glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Evet, felsefe birinci sınıf, sende ordasın sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 evet genetik ve fizik 3. sınıf bilgisayar 2. sınıf d: yok yok şaka genetik 3. sınıf. fizik ve bilgisayar ağırlıklı genetik (çok ağırlıklı). of ya keşke çap yapsaydım, böyle olunca kendimi ifade edemiyorum. Bu dönem philosophy 111 (ancient and medieval philoosphy) alcaktım hatta aldım ilk derste zevkten eridim fekat sonra biyokimya ile çakıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 off heryer buz ve finalim var öğleden sonra. Boğaziçi kesin kar altındadır. İptal etseler bugnkü finalleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 boğaziçi kar altında değil. yollar gayet açık. sınavda gözetmenlik yapmaya geldim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ZaugnaKhaldun said: 10 ocak - history of the turkish republic - en zor 2 sınavımdan biri kimden alıyon ? zamanında soysal ın sorduğu sorular durur hala bilgisayarımda mhutemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 muzaffer kaya dan alıyorum, durak copy de falan hiç ders notu - arşiv bulamadım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 salı günü var math 101 geçme notu 40 midtermler 70,30.finale gerekli önemi verdiğimin kanıtı olarak 2 gün önceden çalışıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 epic differential study yapıyorum şu an 3 gün, 2500 soru (hepsini çözmeyeceğim tabi ama muhtemelen 1500-2000 arası işime yarar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 cuma günü başladı 18 ocakta bitecek. 2 kritik dersim var bakalım nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 türk dili ve edebiyatı finaline nasıl çalışılır ya? o kadar kitap tekrar okunmaz di mi? ne yapmalı peki? fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çok yaratıcı olan sınav tarihlerimi bulamayışım. ama biliyorum ki 14-25 Ocak arası yaratıcı 7 tane sınavım var. bakalım görücez. sıramalasını dahi bilip günlerini bilmiyorum, yazdığım kağıdı bulamıyorum çünkü, müthişim. öğrenirim pazartesi okula gidip. şimdi yarına yetiştirmem gereken papera odaklanmalıyım. zoru başarmak demek bu afsdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 http://www.deu.edu.tr/debis.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yarın kısmi dif finali var. Korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benim kısmı, tam, normal, anormal, homojen, heterojen (böö), exact, non-exact, series, laplace, fourier aklına ne gelirse hepsinden var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ardeth başlatma şimdi, o dediklerin bi derste bir haftalık konu olup sınavda modellediğin denklemin çözümünde kullanılacak araç olarak işleniyo bizde. hadi çocum. aaa söylenmek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bi haftalık hatırlatma o, konu değil. mühendis adam dif bilmiyosa ayıp zaten :D burdan antepteki anneme ve fransadaki fouriere selamlarımı yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 12sinde baslıor dıdıdıdıdın..ben de calısmaya daha yeni başlıcaam hayırlısıylan.ayrıca hafta sonu sınav yapan okuluma burdan sevgilerr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Salı günü başlıyorum da daha tek bir satır çalışmadım. 5. yıla gelince insan böyle kaşarlaşıyor işte. Allah belasını versin makina mühendisliğinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: http://www.deu.edu.tr/debis.php sınav tarihlerini yazmıyorlar debis hesabına. (k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 irin said: ayrıca hafta sonu sınav yapan okuluma burdan sevgilerr! bizim de var haftasonu, cumartesi quantum var hatta. sınavdan çıkıp artık herhalde dikerim kafaya ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yarın 9da sınavım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 irin said: ayrıca hafta sonu sınav yapan okuluma burdan sevgilerr!haftasonu sınav yaptıran gözetmenin halini düşün bi de ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 fizik boruydu ama curve uygulancaksa kesin geçerim inş. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 mekanizma 70-75 gelir bir şeyler . ödevleri var % 20 etki eden . kol gibiydi gece kafayı yedim. ama iteleyerek geçiştirdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 iş hukukunda resmen sıçtım :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar