Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Biz hep bu şarkıyla dalga geçmişizdir böyle. Adam almış, çalmış, nasıl da coşturmuş, ne de güzel. Ferdi Tayfur değil miydi söyleyen bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 radarliveda da söyledilerdi göbek atmıştım tv başında zaten beirut<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben bunları canlı seyrettim, çook hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Antimodes52 said: Ferdi Tayfur değil miydi söyleyen bizde? naptın yav, ferdi abi'nin tarzı değil o. ha gerçi çok da kötü şarkı değil, "biz dalga geçerdik ama meğersem ne güzel şarkıymış" denilecek bir durum yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Nantes Elephant Gun Mount Wroclai Postcards from Italy tapınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 www.alkislarlayasiyorum.com burda vardı orjinali ferdi tayfur falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ferdi değil, Durmuş Çiğdem söylüyor şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar