Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 dostum tam bize göre birisin affedilmek consizmde en güzel huriler consizmde özgürlük consizmde rahatlık consizmde peşin fiyatına 12 taksit consizmde hepinizi bekleriz, yeni dostluklar, arkadaşlıklar henüz yazılı bir kitabımız yok ama yakında gelecek d&r da imza günüme katılmayı unutmayın hepsi ve daha fazlası için; consizm
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 özentiliğe bir son ver orçun. hiç sana göre değil agali
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 http://www.astss.co.uk/assets/mid%20200's.jpg
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 deistsin galba. tırsak ateist yani.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 deismim tirsak ateistlik deildir pek ama olsun bu arada arkadas illa deist olcak diye bisi yok gnostikte olabilir efenime soliyim
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Müslümanlık ülkemizde yanlış yöne saptırıldığı için uzak duruyosundur die düşünüyorum.. diğerlerinden uzak durman normal çünki Müslümanlık son din olduğundan en mantıklısı ve en doğrusu...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 paticik hakkaten imam hatip,cemaat yuvası,takunyacılar çarşısı olmuş! inanılır gibi değil eskiden söyleseler imkansız lan izole bir oluşumuz biz bu tür şeyleri kabul etmeyiz derdim ama şimdi görünce azınlığın biz olduğumuzu görüyorum hakikaden dumurluk bir olay
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ginaly said: deistsin galba. tırsak ateist yani. genç deistler rahatsız hacı nabtın sen :D
riglous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bence muslumansin... Deistsin diyenler de Kuran'i okursa bence bana katilacaklardir.
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yani ibadete inanmıyor. kuranda da bunu böyle olduğu yazıyo mu dedin? yanlış mı anladım ben
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Black_Lupin said: paticik hakkaten imam hatip,cemaat yuvası,takunyacılar çarşısı olmuş! isim ve bab. ben bitane bile bu kategoriye giren adam görmedim
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Yeri gelince kendilerinin Allah'a veya dine inanmadıgı icin ayırt edildiklerini dıslandıklarını soyleyen bazı paticik uyeleri nasıl oluyorda sorgulayıp konu açan bir kişiyle alay edebiliyor anlamış değilim... [edit:imla]
riglous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bence yanlis anladigin Kuran ama tabi herkes farkli anlar. Ibadet sadece 5 vakit namaz kilmak degildir. Insanlara yardim etmek de ibadettir ki arkadas humanizmi destekliyor anladigim kadariyla. Bu kadari bile yeter.
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bence işinize geldiği gibi anlıyıp anlatıyosunuz. ben de öyle yapıyorum bazen normaldir yani insanız hepimiz de. bi şekli var nihayetinde ben kurana inanıyom muhammede inanmıyorum dersen acaip bi durum ortaya çıkıyo
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Su konular ne zaman acilsa 1 tane balonlu turuyor icinde. Tesaduf? Bu iste bu kadar uzun sure calistiktan sonra tesaduflere inanmamaya basladim.
riglous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Iyide Muhammet'e inanmiyorum dememis ki. Melekler vs. Muslumanlarin inandigi her seye inaniyorum demis. Sadece ibadet etmiyorum demis ki bu da insanlarin olusturdugu ibadet kalibindan dolayi. Ya diyorum ya, herkesin algilamasi ve yorumu farklidir. Bu nedenle senin dinin sana, benimkisi bana. Ama ben diyorum ki, keske ibadet 5 vakit namaz, oruc ve zekattan ibaret olsa. Isine oyle geldigi icin oyle yorumluyosun.
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kuzum siz üyeliğe göremi planlıyorsunuz mesajları ? İçeriğe bak içeriğe...
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben sadece onlar var demedim ki zaten. hz. muhammede inanıyorum diyo, ee ibadet edin demiş. şeklini de göstermiş. ben inanıoyrum sana ama bu konuda yanıldın denir mi? amaaan neyse çok göreceli kavramlar bunlar.
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Diger yandan da `ya aslinda islamin istedigi gibi bir insan olunca namaza zekata oruca gerek yok.` tribi daha dayanaksiz durmuyor mu? Acik acik yaziyor. Yapman lazim diye. `Muslumanim ben, cehennemde siz yanarken hurilere akicam ama ibadet de etmicem.` yok oyle...
Öne çıkan mesajlar