Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 peh kazansa nolcak 940 mı ne bişi vurupta fen lisesini ucundan kaçıran adamların şu an a.l sinde matematikten geçemediklerini biliyorum :) hani olmuyor değil çünkü şekil 1 a :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 eh kazanıpta yatarsan direk kazandım die öle olur normaldır :)[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: UltraPsycho, 23 January 2004 01:03 tarihinde demiş ki: Şahsen benim 1-8 sınıf arası 5.00 geliyodu hazırlığa bi geldim biraz afalladım lise 1 ahanda işte 3.41 iirenç hoca sen burada ne ariyorsun ya, git einstein falan ol, burada sana yazik oluyo :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 şapşal, sen unut abicim LGS falan. ağır gelir sana. hatta bilgisayarı kapa. şu sömestrde baya bir inekle. Günde 300-400 soru çöz. yoksa gidersin mahallendeki özel okula.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar