Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bu sabah itibariyle maraton başladı. eng101 de yazdık 4-5 sayfa bir şeyler. akşama da man101 vardı 3 saat sürdü tam cinnetlik. akşam 9 da bitti. yarın sabah calculus var. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Principles of Managerial Accounting finali vardı bugün, iyi geçti de yarın mircoeconomy var hem de 09.00 da durdu durdu final haftasını vurdu kar nasıl gidicem hiç bilmiyorum, eşşek gibi trafik olacak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yarın alttan aldığım tarih sınavım var. bu sefer geçmem lazım:D. duğalarınız benden yana olsun.inş beni tanımadığım bi sınıfa atmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Koyyim. 4 sene çakmadım. Bugün kısmi dif denk sınavında çaktım resmen. Kafam girsin böle işe. Hayvan gibi çalıştım ama sınavda çıkan soruları yapamadım bir türlü. Durdu beynim. sınavda bir elimi yüzümü yıkamam izin verseler 90 alabileceğim bir sınavdı. Daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama bana ilk kez oldu. Resmen bile bile yapamadım soruları. Kitlendim kaldım. 70 vizeyle çakacam büyük ihtimal. Allah kahretsin. Olmaz bu son sınıfta. İnş geçirir hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ardeth said: epic differential study yapıyorum şu an 3 gün, 2500 soru (hepsini çözmeyeceğim tabi ama muhtemelen 1500-2000 arası işime yarar) universitede test mi var? test sinavi varsa bogazicinde yuh dicem, bir kac ufak universitede gormustum ama bogazici odtu falan orlardada test oluyorsa normal değil bence. 3 günde 2500 yazılı sorusu cozmenın zor oldugunu varsayarak soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 çarşamba ilk 2 sınav ffs.. çalışıom hala.. raid yapamıorum sıyırıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ingilizce sınavını olduk:D bugünde mesleki uygulama raporlarını vericez. yarın birde pazartesi olan sınavlardan korkuyorum:S daha kitaplara dokunmadım puffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Yarın, perşembe ve cuma son 3 sınavım ve haftaya proje teslimim var son. Geçsem hepsini c ile yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 14ünde baslıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 mathte bitti,kaldı 2 tane hoooray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 tek derdin trafik olsun ... kingpin said: Principles of Managerial Accounting finali vardı bugün, iyi geçti de yarın mircoeconomy var hem de 09.00 da durdu durdu final haftasını vurdu kar nasıl gidicem hiç bilmiyorum, eşşek gibi trafik olacak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Aramın bozuk olduğu bi hocanın son iki dersini de (DD bile olsa) geçmişim. Geriye mail ile yalvardığım difdenk ile örüntü tanıma kaldı. İnşallah geçerim onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 linear ceng ve tarihi atlattik simdi en babalar dif advanced c++ =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bu dif nedir ya, daha ne kadar çekicek insanlar bundan? Şunu kullansak işe yarar mı?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adv.modelling and analysis dersinden sıçıp, transport finalinden çocuğu koydum. yarın machine learning finalim var heuhe. hadi bakalım; geriye de bi phase equilibria finaline çalışıp, bir de termodinamik finalinde gözetmenlikyapmak kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 FRANSIZCADAN GEÇTİM, NOT AÇIKLANDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Kopya çektiğin ders mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yok be nalaka=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 msnde gördüm,direk açtığın konuya baktım,üzüldüm arda o sandım harbi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 calculus feci girdi sabah. maximum 30 gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Sen de kullan. aktiftablet said: Bu dif nedir ya, daha ne kadar çekicek insanlar bundan? Şunu kullansak işe yarar mı?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ilk final notum açıklandı, statistics 99^^ harf notunu da vermiş hoca ,gaptım A'yı. birazdan accounting finaline gidiorum, 4 kredi allahsız, erken final niteliğinde bir maç, tamam mı devam mı finali bir nevi. mucize finalle A gelir, iyi finalle A- gelir, vasat finalle B+ gelir, kötü finalle B- bile gelebilir. büyükşehir belediyesi olarak biz her şeye hazırlıklıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 fizban said: yarın machine learning finalim var heuhe. Bunu bilgisayar bölümünden mi aldın? Eğer öyleyse bunun önkoşulu bir ders var mı, data mining falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bugünkü sınav süperdi:D son 2 sınav kaldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Eşşek gibi çalışmama rağmen aşırı stres var üzerimde. Yarın Soyut sınavım var. Ertesi günde Dönüşümler ve Geometri. Dandik geçen Kısmi Dif sınavı beynimi kemiriyor. Bitsin artık bitsin. İSYANIM VAR ULAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar