fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 benim başarılı olacağım bir nokta yok dori, ben termo finalini yaptırıyorum. yani çözmeyecem. çözecem de sırf key olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Fly said: fizik kimya okumuşlar, internet sayfasına da okuduk f alanlar hariç kimse gelmesin uzatmayın işte modunda mesaj atmış. sorun şu ki bu mesajı yazıp not tablosunu nete koymayı unutmuş. :( Şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hayır akşam 4 te teknik resim finali var, bugün uyurum 2 ye kadar diyordum şimdi sabah 9 da gidip f almış mıyım diye bakıcam geri döncem sonra yine gidecem : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aralıksız 4 gündür finale giriyorum bünyem "yeter be" kıvamını aldı neyse ki kalan finaller haftaya artık. bir de şöyle bir durum var, mesela pazartesi 15.00 te ise final ertesi gün 09.00 da oluyor ulen yapıcaksanız aynı saatte yapın değil mi? misal çarşamba O.B den çıktık sabah gitmiştik okula çalışırız hesabı, 17.00 gibi bitti final sonra oturduk bugün olduğumuz final için kastık ben geberdim tabi uykusuzluktan kafayı bir koymuşum bi baktım saat 09.00 yaklaşık 40 dakka geç girdim finale sonuç hüsran, üzüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 saat itibariyle bugün var ama daha kitabın kapağını bile açmadım offf bitse şu finallerde kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hoca insiyatifine kalmış durumdayım tamam veya devam diyecekler. arafta beklemedeyim valla. yarına da 20-30sf yazı yazmam lazım -_-' bi de ödev mi ne varmış.. bu gece 2.00 gibi arkadaşlar gelir, yaparız ödevi sanırım. hmm işlere geri dönsem iyi olacak valla. yine kalıyor muyum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dasaaa said: hoca insiyatifine kalmış durumdayım tamam veya devam diyecekler. arafta beklemedeyim valla. yarına da 20-30sf yazı yazmam lazım -_-' bi de ödev mi ne varmış.. bu gece 2.00 gibi arkadaşlar gelir, yaparız ödevi sanırım. hmm işlere geri dönsem iyi olacak valla. yine kalıyor muyum ne? bu kadar rahatlıkda görmedim yaww hala buralarda takılıo bak yaa ayy anne gibi olduu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bu sabah türkçe vardı. istemeye istemeye gittim, 30dk da yazıp çıktım. en iyisi buydu heralde, eheh. kalan 2 final 14 ve 16 sında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sabah 10dan beri film projemi bitirmeye çalışıyordum, sadece 1 saat ara verdim ve en sonunda bitti. ha güzel oldu mu, hayır; ama kurtuldum ben, ona bakarım. duşumu aldım, keyif sigaramı yakacağım birazdan ehah kaldı 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yarın management finali. Korku içindeyim ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kimya bc fizik cc türkçe de cc veya bc gelir herhalde. teknik resim dc gelsin yeter. matematikten de geçersem hayatıma değişiklik katıp günü gününe çalışçam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 veri yapıları ve algoritmaları FF yazılım mühendisliğine giriş FF sistem analiz ve dizaynı FF(çok iyi bir ihtimalle DD) almanca 3 FF almanca 1 AA tarih AA türkçe AA ekonomi FF (çok iyi ihtimalle FD) sosyoloji AA okulun ve paticik bünyesinin en tembel öğrencisi olarak gururluyum mutluyum. 2.25 ortalamadan 1.27'in altında ortalama getiriyorum. :( Siz siz olun şu yazılım mühendisliğinden uzak durun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 senko said: veri yapıları ve algoritmaları FF insaf benim aldığım en zevkli bilgisayar derslerinden biriydi bu be d: (hoca da kötüydü ona rağmen..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Finaller dün ititbarıyla bitti. Darısı başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 pff milletinki bitmiş bile benim daha 14ünde başliip 23ünde biticek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 oh quantum, biyokimya ve diferansiyel dövdüm. sırada genetik, olasılık ve veritabanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ehee ehee yaa milletin notlara bakıorum süper herkes yaa bi benmi kalcam gene yaa olsun 2 3 dersle yırtcam bu sene bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 senko said: veri yapıları ve algoritmaları FF yazılım mühendisliğine giriş FF sistem analiz ve dizaynı FF(çok iyi bir ihtimalle DD) almanca 3 FF almanca 1 AA tarih AA türkçe AA ekonomi FF (çok iyi ihtimalle FD) sosyoloji AA okulun ve paticik bünyesinin en tembel öğrencisi olarak gururluyum mutluyum. 2.25 ortalamadan 1.27'in altında ortalama getiriyorum. :( Siz siz olun şu yazılım mühendisliğinden uzak durun... senko naaptın sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kötü ortalama getirenlere bu bölümde yaptırım uyguluycaz bi dahai dönem. çok çalışın o yüzden d: yok lan şaka ciddiye alan olur şimdi... ama siz çalışın yine de iyi ortalama getirene çiklet alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 anıl hiç sorma walla ne yaptım daha doğrusu ne yapmadım bende bilmiom. okula nerdeyse hiç gitmememin büyük payı var ama bu başarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ardeth said: kötü ortalama getirenlere bu bölümde yaptırım uyguluycaz bi dahai dönem. çok çalışın o yüzden d: yok lan şaka ciddiye alan olur şimdi... ama siz çalışın yine de iyi ortalama getirene çiklet alcam yihhuuuu çiklet gelcekmiş tmm o zaman ben acaip çalışcam bundan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 senko said: anıl hiç sorma walla ne yaptım daha doğrusu ne yapmadım bende bilmiom. okula nerdeyse hiç gitmememin büyük payı var ama bu başarıda. okula gitmeyip napıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bilimum dizi,film seyredip her türlü oyunu oynuom napiim. geçen sene gibi dışarlarda da gezmedim bu dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sıkılmadın mı evde ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 muhabbetinizin arasına giriyorum ama bende yazmak istedim evde sıkılırmı insan bide insan içine çıkmadıkça yabanileşiosun oda ayrı bi ilginçlik kendimden biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar