wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 arkadaşlar böyle bir resmim var. bunu bir şekilde düzenlemem gerekiyo kullanmadan önce. açıkçası neyi nasıl düzelticeğimi tam bilmiyorum. ışık hatalarını bile düzeltemedim. daha kailteli düzgün durmasını istiyorum. ne kadar yardım edebilirseniz memnun olurum. hiç olmassa yol bile gösterseniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 düzeltmek derken? açılı çekimden dolayı oluşmuş perspektif etkisini mi düzeltmek istiyorsun? ışıkla ilgili de ciddi bir sorun yok, en büyük sorun çok grenli olması ona da yapacak bişey yok. tam dörtgen haline getirmek istiyorsan photoshoptaki edit menüsü altındaki skew toolunu kullanarak tam dörtgeni sağlayabilirsin. bunu yaparken view-rulers seçip rulerlar üzerinden sürükle bırak yaparak kenarlar hizasına yatay ve dikey guideline'lar yerleştirirsen kolay hizalama yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 valla ben noise ile açıp save as yaptım:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar