Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Acil yardim lazim ya, help te rookie help te sordum ama yardim edebilen cikmadi. Bi mission geldi recon diye. Mekana git bakin gel diyo ama accelerator gate in orda 10 tane kadar battlecruiser var. Sorunum su, heavy missile launcher var 7 tane, drake kullaniyorum, ama bu adamlar ne yapiyosa targeting range imi 60km den 14km ye dusuruyo. Kafayi yicem resmen. Helpte bi adam long range targeting ogren, sensor booster kullan dedi ama o bile 24km ye cikariyo. Biraz fazla degilmi target rangein %75 dusurulmesi. Bunu bi sekilde resist etmemin yolu yokmudur yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sensor dampener işte, cözümü yok, adama yaklasıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 resist falan edememmi sictigimin seyine ya uyuz oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 hayatı dampen olan insanlar var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 vay anasini be bosuna heavy missile spec kasiyomusum gibi geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 CCP zaten nerfledi dampenerları,tüm dampener kullanan gemiler ve kendini EW ye adamış insanların skilleri çöpe gitti.Daha nerflenirse zaten gemiden gemiye çiçek filan atacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Eğer hatırladığım Recon missionu ise orda herhangi bir sey öldürmene gerek yok direk gate den jumpla gec ,bir tane ab tak git . Yok öldüreyim dersen ,FOF missile tavsiye ederim.Sen sadece yeterince tankla.ha bu arada dronlar da ise yariyor agressive yap gitsin yalnız diğer waveler direk dronlara agroluyordu sanırım. ha bu arada, 3 ncu stagede sanırım gas cloud diye bir yere gidiyorsun,orda sağlam bir tank yapman lazım cunku damage belirsiz.resistlerin her biri 70 ustu olursa iyi olur. Recon mission eger o ise 3 part tır. FOF missilede targetlemene gerek yok o kendi bulur yolununu, sadece activate yap git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 galp sen hiç konusma bence, gemiden gemiye 1400mm titanium basot destekli mini nüklüer baslık atan birisin, bide utanmadan cicek dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Çiçek onlar işte,ayrıca 1400mm ye gerek yok 220mm+5 drone da yetiyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hedefi bulunca cicek gibi acılıyolar diyebiliriz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 quo evet o gorev, ben diger cogu missionda oldugu icin npc leri oldurmeden acceleration gate aktif olmaz diye dusunuyodum ama oyle degilmis. 3. bolumu falan kolaydi ya. sansimada dun 3 kere bugun 1 kere daha geldi. neyse FoF missile sayesinde oldurdum bi kere ama bayagi uzun surdu. sonralarinda kasmadan direk acceleration gate e gittim zaten. ama hala kafam %75 olayinda. iki tane isd ye sordum, cok fazla bi petition falan at dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bide şole duşun 1 ay harcamıssın dampner skilleri recon ship vs vs icin sonra ccp geliyor senin o 1 ayi direk cope atiyor tabi yan skilleride var eder 2 ay nerdeyse senin karsina bi missionda cikmis careside var fof missile zaten herseyin caresi ne ecm dinler ne dampner bu oyunda caresi olmayan bisey yok o yuzden biraz arastırmak lazım ama bu gidisle ccp olayı kılıc kalkana tasıyacak support gemilerin alayını nerfliyor git gide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 CCP zamanında PvP olayını biraz uzatayım çeşitlensin dedi sanırım,baya bir nerf gelmişti missileye , gunneriye vs.vs. simdi de kısaltmaya bakiyorlar anlasılan.Da Heavy dictorlar cıktı ortaya :) onlar nerflenecek gibime geliyor. Torpedo raven gangleri baya meshurdu zamanında gangte 3 tane torpedo ravene karsı duracak hiç kimse yoktu.Torpedo, frigate ye de ,BS ye de aynı damageyi vuruyordu.En fazla 30 saniye dayaniyordun.da o zamanlar ne cynosural field ne assault ship , ne dreadnought vardı,en saglam gemi BS idi.ah ah bosuna Torpedo kastım , uzuldum simdi. yaw klavye ingilizce bazı kelimelerde yanlıs sey kullaniyorum kusura bakmayın ondan habire guncelleme yapiyorum mesajlarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben 2 yıldır oynuyorum olee cok ilersini bilemiyecem ama ben ilk basladıgım zamanlarda bi hac bi command ship gordum mu ohaa diyodum nerde carrier nerde dread evet heavy dictorler muthisler tek kelime ile super tank super dps hacler resmen bosa cikti ise yarayan cok az hac kaldı bu son pathclede gallente reconlari bitirdiler ondan once amar reconlar gitmisti sırada ne var bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 torpido buff'ı geldi sıkarsın arada yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 minmatar reconlar var tabiki, ama minmatar reconlar nerflnemiycek genel olarak nanoları bitiricekler bölece minmatar reconlar manasız kalıcak... pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar