Zelgath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Merhaba Arkadaslar, 9 Aralikta EU-Dunemaul realminda Horde factioni catisi altinda guildimizi kurduk. Henuz tahmin edebileceginiz uzere cok yeni ve bu yuzden bizlerde bu heyecanin icersindeyiz. Mevcut oyuncularimizin buyuk bir bolumu Karazhan droplarini tamamlamis oyuncular olmasina karsin adimlarimizi dikkatli atma geregi duymaktayiz. Bu geregin sonucu olarak hali hazirdaki oyuncularimizdan karma gruplar kurup 2 farkli raid halinde karazhan yapabilmekteyiz. Her bir oyuncumuzu teker teker 25 man raid instancelara hazir hale getirme cabasindayiz. Ayrica haftada 1 ekibimizde Zul'Aman raidi yapmaktadir. Guildimiz 35 - 21 yaslari arasindaki Bay/Bayan Turk uyelerden olusmaktadir. Oyuncularimizin en belirgin ozelligi ise "Bilgi olmadan sadece yetenek yetersiz kalir" dusuncesine inanmis olmalaridir. Buna bagli olarak okuyor, arastiriyor, deniyor ve paylasiyoruz. Haftalik olarak Team Speak sunucumuzda toplantilar yapiyor, kararlar aliyoruz. Raidlerimizi planliyor ve bu dogrultuda hareket ediyoruz. Istegimiz, sosyal hayatlarimizi mahvetmeden progress yapabilme formulunu kesfetmek Biz su anda 40 kisi bunun icin cabaliyoruz. Formulun kesfi icin yardiminiza ihtiyacimiz var. Sizlerle birlikte oynamayi ve eglenmeyi talep ediyoruz. Guildimizin Web Sitesi: http://www.guildnonserviam.com Gerekli tum bilgileri bulabileceginiz bir sitemiz ve forumumuz mevcuttur. Not: Olasi yazim hatalarim ve/veya anlatim bozukluklarim icin simdiden affiniza siginiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 selam zelgath.kendimi tanıtıyım :) ben Néela. bi ara bizim guilddeydin ( Soppa ). siteye bi göz attım, bizim arkadaşları felan gördüm çok duygulandım :). öss bi an önce bitse de gene takılabilsek ke$ke.. sevindim sizin için.olu$um güzel.ba$arılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Selam Neela, Evet SOPPA'dan bircok arkadas bizimle su anda. Elimizden geldigince eglenmeye calisiyoruz :) Kendine iyi bak OSS'de basarilar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 25man raidleride yakında başlıycaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Tekrar Merhaba. 25 man raidlerimize basladik. Ilk raidimiz Gruul's Lair'a yapildi. 4. denemede High King Maulgar, 2. denemede Grow 12 seviyesinde Gruul kesildi. Bu bizim icin oldukca sevindirici bir baslangic oldu. Bu sevincimizi hem daha cok arkadasimizla paylasabilmek adina, hemde halen yeni arkadaslara ihtiyacimiz oldugunu duyurmak adina buraya bir mesaji birakmak istedim. Ekran goruntulerimiz: Non Serviam, Gruul Screenshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tebrikler. sayfanızı inceledim çok güzel bir oluşum yakalamışsınız inşallah bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Keske migrate yapabilsem oraya.Bende t4/t5 rogue var,mumkun olsaydi gelirdim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Yeni arkadaslari aramizda gormekten son derece memnun oluruz. Guildimizin progress'i hakkindaki gelismeleri buradan bildirmeye devam etmeyi dusunuyorum. Vakit ayiran arkadaslara tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bende dunemaul dayim, nickim gressil, pve guildi oldugunuz icin guilde katilamiyacagim, ancak en azindan oyunda konusuruz ve/veya bos vaktimde adam lazim olursa seve seve katilirim sizlere.. cok guzel bir calisma olmus, tebrik ederim basarilarinizin devamini dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Guildinize başarılar dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dileriz derken? gıcıklık olsun diye sormuyorum gercekten,kimler basarı dılıyor senınle beraber merak ettim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Tekrar tekrar konuyu yukariya tasimama neden oluyor kusura bakmayin. Ancak fikirlerini belirtmis arkadaslara bir tesekkur yahut yanit vermeden birakmak ayip kacacaktir. @BLaXx Begendigine sevindim. Charimin ismi buradaki nickim ile ayni. Yani Zelgath. Tanismaktan memnuniyet duyarim. @Absolut Kendi adima ve guild arkadaslarim adina tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abso benim yerime de basarilar dilemis fakat ukala sorun yuzunden vaktim olmamasina karsi gelip post attim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 başarılar dilerim güzel bir oluşum gibi duruyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 TBC öncesi BL'de kurulan Non serviam'la bi ilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 @Apache Sanada cok tesekkur ederim. Keyifli bir arkadas toplulugumuz var :) @TambourineMan Hayir, biz 9 Aralik 2007'de kurulmus taze bir guildiz. Ilgine tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Tekrar Merhaba Arkadaslar. Uzun bir aradan sonra Non Serviam neler yapti, su anda ne durumda bunu paylasmak istiyorum. 25 Manlere baslama asamasinda paticikteki mesajlarimiza son vermistik. Bizi bu platformdan da takip eden dostlarimiz oldugunu gordunce, acikcasi bosladigimiz icin hata ettigimizi dusunup gelismeleri yazmak istedik. Asagida, gelisen progress sonucunda gerek kendi sitemizde gerek diger platformlarda yayinladigim mesajlarin bir derlemesini bulacaksiniz. Vakit ayirip okudugunuz icin tesekkur ederiz. Zul'Aman Her guildin dinlenmeye ve eglenmeye ihtiyaci vardir. Ne vakittir duyuyorduk Zul'Aman isminde guzel bir mesire yeri acilmis. Kaptik mangallari dustuk yola. Salincaklar kuruldu, caylar demlendi hersey guzel. Bir ara Main Tankimiz Dashing dereye dustu onu zor kurtardik. Bu sirada bekci Nalorakk gelip cok gurultu yapiyorsunuz diyince aramizda arbede yasandi. Bekci telef. Tam herkes sakinlesmistiki gok guruldemeye yagmur yagmaya uzerimize simsekler dusmeye basladi. Saskinlik halini uzerimizden atip olayin kaynagini arastirirken Akil'zon denen ucubenin bunu yaptigini farkedip kulagini cektik. Zul'Aman da bize rahat olmadigini anladik topladik mangallari. Madem bize rahat yok, bize rahat vermeyenlerede yok deyip yola dustuk. Onumuze gelene 100 tekme hesabi adam birakmadik. Tam oh derken arakdan Off Tank Carious kosarak Dashing'in yanina geldi. Otoparkci Zul'jin Dashing'in arabasini cektiriyormus. Onunda icabina baktik. Sok olayin goruntuleri bu adreste: Olaydan Goruntuler Magtheridon's Lair Tekrar Merhaba Arkadaslar. Dun Non Serviam'in olagan Gruul farm gunlerinden biri degildi. Ilk defa Magtheridon deneyecektik. Bunu soylemekten buyuk bir gurur duyuyorumki yine ve yine bir Non Serviam klasigi gerceklesti. Ilk ziyaret, ilk deneme, ilk kill. Evet Non Serviam Magtheridon'ida ilk ziyaretinde kesmeyi basardi. Ekran goruntulerimize official sitemizden ulasabilirsiniz; URL: Magtheridon's Lair Non Serviam'li arkadaslarim. Sizin gibi dostlara ve oyunculara sahip oldugum icin kendimi en sansli GM olarak gordugumu soylemek istiyorum. Iyiki varsiniz... Tempest Keep Merhaba. Gruul'u her hafta parcalamaya oyle bir alismisizki, ne hakkimizda iki satir birsey yazmak aklimiza geldi ne de yazdik. Non Serviam halki giyindi kusandi artik Gruul yetmez oldu. Karazhan, Gruul, eskileri yad etmek adina Zul'Gurub, Premade'ler turnuvalar yarismalar zaten hep olan aktivitelerdi. Ancak hergun avuclarini kasiyip duran DPSler gormek beni uzmeye baslamisti. Herkese soyledik duyurduk. Gelin bugun degisik birsey yapalim. Daldik Tempest Keep'in gozune. Void te void, void te void. Eh peki dedik kirmadik kimseyi. Void'e ulasana akdar 2 defa wipe yedik. Yilmadik devam ettik. Void'e ilk saldirisimizda, Void bize pek iyi davranmadi. Wipetir lazimdir dedik geri geldik. Ama ikincide yaptigi hatayi anladi, kendini Non Serviam'in kasli tanklarinin eline birakti. Ilk The Eye maceramizda basariyla sonuclandi. Katilan dostlarima sonsuz tesekkurler. Akabinde Solarian'da kacamadi, yakaladik droplarimizi vermeden birakmadik. The Eye'dan Ilk Goruntuler Serpentshrine Cavern Merhaba Dostlarimiz. Yaz baslar baslamaz tum guild uyelerimiz ile birlikte "Borabora" adalarinda basladigimiz tatilimizi bitirip ulkemize donus yaptik. Tanklarimizdan "Carious(Irfan)" guneste cok fazla kaldigindan raidimize katilamadi. Aldigimiz son haberlere gore halen sirtina yogurt masaji yaptiriyormus. Yanik ciltlere iyi gelir dusuncesiyle Serpentshrine Kaplicalarina gitmistik. Karnimiz biraz acikir gibi oldu. DPSlerimizden Martalos ve Timsah gonullu olup balik tutmaya basladilar. Taktiklari yemdenmidir bilinmez hayatimizda gordugumuz en buyuk aynali sazan'i cektiler. Caniniz cekmesin diye pisirip yerkenki resimlerimizi koymadik. Healerlar rakiyi fazla kacirinca kaplicanin sahipleriyle kavga cikti ama tatliya bagladik. Kisacasi The Lurker Below down. Tum dostlarima tesekkurler. Serpendshrine Kaplicalari Bitis Non Serviam yoluna tam gaz devam ediyor. Hicbir ilkemizden odun vermedik. Hala ozel hayatlarimizi mahvetmeden, hala dostca, hala hepbirlikteyiz. Tum dostlarimizi selamlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Başarılar diliyorum Zelgath oyunda konuşmuştuk seninle ( Non Serviam diğer Türk guildlerinden çok farklı seviye üst düzey, item kavgası yok, millet birbirinin arkasından entrikalar cevirmiyor vs eğer bir Türk guildine girmek istiyorsanız burayı tavsiye ederim tabiki Zelgath ile görüşüp iki tarafında anlaşması lazım :) Kemp from Insane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Enteresan bir progress irdeleme tarzı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Vakit ayirip okudugunuz ve ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Cok gecikmis bir progressi ilerletmeye gayret ediyoruz, bunun bilincindeyiz. Ancak mutluluklarimizi farkli platformlarda paylasarak hem yaptiklarimizi sizlerle paylasmak hemde Non Serviam'i herkese tanitmak niyetindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Büyükşehir çalışıyor! Çok güzel olmuş eline sağlık. progresse devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yeni guildinize aynı realm'da bulunan kardeş guild "disturbéd" olarak başarılar dilerim. bizde de bayağı bi türk var kaç kişi olduk hatırlamıyorum. zaten dunemaul türk dolu :) günün birinde kimbilir belki aynı çatı altında da oynarız sizinle. kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oyundaki isim neydi senin? ben de su an non serviam üyesiyim de daha önce disturbed guildinde bulundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bebek / lvl70 blood elf rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ismin dergi ile alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar