Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

final topici

dory

Öne çıkan mesajlar

Koyyim. 4 sene çakmadım. Bugün kısmi dif denk sınavında çaktım resmen. Kafam girsin böle işe. Hayvan gibi çalıştım ama sınavda çıkan soruları yapamadım bir türlü. Durdu beynim. sınavda bir elimi yüzümü yıkamam izin verseler 90 alabileceğim bir sınavdı. Daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama bana ilk kez oldu. Resmen bile bile yapamadım soruları. Kitlendim kaldım. 70 vizeyle çakacam büyük ihtimal. Allah kahretsin. Olmaz bu son sınıfta. İnş geçirir hoca.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
epic differential study yapıyorum şu an

3 gün, 2500 soru (hepsini çözmeyeceğim tabi ama muhtemelen 1500-2000 arası işime yarar)

universitede test mi var?
test sinavi varsa bogazicinde yuh dicem, bir kac ufak universitede gormustum ama bogazici odtu falan orlardada test oluyorsa normal değil bence.
3 günde 2500 yazılı sorusu cozmenın zor oldugunu varsayarak soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk final notum açıklandı,
statistics 99^^

harf notunu da vermiş hoca ,gaptım A'yı. birazdan accounting finaline gidiorum, 4 kredi allahsız, erken final niteliğinde bir maç, tamam mı devam mı finali bir nevi.

mucize finalle A gelir, iyi finalle A- gelir, vasat finalle B+ gelir, kötü finalle B- bile gelebilir. büyükşehir belediyesi olarak biz her şeye hazırlıklıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...