Valeron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 adamlar soykırım diye konuşuyo,madem soykırım yok iddaamız var; bunun kanıtını daha doğru platformlarda yapalım o zaman.Size Ercan Çitlioğlunun Ölümcül Tahteravalli isimli kitabını armğaan ediyorum.Ercan bey ordada bahsetmiş bizim hatamız,soykırım iddalarına doğru şekilde karşı çıkamamak diye katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hahah "tamam lan veriyoruz sevr'deki toprakların hepsini geri" desek suratlarındaki ifadeyi görmek isterim. bu kadar boş ve amaçsız kararlar alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Barışa katkıda bulunmamamış olmaları galiba görüşlerinin uç olmasıyla alakalı. Sorarım. Tüm ermeniler böyle midir? Bazı türkler (aramızda da var) de uç görüşlere sahip değil midir? Bu uç görüşler uzlaşmayı engellemekte olan en önemli öge değil midir? Herkes görüşlerini ılımlılaştırsa ortada buluşmaz mıyız? Öyleyse patiden başlayalım öldürmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sonrada "şaka lan şaka zauhahah" diceksin asıl o ifadeyi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 KingOfLoss said: Barışa katkıda bulunmamamış olmaları galiba görüşlerinin uç olmasıyla alakalı. Sorarım. Tüm ermeniler böyle midir? Bazı türkler (aramızda da var) de uç görüşlere sahip değil midir? Bu uç görüşler uzlaşmayı engellemekte olan en önemli öge değil midir? Herkes görüşlerini ılımlılaştırsa ortada buluşmaz mıyız? Öyleyse patiden başlayalım öldürmeye. Espriyle ciddiyeti ayırmanız lazım öncelikle. Sonra bu uç görüşlerin Ermenistan'ı ayakta tutan yegane öge olduğunu hatırlamanızda lazım. Unutun Ermenistan'la kardeş kanka olacaz düşüncesini. O ülke "bize soykırım yaptılar, tokatladılar" diye ağlayıp aldığı destekle ayakta durabiliyor. Hiçbir zaman mutlu mesut çiçekli böcekli yaşanmayacak o ülkeyle. Bireysel olarak ilgilenmiyorum, bireyler aptal ülkelerin aptal politikalarının parçası olmak zorunda değil ama ülke ayakta kalması için yapması gereken şeyleri yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 KingOfLoss said: Barışa katkıda bulunmamamış olmaları galiba görüşlerinin uç olmasıyla alakalı. Sorarım. Tüm ermeniler böyle midir? Bazı türkler (aramızda da var) de uç görüşlere sahip değil midir? Bu uç görüşler uzlaşmayı engellemekte olan en önemli öge değil midir? Herkes görüşlerini ılımlılaştırsa ortada buluşmaz mıyız? Öyleyse patiden başlayalım öldürmeye. abov... alternolar tarafindan olduruleceksek turk irkina layik olamamisiz demektir zaten, olmeyi hak etmisizdir =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Seray Sevr http://img295.imageshack.us/img295/8112/ssho6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 her bişey yazıcağımda "amaan ne değişecek sanki" diyerek vazgeçiyorum da bu sefer durduramamışım kendimi demek. sensin alterno. alterno ne arkadaşım. tarzla mı hakaret etmeye başladık. ayrıca cidden alterno ne? kılabır seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Soykırıma gerek yok, ermenistana hava sahasını kapatırsak sürünürler zaten.. Kara sınırlarına da mayın döşemek lazım ki kaçak girmesinler içeri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 popolarınada tıpa tıkayalım patlayıp olsunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Olabilir aslında ya güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yani turkiyenin absinda soyle bir diktator olsaydim -ermeni soykirimi yaptiniz imzaliycaksiniz bilmemkacmilyon ermeni kabul edin -ama biz yapmadik bunu :'( -kabul edin dedik o kadar -ettim gitti 5 milyonmu demistin? -5.5 -7 yapalim biz onu gel -O_o -kabul edecez dedik ne diye geveliyorsun -hiic sasirdim -heh simdi kabul ettik parasinida vericez ama bu anlasma dogru olsun aha 7 milyon ermeniyi kiti kitir kesiyorum simdi -NEEEEEEEE -tarihi carpitirken dusunucektin 7 milyonuna kadar kesicem parasi neyse veriyoruz anlasmada sonucta bari keselim odiycez parayi -WTF -ermeniye benziyorsun sende gel bakiyim, alin bunu haci sakir e teslim edin -:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 anlaşmaya 8 punto yazıyla *Bu anlaşma gereği eğer yukardaki sayıdan daha az ermeni soyu kırılmışsa kalan bölüm günümüz itibari ile tamamlanır. maddesini ekleyelim cümle çok düzgün olmadı ama anlaşılır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 parası neyse verelim güzelmiş ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar