Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neyim ben?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dostum tam bize göre birisin
affedilmek consizmde
en güzel huriler consizmde
özgürlük consizmde
rahatlık consizmde
peşin fiyatına 12 taksit consizmde
hepinizi bekleriz, yeni dostluklar, arkadaşlıklar
henüz yazılı bir kitabımız yok ama yakında gelecek
d&r da imza günüme katılmayı unutmayın
hepsi ve daha fazlası için; consizm
Mesaj tarihi:
Müslümanlık ülkemizde yanlış yöne saptırıldığı için uzak duruyosundur die düşünüyorum.. diğerlerinden uzak durman normal çünki Müslümanlık son din olduğundan en mantıklısı ve en doğrusu...
Mesaj tarihi:
paticik hakkaten imam hatip,cemaat yuvası,takunyacılar çarşısı olmuş! inanılır gibi değil eskiden söyleseler imkansız lan izole bir oluşumuz biz bu tür şeyleri kabul etmeyiz derdim ama şimdi görünce azınlığın biz olduğumuzu görüyorum hakikaden dumurluk bir olay
Mesaj tarihi:
Yeri gelince kendilerinin Allah'a veya dine inanmadıgı icin ayırt edildiklerini dıslandıklarını soyleyen bazı paticik uyeleri nasıl oluyorda sorgulayıp konu açan bir kişiyle alay edebiliyor anlamış değilim...
[edit:imla]
Mesaj tarihi:
Bence yanlis anladigin Kuran ama tabi herkes farkli anlar.

Ibadet sadece 5 vakit namaz kilmak degildir. Insanlara yardim etmek de ibadettir ki arkadas humanizmi destekliyor anladigim kadariyla. Bu kadari bile yeter.
Mesaj tarihi:
bence işinize geldiği gibi anlıyıp anlatıyosunuz. ben de öyle yapıyorum bazen normaldir yani insanız hepimiz de. bi şekli var nihayetinde ben kurana inanıyom muhammede inanmıyorum dersen acaip bi durum ortaya çıkıyo
Mesaj tarihi:
Iyide Muhammet'e inanmiyorum dememis ki. Melekler vs. Muslumanlarin inandigi her seye inaniyorum demis. Sadece ibadet etmiyorum demis ki bu da insanlarin olusturdugu ibadet kalibindan dolayi.

Ya diyorum ya, herkesin algilamasi ve yorumu farklidir. Bu nedenle senin dinin sana, benimkisi bana. Ama ben diyorum ki, keske ibadet 5 vakit namaz, oruc ve zekattan ibaret olsa. Isine oyle geldigi icin oyle yorumluyosun.
Mesaj tarihi:
ben sadece onlar var demedim ki zaten. hz. muhammede inanıyorum diyo, ee ibadet edin demiş. şeklini de göstermiş. ben inanıoyrum sana ama bu konuda yanıldın denir mi?

amaaan neyse çok göreceli kavramlar bunlar.
Mesaj tarihi:
Diger yandan da `ya aslinda islamin istedigi gibi bir insan olunca namaza zekata oruca gerek yok.` tribi daha dayanaksiz durmuyor mu? Acik acik yaziyor. Yapman lazim diye. `Muslumanim ben, cehennemde siz yanarken hurilere akicam ama ibadet de etmicem.` yok oyle...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...