shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Gururla söylemekteyim ki matematiğim 1 olduğu için takdiri kaçırdım.Bundan daha bi önceden de hoca geliodu hazır tatile girmişken hızlandıralım politikası oldu.Yok efendim adam kurban bayramında yokmuş onun yerine hızlandırma yapçaklarmış neyse.Bu hafta haftada üç kez gelicek adam ve ben beziyorum ve sıkıntıdan patlıyorum artık 2 saat boyunca hep matematik hep aynı adam hep aynı masa İMDAK!! yani kısaca sizden istediğim bu olayı nası eğlenceli bi hale getirebilirim ne yapıym da zevk alıym veya en azından sıkılmıym? salakça gelebilir ama her delinin bir zoru var işte :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ne biliim bi ara kendini John Nash gibi falan hisset daha zevkli hale geliyo bence :) adamı sevmiyosan deiştir hocanı mesela..[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Lise 2 misin bilmiyorum ama Mat'ın 1 geliyorsa matematiğin içinde geçtiği dersler nasıl 5 gelebiliyor ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 mat sorunum falan yok sosyal seçtim ama o özel ders olayını lise 1 den falan bilirim rezil bi olay. Sen yine iyi haftada üç gün 2 saat. Biz Öss için dersanede hızlandırma yapıolar. 7 gün boyunca hergün gidicez. 6 ders saati günde. Bide bunu düşün. Lise son sucks.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 8. sınıfım.LGS zart zurt[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 gayet gelebilir, lise 2 de gördüğün matematikle alan derslerinde kullandığın matematiğin alakası yok mesela benim mat 1 geo 3 anal 3 :) matematik dersinde trigonometri ve karmaşık sayılar ve logaritma konuları var ilk dönem, isimleri bile karışık bunların, ama oysaki geometri ne güzel benzerlik üçgende açı fln kebap, doğru analitiğide kolay ama çember analitğine geçince kalıyosunuz biraz :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 aman ii çalış haa shapsal baştan sıkı tut işi sakın yavşama,kayarsın valla :9 aslında sorular giderek kolaylaşıyo ama neyse...[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 nettin güzelim 8. sınıf çok basit yaw[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 valla kime sorsam 8.sınıfın ve lise1in matematiği zor fln dio.. neyse iyice kaynattık :) şu sorunuma çare ya deliricem evde[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Şahsen benim 1-8 sınıf arası 5.00 geliyodu hazırlığa bi geldim biraz afalladım lise 1 ahanda işte 3.41 iirenç[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ohş 5.00 ha helal[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bak çok kasma kendini en başta böyle naapıcam sıkılırm dersen hakkaten sıkılıyosun, dersini dersinde dinle, orta son matematiği zor değil, lise de fonksiyon fln kavram matematiği olduğu için insan kavramayabiliyo ama ortason direk sayısal işlem rahatlıkla anlayabilir herkes, sonra da hocanın verdiği ödevleri yap kavrayana kadar iyice, zaten bi yere gelince kavradiğini anlarsin lgs içinde işte ayda 1-2 soru çöz o konuyla ilgili yeterde artar sana[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 dersten sonrası için kendine bir ödül ver ve ona odaklan[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Aegean 1-2 soruyla sen nereyi kazanırsın be yaw adam profesör mü matematiği zayıf olan birine nası 1-2 soru öneririsin,utanmıyomusun :-P yok yaw hatta son aylarda kasıp 500 soruya çıksan ii olur(her ders toplamı) anca öyle kazandık işte ama birinin seni zorlaması gerek bence,bilgisayara hiç düşme hatta çık şimdi paticikten bu saatte ne işin var erken kalk :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya şimdi şöle bi durum var çalışkan öğrenci olsam sabah akşam çalışırım 8 senedir hiçbi derse evde çalşmamışım şimdi bi anda lank diye hoca çıktı başıma kaldım öle[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ilk önce sunu bilmen gerek hangi liseyi istiyosun?[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Aegean, 23 January 2004 00:59 tarihinde demiş ki: gayet gelebilir, lise 2 de gördüğün matematikle alan derslerinde kullandığın matematiğin alakası yok mesela benim mat 1 geo 3 anal 3 :) matematik dersinde trigonometri ve karmaşık sayılar ve logaritma konuları var ilk dönem, isimleri bile karışık bunların, ama oysaki geometri ne güzel benzerlik üçgende açı fln kebap, doğru analitiğide kolay ama çember analitğine geçince kalıyosunuz biraz :P önüne 20 tane üçgen sorusu koyarım 20 sinide yapamassın.. geometri hafife alınıcak bir ders değildir... :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ama 8.sınıfın geometrisi ağır deil yahu biraz kafan çalışsın yaparsın bence...[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 geometri değil ondan öncekiler kasıyo beni.bi de hoca atıyorum 3 aşamalı sorular soruo sınıfta sınavda 8 aşamalı gelio,hemen anlatıp geçio biz yazamıyoruz bile anlamıyoruz diyouz anlamaya çalışın falan dio.yani mallık bende değil sınıfta 20 kişiden 15i bir alıo. ofofof napıcam ben bu hocayı ya[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 benim babam mat hocası ve özel ders veriyo ilginize... :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 babanı kınıyorum kim bilir kaç çocuğun kabusuna girmiştir (bu akşam da benim kabusuma giricek mat hocam) :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Benim babamda mat hojasI Bursa'da isen özeL ders werebiLir çokta zevkLi geçer :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 İMDAAAAK!!! heryerde mat hocaları kurtarın beni!!!!!!![signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Eklemeyi unuttum halam da mat hocası eve gitmek istersen halama gidebilirsin beşiktaş'A eğer babamı istersen evlere servis yapılır 0216 321...:-P[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ya matematik 1 geliosa 8. sınıfta sen lgsyi unut valla :) çok pis patlar o matematikle ya düzetlicen yada matematikten 5 net falan çıkarıp bi bok kazanamıcan[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar