun icin podbot oneririm.. hll be yarildik[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: TaZmAnYaK, 23 January 2004 02:27 tarihinde demiş ki: delinquent konuyla alakalı değil ama 'marul' accountına ne oldu? ben bu adam kesin server açıyo dediğimde bana verdiğin cevabı hatırladın mı? rom bırakmıs serverı hemen admin olmuşuz bakıom bi havalara girmişiz millete karışmışız.. ha nebula ha zebula. sana ne ki bundan? hadi bag karısıo o kurdu serverı ismi ona ait, sana noluo.. Ilk olarak "havalanmak" olarak tanimladigin sey, yetkinin gerektirdigi ciddiyet oluyor. Ayrica Rom dedigin adam benim can kardesimdir, Quaxis'e de onun icin girmisimdir. Ayrilirken yerini benim almam da kendi yaptigi bir secimdir. Millete karismak nedir? Hangi accountla nereye ne yazacagimi sana mi soracagim? marul nickini artik kullanmiyorum, her yerde Delinquent ismi ile geziniyorum, ki halen gecerli olan bir sorum var ki : "sana ne?". Nebula'ya Zebula denmesine karsi cikmamin sebebi de sudur ki, Quaxis shardinin bir yetkilisi olarak Quaxis'in isminin degistirilerek ya da alay edilerek kullanilmasi beni rahatsiz ederdi, buna bakarak Nebula yetkililerinin de kendi serverlarina abuk sabuk isimler takilmasindan rahatsiz olacagini dusunmemdir. Ha, hala gecerlidir su sorum; Sana ne yahu, sana ne?[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent [Bu mesaj Delinquent tarafından 23 January 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 soruya soruyla cevap verip konunun içinden cıkılmaz hale gelmesine sebep oluyosun. romeoyla 2 günde kanka oldun can kardeşim diosun demi. hadi git wuaksis e scp kas.. (güzel isimmiş ya iyiki söyledin)
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Delinquent, arkadas Nebula sunucusundan bahsetmiyor Bronx'un buraya gondermis oldugu scriptlerden bahsediyor. O scriptler burda Zebula basligi altinda yayinlaniyor.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: TaZmAnYaK, 23 January 2004 14:26 tarihinde demiş ki: soruya soruyla cevap verip konunun içinden cıkılmaz hale gelmesine sebep oluyosun. romeoyla 2 günde kanka oldun can kardeşim diosun demi. hadi git wuaksis e scp kas.. (güzel isimmiş ya iyiki söyledin) Romeo dedigin Haluk Yamaner'i 2001 den beri tanirim. Bilmeden etmeden atmak ne guzel degil mi? Neyse acil sifalar diliyorum sana. Hayatta basarilar.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent
taz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 aferim. söylediğimi yanlış anlamışsın. kim adamla ne tarihten beri tanısıyo benim acıksası hiç mi hiç tkimde değil. bu forumlarda kac kisi var imzasında böle görmemiş gibi XXX ADMIN BAB yazmayıp da ne serverlarda yetkili olanlar.. daha birkac ay önce abi bu nası abi bu nası çekip de şimdi gelip ezmeye calısmana da anlam veremiyorum. insan biraz sadık olur..
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hayatimda, degil script, sana saati bile sorduysam adam degilim. Yalan soyleme bari. Scripting bilgisi kisisel olarak sadece CEDAY ve Dmx'ten almisimdir, gerisi sadece hazirda var olan scriptleri inceleyerek ve deneyerek elde ettigim deneyimlerdir. Birseyler ogrendigim insanlari ifsa etmekten asla cekinmem, hatta gorev bilirim. Senin gibi yalan konusacagima, ogrenci durumuna duserim.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent
taz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 geçmişini unuttuysan benim yapabileceğim birşey yok. forumlarda bilmedigin bircok seyi ben dahil arkadaslara sorup yardımını alıyordun. hatta bi ara cok faal olmaya baslamıstın ben de ne bu acaba server hazırlıgı fln mı dedigimde kac gün özel mesaj attıgını da hatırlarım. böle konusmak da istemezdim neyse salla baslıga bak konunun geldigi yere bak :) tartısacaksan gel özel mesajdan halledelim.
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Aslında staff olmak herşeyi bilmek anlamına gelmek değildir. Her oyundan(sadece UO) diil yöneticileri illa ki o oyun hakkında herşeyi bilmesi gerekli diildir zaten bilemezde. Ben bi server'in owner'ı olsam ve karşıma script'in babasını yazan, VB de aşmış, Web kursu veren biri çıksa fakat playerlere küfretse yada saygısız hareketlerde bulunsa diil Adminlikte playerlikte bile görmek istemem o kişiyi. Önemli olan insan olmak.Uo staflığı için de en sinirli anında bile playerlere iyi davranmasıdır.ü Bunu tazmanyağa cevap olarak yazmıyorum.Sakın yanlış anlaşılmasın ama gerek bundan önceki bir kaç konuda yanlış düşüncelere bir cevap gerekse de ben şunu bilmiyorum, aman ben bunu bilmiyorum diyipte staff olamam düşüncesi içindeki arkadaşlara aydınlatıcı bir bilgi olması için yazdım. Bunun dışında Admin de olsan Owner da önceden eğer demişse lafının arkasında durması gerektiğine inanıyorum. Bu arada konu başlığı neydi yaf :D[signature][hline]Limbscomp II Admin
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ardhath aynen katiliyorum. Baslik.. Hmm.. Ornitorenk falan hatirliyorum birseyler ama, cikaramadim? :D[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent
Öne çıkan mesajlar