SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Slat said: Allah rahmet eylesin.. RTE ölse daha az üzülürdüm aynen +666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 la_bombonera said: ultrAslan said: Yalniz baslik ilginc olmus secim sonuclarina göre Türkiye'nin en sevilen ati gibi gözükmüyor ultrAslan said: bir at meselesinde bile herseyi karistirip hebele höbälä yapabiliyorsunuz, tebrik etmek lazim yolda giderken basiniza tas düsse akpden bilecek hale gelmissiniz, her seyede laf atilmaz dimi ultraslan seni tebrik etmek lazım o zaman hem milleti kışkırtıp hem de ne diye ortalığı karıştırıyorsunuz diye mesaj atacak kadar akıllı olduğun için. %47 nin geri kalanı da senin gibiyse bu ülkenin önü açık gerçekten. milleti kiskirtmaya ne hacet baslik direk falso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben bu atı çok seviyorum işte en azından o adamı düşüren biri çıktı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Helal olsun ultraslan şanlı direnişin hala devam ediyor helal olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 konu başlığını okur okumaz hastr yoksa rteyi tepe taklak eden atmı öldü yoksa diye düşündüm. bi girdim hakkaten öyleymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 valla bende anlamadim ne diye savunmaya gectigimi =) oluyor böyle seyler üzücü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Yalnız rte imba laf söylemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 İşte Bekir Çoşkun'un köşe yazısı... O bir at idi. O makamdan-mevkiden anlamaz, yalakalık bilmez, ihale-mihale kapmayı düşünmez, kimseye tatlı gözükmeye kalkmazdı. Ya da; Başbakan’ın uçağına binmek gibi, Cumhurbaşkanı’nın sofrasına oturmak gibi hesapları, beklentileri yoktu, aziz ve değerli at Cihan’ın. Dürüsttü... Şirin gözükmek uğruna tepkisini hiçbir zaman saklamadı, yüreklice gerekeni yaptı. Muhteremdi... Saygıdeğerdi... Onu unutmayacağız. * O bir at idi. O makamdan-mevkiden anlamaz, yalakalık bilmez, ihale-mihale kapmayı düşünmez, kimseye tatlı gözükmeye kalkmazdı. Ya da; Başbakan’ın uçağına binmek gibi, Cumhurbaşkanı’nın sofrasına oturmak gibi hesapları, beklentileri yoktu, aziz ve değerli at Cihan’ın. Dürüsttü... Şirin gözükmek uğruna tepkisini hiçbir zaman saklamadı, yüreklice gerekeni yaptı. Muhteremdi... Saygıdeğerdi... Onu unutmayacağız. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar