Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Arkadaşlar Evden Kaçtım Boka Sarmış Durumdayım Cidden Yardıma Ihtiyacım Var En Azından 1 - 2 gün kalcak yer arıyorum ama beni bulamıyıcakları bi yer olması lazım mümkünse istanbulda olsun cünkü 5 parasızım arktan aldıgım son parayla int cafeeye geldim cünkü teli malum acık tutamıyorum yardim edebilicek arkadaşlar varsa çok sevinirim.. not: çok güzel yemek yaparım! muhabbetim iyidir falan filan fişman... [email protected] ==> bi süre cafedeyim..burdan konuşabiliriz.. 11.30da telimi açıcam 0535 944 01 82 arıyanda arayabilir? cidden yardım edebilicek biri varsa çok sevinirim.. not : biliyorum çok problem bi adamım ama napam böyleyim ve cidden suan yardıma ihtiyacım var..yardım edebilen biri olursa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 babana bu kadar süre nasıl dayandın haala anlayamıyorum (hakkaten sorunlu babası var) istanulda olsaydım valla buyur gel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kaçarken bunları düşünseydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 usta hiçmi yok arkın. Kaçarken Bunlarıda düşünseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 çok ani oldu walla hic bisi düsünemedim hatta ben bu boyutlara gelceginide düsünmedim ama basa gelen cekilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bizim arkadaş yapmıştı böyle bişey geçende. akşamında hiç bişey olmamış gibi eve girmişti :) işin zor valla, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 istanbulun neresindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beyler bayanlar konu halledildi ilki alakaya teşşekkürler :) not!! : annenizle sevgiliniz kanka olursa böle olur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yannız bi kişi de gel bana dememiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar