DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Efes Pilsen, Dwayne Jones İle Anlaştı Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Efes Pilsen, Hidayet Türkoğlu'nun da formasını giydiği NBA Ligi takımlarından Orlando Magic'den, 25 yaşında ve 2.11 metre boyundaki Dwayne Jones'u kadrosuna kattı. kaynak 12 gün öncesinin haberi ama kimse vermemiş önemli bi oyuncu bilmeyenler vardır diye yazim dedim yine de :)
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Murat Özyer ile yollar ayrılmış ,teknik danışmanımız olan Lise Defteri dizisinin koç'u Koray Mincinozulu olacakmış FB maçında takımın maçında.Hayırlısı
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Hosley ve Tolliver Galatasaray ile anlaşmış. Efes'in en ciddi rakibi olduk şampiyonluk için.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bizim dişiler Fiba bayanlar Avrupa liginde yarı finale çıkmış,kaynadı gitti. Bu arada istikrarlı yabancı sorunu çekiyorduk Hosley'e Ksk'deki rolü verilirse (sanmıyorum ama iyi süreler alır) çok fena işler yapabiliriz.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kızlar gecen sene de yarı finale kadar gelmislerdi, insallah bu sefer kupaya kadar uzanırlar.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bjk yarmış Fenerbahçe'yi,110-95. Bjk ligin ilk 5-6 haftasındaki çöküşü yaşamasa şu an tepelerde olacaktı,gayet iyi toparladılar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 cnntürk'te altyazıda gördüm şok geçirdim. nasıl yendik diye filan. fenerbahçe maçı olunca bi ayrı oynuyorlar :D bu seneden başarı beklemiyorum ben açıkçası. yani bu yönetim kafası ile imkansız zatende. basketbolcularla 1 yıllık sözleşmelerle filan senelik başarı denemeleri olur ancak. futboldan zaten basketbola para filanda kalmıyor ödemiyorlar adamların paralarını. bence anlık parlamalar bunlar. her ne kadar ligde 5. olsakta
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 efes silip süpürdü zaten bu saatten sonra en fazla final icin oynar ancak digerleri.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bu arada maçın başından sonuna kadar küfür edilmiş sanırsam. fb yönetimide bunu sitesine kadar taşımış filan. şimdi küfürü filan savunmuyorum asla ki ben küfür etmeyi sevmiyen bir insanım ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. bu sadece o salonda yok malasefki. 3 büyüklerin birbirleri ile yaptıkları maçta ne bilyim karşıyakanın salonunda bile küfür var. rezalet bişey ama var. fenerbahçe yönetimi, bjk-fb bayanlar finalinde bizim oyuncuların tartaklandığını ne çabuk unutmuş. hemde bayan basketbolunda...
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 solomon sac tarafından serbest bırakıldıktan sonra fb ye geri doncek deniyor. kral evine geliyo. bu kaynak olsun
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ligin dengelerini değiştirir Solomon'ın gelmesi,Sienna ve Maccabi'nin de ciddi ciddi ilgilendiğini duydum.Umarım onlara gider
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Fenerbahçe 84 - 80 Efes Pilsen
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 selçuk üniversitesi geçen hafta marihuana nedeniyle jamal butler ve monty mack'i takımdan göndermişti. ilk transferleri, leroy hickerson oldu. ikinci transferleri de muhtemelen geçen sene renault'dan tanıdığımız andre woolridge olacakmış. özellikle bursa'daki g.saray cafe crown maçında oynadığı oyunla salonda ağzımı açık bırakmıştı. monty mack'in gidişi kötü ama butler pek bi işe yaramıyordu zaten.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Beşiktaşı ne yapmış öyle Gs. fsdgd.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Orhun Ene Banvitle anlaşmış 3 yıllığına :)
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bugun fb gs maçı var abdi ipekçide. solomon için gidiorm maça bakalım nolcak :D
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 valla geçen hafta canlı izleme şansım oldu Fenerbahçeyi 10 numara takım oldular sanmıorum ki bgn yenilsinler. solomon harikaydı geçen hafta yanlış hatırlamıorsam 10 a yakın asisti vardı ve bi o kadar da sayısı. ömer onan da çok iyiydi. bekleyelim bakalım ne olacak bugün.
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 toggie said: döndüğüne pişman olcak nolcak :D löl 89-62 bitti maç. willie solomon'ı yeniden fenerbahçe formasıyla görmek çok güzel.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 toggie said: döndüğüne pişman olcak nolcak :D ahaha iyi guldum. 27 sayı fark attık iyi rahatladık. solomon resmen takımı tamamlamıs. ligi ilk sırada bitiremeyiz buyuk ihtimal ama yine rahat rahat şampıyon oluruz.
Pha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 2 takım arasında bariz denge farkı var kabul etmek lazım, Hosley'in smaçtan sonra ayağa kalkıp anırmam da sonumu hazırlıyodu ahah, neyse bugün Ayhan Şahenk'de acısını çıkarırız inşallah.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Tofaş ve Bornova seneye TBL'de mücadele edecekler.
Öne çıkan mesajlar