yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bunu bilen varmı? baltimore uyusturucu ortamlari uzerine muthis bir dizi. 4.sezonunda bu sene imdb ortalamasi 9.7/10 - http://imdb.com/title/tt0306414/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Benim izlediğim en iyi dizi olmasının yanında... Ekşisözlükten;the wire 22.entry olan "baltimore uyusturucu ortamlari uzerine muthis bir dizi. imdb ortalamasi 9.7/10 - http://imdb.com/title/tt0306414/" yorumunu araklamak yerine kendi fikirlerinle bizi bu diziyle ilgili daha bilgi sahibi yapabilirdin saki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 The Wire izlediğim en sevdiğim polisiye dizi değil. Yine de ilginç bir dizi. Ama sürekli aynı karakterlerin, aynı olayların yaşanmasından sıkılanlar için değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Valla ben criminal vs. olarak gruplamadım ama benim en sevdiğim dizidir,değişik bir dizi sevme kaygısıyla tutuşmam hiç ama bu dizinin Türkiye'de çok bilinmemesi harbi ilginç.Oz'la bunu tek geçerim izlediklerim arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 oz'u hiç izlemedim ama sanki ikisi çok benziyor gibi. acaba sen, bu tarz dizileri sevdiğin için bunu beğenmiş olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ciddi bir atmosfer hakim ikisinede ama Oz,harbi bir hapishane dizisi,sonuçta suç olaylarına dayalı olduğu için belki ama sonuçta OZ hapishane dizisi,ben mesela CSI tarzı dizileri sevmem ama Wire farklı bir polisiye,ambiyansı sarıyor beni direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 tamam wire polisiye, oz hapishane, ama tarzları yani atmosferi benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 BulletRide said: Benim izlediğim en iyi dizi olmasının yanında... Ekşisözlükten;the wire 22.entry olan "baltimore uyusturucu ortamlari uzerine muthis bir dizi. imdb ortalamasi 9.7/10 - http://imdb.com/title/tt0306414/" yorumunu araklamak yerine kendi fikirlerinle bizi bu diziyle ilgili daha bilgi sahibi yapabilirdin saki? ahh ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 baltimore da geçmesi zaten olayın kilit noktası ki baltimore bilen bilir amerikada suç oranı en yuksek şehir ya da ikinci. dizide ki diyaloglar çok gerçekçi; kendinizi sahiden yaşanan oalyların ve konuşmaların ortasındaymış gibi hissediyorsunuz. çok gerçekçi ve çok sürükleyici bir dizi. dizimax teki yeni bölüm yayın gününü bilmiyorum ama genelde geceleri yakaladığımda izliyorum sürekli baya bir bölümünü de izledim böyle. tam sırasıyla izlememiş olsam da konu gerçekten sürükleyici ve izleyiciyi çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Oz'u izledim eskiden (Orta 1'de de Booker T'yi izliyordum aynı tarz) , onu tavsiye eden bunu da tavsiye ediyorsa izlerim. kaç bölümü çıktı bire de senarist grevinden etkileniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar