Slat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Osmanlı'dan miras kalan aşağılık kompleksinin devamı, birde Dünya'nın avrupa merkezli (euro-centric) olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 http://www.byegm.gov.tr/ sol ortada dis basinda turkiye isimli takvimden bir gun secerek topluca okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben de paticik basına çıktı sandım o_O olacaktım olamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 dış basında yankı buldu şeklinde değil de, dış basındaki haberi birebir verseler aslıdna çok güzel olur. sonuçta burada bir olay oluyo, biz bi şekilde onu yorumluyoruz. yeterince objektif olarak bakamıyoruzdur belki de. ama elin gavuru nası bakıyo bi de bu olaya onu da görmek lazım. örneğin mesela bana göre nba top 10 plays of 2007 deki listeye baktığımızda, 1 numaralı oyunda hidayetin alley oop u var. ama gevura göre baktığımızda dwight howard ın smacı. yorum farklarını görmek iyi birşey bu açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar