Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MA için öneriler

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

benim bildigim first aid e abanmican fazla, ya da abansan da bi yere kadar sonra onu resetliceksin cünki ma nin kendini heal etme olayi vardi, bi arkadaşın ma char vardi, ondan duymuştum anlatiodu bişiler =) sonra lvl i kacirdi temple dan guardian tank armor alamadi kendini tank armor a verdi resmen, buldugu bi taneyi de begenmedi, sonrasi ne oldu bilmiorum SL paketi aldiginda yeni account acti eski MA da sizlere ömür, ama heriflerin elinden alevler malevler cikio ya güzel yani =) ben begeniyorum ama herhalde öle bi karakter acmam
Sosyal ağlarda paylaş

Ma hadisesi şöle senin bütün gücün hızlı ve değişik dmg tiplerinde vurabiliryor olman bunun yanındada sana yapılan saldırıları Fixer ile birlikte oyunda en iyi savuşturan char olman ama bunlar fiziksel saldırılar tabi iki şeye karşı zayıfız biri nano attacklara karşı diğeride rootlara karşı her ikisininde çaresi var ama baya güç.

Şimdi oyuna başladığından kullanacağın skiller şöyle lvl 50 ye kadar

Martial Arts
Brawl
Agility
Streght
Stamina
Bodv Dev
Phys Init
Psychological Mod.
Sensory Improvement
Time and Space
Comp lit. (lvl 100 olana kadar 251 yap yeter)

Tabi bu basit Ma yolu lvl 100den sonra iki ayrı yola gidebilir yada baştan başka bir yol izleyebilirsin.

Baştan izleyeceğin yol Fist+Claw yoludur ancak Shadowlands te ilerlemeyi düşünüyorsan sana ileride farklı bir yol seçip Fist-Bow yolunu seçmeni öneririm. Ma'lar Fistleri için yaptıkları nanolar ile belli süre verdikleri Dmg tiplerini ayarlayabilirler ve SL de bu dmg lerden bazıları çok etkili bu özellik sayesinde MA lar SL de tekrar tercih edilen karakterler haline geldiler.

Bir diğer önemli nokta vuruşlarında Critical Hit yapmanı sağlayan bufflarının bulunması. Bu bufflar iki türlü birisi sadece kendine kullanabildiklerin diğeride başka oyunculara yapabildiklerin. Oyun ilerledikçe Damage Over Time ölçüldüğünde en çok dmg veren class oluveriyorsun birden bu bufflar sayesinde.

Oyunda lvl 50 den sonra bu yıkarıdaki skillere ek olarak Evade Clsc, Dodge Ranged, Parry ve Riposte skillerine puan vermeye başlarsan ileride gayet iyi olursun.

Bu arada Temple of Three winds te bulunan Tree of Enlightment isimli kitapları toplayarak kendine lvl 100 e kadar kullanacağın bir Ma attack alabilirsin gayet iyidir.

Bu arada paticik Ao sayfasından faydalanabilirsin aynı zamanda BuradanProfession forumlarında Martial Artist için söylenenleri okuyabilirsin. Ayrıca benimde üyesi olduğum MA guildi Red-Tigers siteside gayet faydalıdır.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...