Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 aquila said: http://dynamicdrive.com/ buraya gidiyo kar??? ben de neden gitmiyo -_-; yeterince hızlı basamıyorum demek ki daha çalışmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Patiye bile kar yağıyo , İstanbula kar yağmıyo. Nasıl bir iş bu ağ ke ???! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 -Deno- said: Patiye bile kar yağıyo , İstanbula kar yağmıyo. Nasıl bir iş bu ağ ke ???! bursayada öyle:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 antalyaya en son 1994te yağdı. biz naapalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hakkaten nan. yazık size de en fazla fırtına çıkar ortalık birbirine girer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sorma 1994te ben kreşteydim kar yağmıştı leğenlerle içeri kar getirmişlerdi. ahaha :D öyle demeyin fırtınasıda güzel oluo :P yazın hortum çıkmıştı bi kere plajdaydık herşey bi anda uçup gitmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 GARBAGE A DA YAĞSIIIIIINNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 I ıh , garbage'a yağarsa yerler ... Pis yere yağan kadar istemiyoruz. Pambuk gibi kar istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 kar tanesi gibi nazlı kuş kanadı gibi kırık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 BU NE LAN BİŞİLER YAĞIYPORBEYAZBEYAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar