Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Arkadaşlar Evden Kaçtım Boka Sarmış Durumdayım Cidden Yardıma Ihtiyacım Var En Azından 1 - 2 gün kalcak yer arıyorum ama beni bulamıyıcakları bi yer olması lazım mümkünse istanbulda olsun cünkü 5 parasızım arktan aldıgım son parayla int cafeeye geldim cünkü teli malum acık tutamıyorum yardim edebilicek arkadaşlar varsa çok sevinirim.. not: çok güzel yemek yaparım! muhabbetim iyidir falan filan fişman... [email protected] ==> bi süre cafedeyim..burdan konuşabiliriz.. 11.30da telimi açıcam 0535 944 01 82 arıyanda arayabilir? cidden yardım edebilicek biri varsa çok sevinirim.. not : biliyorum çok problem bi adamım ama napam böyleyim ve cidden suan yardıma ihtiyacım var..yardım edebilen biri olursa sevinirim..
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 babana bu kadar süre nasıl dayandın haala anlayamıyorum (hakkaten sorunlu babası var) istanulda olsaydım valla buyur gel :/
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 usta hiçmi yok arkın. Kaçarken Bunlarıda düşünseydin keşke.
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 çok ani oldu walla hic bisi düsünemedim hatta ben bu boyutlara gelceginide düsünmedim ama basa gelen cekilir..
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bizim arkadaş yapmıştı böyle bişey geçende. akşamında hiç bişey olmamış gibi eve girmişti :) işin zor valla, kolay gelsin.
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beyler bayanlar konu halledildi ilki alakaya teşşekkürler :) not!! : annenizle sevgiliniz kanka olursa böle olur :S
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yannız bi kişi de gel bana dememiş =p
Öne çıkan mesajlar