aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 PrudenT said: nası çıkarıyosun peki tırnakla falan sanırım. Über pahalı cihaz. Bir de3sene önce aldığım en ucuz omuse taş gibi çalışıyo, bozulmadı şerfsiz. edit: işte buna aşığım ben de : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Klavye almaya gitmiştim şeytana uydum. Yalnız cidden çok güzel mouse lan takdir ettim adamları. Bide sen diyince farkettim "ipeksi" coverı kullanıyormuşum. Delikanlı adam pürüzlü cover kullanır değiştireyim hemen. Yalnız aktif kablosuz o mouse. Olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ipeksi rulz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben mouse konusunda gayet noob takılırım. Dpi ayarı falan gereksiz ve ezik şeyler abi. "Aman şu hızda kelelyi alamadım vuramıyorum böhühhüüü, bari şu hıza alayım da rahat vurayım" her türlü oynayabileceğin sensitivity ayarı yap oyna arkadaşım. Ağırlıktakma çıkarma işinihiiiç anlamıyorum zaten. Avcuna güzel oturan 4 tuşlu bir de wheellı mouse yeter gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Of Gayler toplanmış yine, bilgisayar alet edevatıyla sevişiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 elim oturan doğru ağırlıkta mouse yok sounda bu zaten. elime oturan doğru ağılıktaki bir kac mousedan biri copperhead biri lachesisi biride g5 zaten. ağırlıklarına göre bakınca ve simetrik dğeil ergonamik olduğu için tercihim g5 oldu. dpi ayarı oyunlardan öte calışırken rahat ettiriyo. ha bazı oyunlarda direk mouse'dan düşürmekde iyi geliyo ki gerek yok yanı oyunun ayarlarından kıs olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mouse'un ağırlığının uymaması başıma hiç gelmedi. Siz fazla hassassınız lan iyi demiş Asteroth dsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Asteroth said: Of Gayler toplanmış yine, bilgisayar alet edevatıyla sevişiyolar. HAHAHa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Elizabeth'e alternatif işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yabis yabis olur lan maus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 var mı güsel arkadaşları sen ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 xunn aga sana bu yakışırdı http://www.geekologie.com/2007/11/12/brain-mouse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 brain dediğine bakmayın, hayal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar