BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bu arada Rakocevic'in alacağı ücret,yıllık 2 milyon euro olarak açıklandı. Yuh diyorum
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 said: Bostjan Nachbar Efes’te buyrun
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 efes final four oynayabilir bu sezon
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 NBA eskileri yerine Partizan-Cibona pazarına falan dalsa Efes,hem daha verimli oyuncular edinir,hem de Avrupa basketbolu için bu kadar astronomik rakamlar ödemek zorunda kalmaz.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Efes Pilsen Kaukenas'ın peşinde,yaşı 32 olsa da adam Siena'yı Siena yapan adam Lavrinovic ile beraber. Bu hamle de gerçekleşirse ve final-four filan yine gelmezse kapatsınlar şubeyi. Onun dışında Lavrinovic ile de ilgileniliyormuş fakat hangisi bilmiyorum.Darjus ise zaten Real Madrid yeni aldı onu,Ksistof ile de Siena bugün sözleşme yeniledi.
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Galatasaray Jasaitis'i aldı. Haldun galiba ek işe de başladı basketbol şubesinde. http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/4361.php
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fener de lynn greer'i almış final four maçlarını izlerken baya dikkatimi çekmişti, iyi transfer gibi görünüyor http://www.ntvmsnbc.com/id/24987875/
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Geç oldu biraz ama Enes Kanter, Avrupa Gençler şampiyonasında turnuvanın dibine koydu bireysel performans olarak.MVP de seçildi. Hidayet ve Ersan'dan beri böyle bir genç performansı görmemiştim Türkiye adına, hatta istatistik olarak donunda sallar diyebilirim.Adam çerez gibi topladı reboundları
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 enes ncaa'e gitti. söyle aziz söyle...
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Efsane geri döndü , Kinsey Cleveland > Fenerbahçe
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bu sezonda finalin adı Efes-Fenerbahçe gene koca sezon boşuna oynanacak :)
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Fenerbahçe Ülker de iyi kadro kurdu ama bariz bir 4 numara eksiği var. Ayrıca guard pozisyonunda da şişme söz konusu. Ligde her türlü final rahat gelir zaten, orası sorun değil ama, asıl mesele Euroleague. Solomon/Greer/Mrsic Kinsey/Ömer/Serhat Giricek/Preldzic Semih/Rasim/Mirsad Ömer/Oğuz Vidmar gidecek büyük ihtimal kiralık olarak Union Olimpija'ya, onu saymadım. Solomon da, Greer de, skorer oyuncular daha çok ve biraz da egoist sayılırlar. Topu sürekli ellerinde isterler. İkisinin sahada aynı anda olması sorun yaratabilir bu nedenle. Değişmeli şekilde oynarlarsa da, bu kez 20'şer dakikaya razı gelmeyebilirler. Mrsic 40 yaşına gelmiş, o sorun etmez ne kadar oynayacağını. Kinsey ve Ömer de bir şekilde kotarırlar iki numarayı, ama Serhat'a süre kalacağını sanmıyorum. Onu da bu sene başka bir takımda görebiliriz. Doğrusu da bu zaten. Giricek ve Preldzic'i de 3 numaraya yazdım. Biraz mecburiyetten. Aslında normalde Serhat'ın 3'e, Giricek'in 2'ye yazılması daha mantıklı. Ama zaten şişken olan 1-2 rotasyonuna bir de Giricek'in girmesi mümkün değil. 5 numara da iyi, ama 4'te çok net sıkıntı var. Semih'i de yokluktan yazdım, o da 4 oynamaz, oynayamaz. Mirsad zaten yaşını başını almış. Bu saatten sonra transfer de mümkün gözükmüyor, yabancı kontenjanı dolu. Sezon başlasın bir hele, daha net görürüz.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Fenerbahçe'nin uzun rotasyonu gerçekten büyük bir potansiyel, geleceğimizin pota altı bir ölçüde garanti gibi birşey.Fakat Avrupa'da başarı isteniyorsa, Semih'i Ömer'i Oğuz'u gerektiğinde toparlayacak tecrübeli yabancı bir uzun lazım Kasun tarzı
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Daha ne 5 numarası , guard ve pivot rotasyonumuz Efes'den çok iyi durumda şu anda tek eksik iyi bir forvet mirsada alternatif olarak..
Öne çıkan mesajlar