Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 http://www.amerikadaniste.com/ size amerikadan adres veriyorlarmış ve paketlerimiz oraya geliyo,onlar da bize gönderiyormuş.kargosu da daha ucuza geliyormuş aradım bulamadım ben topicini açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kesin bir pislik var gibi : şey de var yalnız, gümrüğe takılmaz mı ipod falan yine de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hediye olarak gelirse takilmaz muhtemelen, alisveris seklinde faturasiyla falan gelirse takiliyor. Garanti vermiyim ama, tam emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 gitti gidiyor uzerinden amerikadaki satıcılardan alan bi ton kişi var. bi sorun yaşamıyolar bildiğim kadarıyla usulüne göre yolllanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 cok guzel bi sistem aslinda ama guvenilirlik onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 milliyet ve hürriyette bahsedilmiş birkaç köşede. güvenilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 pislik yok ben kullandım harikada hizmetleri var... mail atın saniyesinde cevap gelir herşeyinize de yardım ediyorlar... adamlar gözümde melekten öte bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 baktım da kargosu çok pahalı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 emperyalizmi bırakmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 VeriSign Secured damgasi var. Ondan dolayi bir$ey olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben gazetede okumuştum, güzel bir sistem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 mottosu soyle olsun "amerikada amcasi/dayisi olmayanlar icin..." veya "amerikadaki amcaniz/dayiniz..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 1 lbs için 28 dolar mı ? Çok pahalı be. Düzeltme : 1 lbsden sonra $6 mış ama yinede pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Gümrükte takılmaya çözüm var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Sanırım amaç o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hocam ben en son 300 dolarlık alışveriş yaptım ama takılmadı size nasıl olur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 amac gumruge takilmadan alisveris degil, amac usa disina urun gondermeyen yerlerden alisveris yapabilmek. tabi biliyorlardir bizim gumrugun berbat oldugunu ona gore onlem almislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Amerika'dan bi tanıdık edinin,daha az zahmetli =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 tanıdık yok işte : ucuz değilmiş yahu :( neyse buradan 600 700 ytl bayıp almaktansa 300 ytl + 40$ veririm artık. yıldo baggins said: hocam ben en son 300 dolarlık alışveriş yaptım ama takılmadı size nasıl olur bilmem ne almıştın (elektronik,cd gibisinden) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bence shipping fiyati gayet iyi. o paranin biraz ucuzuna anca 1 aylik shippingle yolluyolar. adamlar size o paraya 3 gunde yolluyo. ayrica hediye paketi yapiyolarmis galiba gumruk sorunu olcagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 shiping fiyatı gayet makul, gümrüğe takılma konusunda şüpheleriniz varsa adamlara bi danışın siparişi vermeden önce. tecrübelerini paylaşıcaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 arkadaşlar şimdi bu amcalardan cep telefonu falan alsak, gümrükten geçer mi o? deneyen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sitesinden bir soru sormustum.. Değeri 100 Euro`nun üzerinde olan paketler özellikle elektronik ürünler gümrük işlemine tabi tutulmaktadır. Bu konu da tüm yetki ve insiyatif gümrük memurlarındadır. Ürünlerinizin gümrük işlemine tabi tutulması durumunda kargo ücreti dışında işlem ücreti de ödemeniz gerekmektedir. Paketleriniz için öngörülen işlem ücretini ödemeniz durumunda gümrük işlemleri aracı kurumlar tarafından adınıza tamamlanmakta ve paketleriniz adresinize teslim edilmektedir. Satın alacağınız ürünün detay bilgilerini ( net fiyat, model vb.) tarafımıza bildirmeniz durumunda ödemeniz gereken işlem ücreti için tecrübelerimize dayanarak tahmini rakamlar söyleyebiliriz. Baska sorulariniz icin bize sitemizdeki iletisim formundan ya da [email protected] adresinden ulasabilirsiniz. Saygilarimizla, Mehmet Genc Amerikadaniste.com ----------------SORU------------ Elektronik cihazlar-Gumruk sorunu PS3,Laptop gibi degeri 400-2000$ arasi olan elektronik cihazlarin Turkiyeye gonderimi sirasinda bir sorun cikiyor mu gumrukte? Bu konudaki tecrubelerinizi paylasabilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Kithnos said: Sitesinden bir soru sormustum.. Değeri 100 Euro`nun üzerinde olan paketler özellikle elektronik ürünler gümrük işlemine tabi tutulmaktadır. Bu konu da tüm yetki ve insiyatif gümrük memurlarındadır. Ürünlerinizin gümrük işlemine tabi tutulması durumunda kargo ücreti dışında işlem ücreti de ödemeniz gerekmektedir. Paketleriniz için öngörülen işlem ücretini ödemeniz durumunda gümrük işlemleri aracı kurumlar tarafından adınıza tamamlanmakta ve paketleriniz adresinize teslim edilmektedir. Satın alacağınız ürünün detay bilgilerini ( net fiyat, model vb.) tarafımıza bildirmeniz durumunda ödemeniz gereken işlem ücreti için tecrübelerimize dayanarak tahmini rakamlar söyleyebiliriz. Baska sorulariniz icin bize sitemizdeki iletisim formundan ya da [email protected] adresinden ulasabilirsiniz. Saygilarimizla, Mehmet Genc Amerikadaniste.com ----------------SORU------------ Elektronik cihazlar-Gumruk sorunu PS3,Laptop gibi degeri 400-2000$ arasi olan elektronik cihazlarin Turkiyeye gonderimi sirasinda bir sorun cikiyor mu gumrukte? Bu konudaki tecrubelerinizi paylasabilir misiniz ? hayallerin yıkıldığı an olay tırt yani ebayden falan ıvır zıvır almak içinde çok pahalıya gelir 15 dolar üyelik aydada 9 dolar ücret istiyor ayrıca astarı yüzünden pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 abicim afedersinizde 2000 dolarlik mal alcaksan zaten 2 3 kisi daha bul ole atla ucaga git al gel dubaiden cok daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar