Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan İste

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

tanıdık yok işte :

ucuz değilmiş yahu :( neyse buradan 600 700 ytl bayıp almaktansa 300 ytl + 40$ veririm artık.

yıldo baggins said:
hocam ben en son 300 dolarlık alışveriş yaptım ama takılmadı size nasıl olur bilmem

ne almıştın (elektronik,cd gibisinden) ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sitesinden bir soru sormustum..

Değeri 100 Euro`nun üzerinde olan paketler özellikle elektronik ürünler gümrük işlemine tabi tutulmaktadır. Bu konu da tüm yetki ve insiyatif gümrük memurlarındadır.

Ürünlerinizin gümrük işlemine tabi tutulması durumunda kargo ücreti dışında işlem ücreti de ödemeniz gerekmektedir. Paketleriniz için öngörülen işlem ücretini ödemeniz durumunda gümrük işlemleri aracı kurumlar tarafından adınıza tamamlanmakta ve paketleriniz adresinize teslim edilmektedir.

Satın alacağınız ürünün detay bilgilerini ( net fiyat, model vb.) tarafımıza bildirmeniz durumunda ödemeniz gereken işlem ücreti için tecrübelerimize dayanarak tahmini rakamlar söyleyebiliriz.

Baska sorulariniz icin bize sitemizdeki iletisim formundan ya da [email protected] adresinden ulasabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Mehmet Genc
Amerikadaniste.com

----------------SORU------------

Elektronik cihazlar-Gumruk sorunu

PS3,Laptop gibi degeri 400-2000$ arasi olan elektronik cihazlarin Turkiyeye gonderimi sirasinda bir sorun cikiyor mu gumrukte? Bu konudaki tecrubelerinizi paylasabilir misiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:
Sitesinden bir soru sormustum..

Değeri 100 Euro`nun üzerinde olan paketler özellikle elektronik ürünler gümrük işlemine tabi tutulmaktadır. Bu konu da tüm yetki ve insiyatif gümrük memurlarındadır.

Ürünlerinizin gümrük işlemine tabi tutulması durumunda kargo ücreti dışında işlem ücreti de ödemeniz gerekmektedir. Paketleriniz için öngörülen işlem ücretini ödemeniz durumunda gümrük işlemleri aracı kurumlar tarafından adınıza tamamlanmakta ve paketleriniz adresinize teslim edilmektedir.

Satın alacağınız ürünün detay bilgilerini ( net fiyat, model vb.) tarafımıza bildirmeniz durumunda ödemeniz gereken işlem ücreti için tecrübelerimize dayanarak tahmini rakamlar söyleyebiliriz.

Baska sorulariniz icin bize sitemizdeki iletisim formundan ya da [email protected] adresinden ulasabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Mehmet Genc
Amerikadaniste.com

----------------SORU------------

Elektronik cihazlar-Gumruk sorunu

PS3,Laptop gibi degeri 400-2000$ arasi olan elektronik cihazlarin Turkiyeye gonderimi sirasinda bir sorun cikiyor mu gumrukte? Bu konudaki tecrubelerinizi paylasabilir misiniz ?

hayallerin yıkıldığı an olay tırt yani ebayden falan ıvır zıvır almak içinde çok pahalıya gelir 15 dolar üyelik aydada 9 dolar ücret istiyor ayrıca astarı yüzünden pahalı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...