Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Efes Pilsen Kaukenas'ın peşinde,yaşı 32 olsa da adam Siena'yı Siena yapan adam Lavrinovic ile beraber.

Bu hamle de gerçekleşirse ve final-four filan yine gelmezse kapatsınlar şubeyi.

Onun dışında Lavrinovic ile de ilgileniliyormuş fakat hangisi bilmiyorum.Darjus ise zaten Real Madrid yeni aldı onu,Ksistof ile de Siena bugün sözleşme yeniledi.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Geç oldu biraz ama Enes Kanter, Avrupa Gençler şampiyonasında turnuvanın dibine koydu bireysel performans olarak.MVP de seçildi.

Hidayet ve Ersan'dan beri böyle bir genç performansı görmemiştim Türkiye adına, hatta istatistik olarak donunda sallar diyebilirim.Adam çerez gibi topladı reboundları
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe Ülker de iyi kadro kurdu ama bariz bir 4 numara eksiği var. Ayrıca guard pozisyonunda da şişme söz konusu. Ligde her türlü final rahat gelir zaten, orası sorun değil ama, asıl mesele Euroleague.

Solomon/Greer/Mrsic
Kinsey/Ömer/Serhat
Giricek/Preldzic
Semih/Rasim/Mirsad
Ömer/Oğuz

Vidmar gidecek büyük ihtimal kiralık olarak Union Olimpija'ya, onu saymadım. Solomon da, Greer de, skorer oyuncular daha çok ve biraz da egoist sayılırlar. Topu sürekli ellerinde isterler. İkisinin sahada aynı anda olması sorun yaratabilir bu nedenle. Değişmeli şekilde oynarlarsa da, bu kez 20'şer dakikaya razı gelmeyebilirler. Mrsic 40 yaşına gelmiş, o sorun etmez ne kadar oynayacağını. Kinsey ve Ömer de bir şekilde kotarırlar iki numarayı, ama Serhat'a süre kalacağını sanmıyorum. Onu da bu sene başka bir takımda görebiliriz. Doğrusu da bu zaten.

Giricek ve Preldzic'i de 3 numaraya yazdım. Biraz mecburiyetten. Aslında normalde Serhat'ın 3'e, Giricek'in 2'ye yazılması daha mantıklı. Ama zaten şişken olan 1-2 rotasyonuna bir de Giricek'in girmesi mümkün değil. 5 numara da iyi, ama 4'te çok net sıkıntı var. Semih'i de yokluktan yazdım, o da 4 oynamaz, oynayamaz. Mirsad zaten yaşını başını almış. Bu saatten sonra transfer de mümkün gözükmüyor, yabancı kontenjanı dolu.

Sezon başlasın bir hele, daha net görürüz.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'nin uzun rotasyonu gerçekten büyük bir potansiyel, geleceğimizin pota altı bir ölçüde garanti gibi birşey.Fakat Avrupa'da başarı isteniyorsa, Semih'i Ömer'i Oğuz'u gerektiğinde toparlayacak tecrübeli yabancı bir uzun lazım Kasun tarzı
  • Yeni Oluştur...